Super snel mijn bestelde product in huis.

Uitmuntende service.

Snelle levering en keurig netjes verpakt super

Snel en goed verpakt.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

U maakt waar wat u zegt

U maakt waar wat u zegt, s"avonds bestelt en s'morgens in huis. Helemaal goed.

Ik heb een onderdeeltje voor een decoupeerzaag besteld Kwam op tijd en past Prijs goed Dik tevreden

Superblij: kan afzuigkap blijven gebruiken!!

Hoihoi, wij hebben een paar jaar geleden de afzuigkap vervangen. Onlangs brak het afdekglaasje van 1 van de lichtjes. Ik had het al afgeductapet, maar Parts.nl had gelukkig een vervanging. En dat is beter ook, want het werd rond de rape erg vet Hoewel het glaasje niet gemaakt is specifiek voor ons type afzuigkap, past het goed en ik kon dat ook gemakkelijk vooraf op de site vaststellen. Super: aanraden die toko!!!

Ruime keuze en vlotte levering

Positieve ervaring

De knop van de wasmachine was kapot.nieuwe knop besteld. Machine werkt weer perfect. Product snel geleverd

Keurig op tijd geleverd, goed product.

Snelle levering. Prima product.

Perfekt goed snel& 10*

Perfekte site van het merk hogedrukspuit nilflis Goede en snelle leveri Aanbevolen om daar te bestellen Geleverd binnen 18 uur Perfekt Jan

Mijn bestelling is prima gelukt

Goede snelle accurate levering

Op Zondag een artikel besteld op de site, levering de dag erna. Op maandag het artikel al binnen. Ging om een klein artikel ook dit wordt dus snel en professioneel behandeld. Bedankt voor de snelle levering, mijn moeder kan haar apparaat weer gebruiken zoals het moet.

Snelle levering van hetgeen ik nodig had! Zondag besteld maandag in huis!

Searched for months for the part found here

This part is sold out everywhere. It is so rare. I finally found it here and with really good price.

Juiste en snelle levering.

Juiste en snelle levering zelfs over het weekend binnen 1 dag !

Op zondagmorgen besteld, op maandagochtend in huis. Klasse!

Verder geen opmerkingen.

Te weinig info

Bestelling snel geleverd. Het Miele stofzuigzuigborsteltje bevalt prima. Het filter voor mijn oude Babyliss föhn bleek zeker 4x zo klein als wat ik nodig had. Er stonden geen afmetingen bij en het was qua vorm identiek aan mijn oude filter, dus ik bestelde het. Maar hier heb ik niks aan dus en 6 euro kwijt voor een minuscuul gaasje en hoge bezorgkosten. Retourneren doe je ook niet, want je moet de kosten daarvoor zelf betalen.

Snelle en juiste levering

Duidelijke website. Onderdelen snel en goed verpakt geleverd

Top. Beter kan het niet.

Overzichtelijke website en supersnelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

Bestelling gaat vlot in verband met duidelijke site. Snelle en correcte Levering

Snelle levering oef product

Snelle levering goed product

gewoon goed

Snel verzonden

Snel verzonden prima producten

Zeer snelle levering

Prima product voldoet volkomen aan onze verwachting.

Super goed

Na mijn e-mail heel snel daarna bericht. Onze pomp van de droger was net 3 maanden oud en was stuk. We hebben begin van de avond een e-mail gestuurd dat hij stuk was gelijk een e-mail terug dat we een nieuwe pomp kregen en was de volgende dag al in huis. Wat een super goede service en snelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire