Weer helemaal tevreden

Vragen worden snel beantwoord, met indien nodig, de productnummers erbij en wanneer je deze aanklikt kunnen ze zo in het mandje. Deze keer zelfs een tekening ontvangen per mail zodat ik goed aan kon geven wat ik nodig had.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen ???

Na enig overleg is het pakket toch gekomen.

goede communicatie en afspraak nagekomen

product veilig en goed ontvangen op de aangegeven tijd

Super tevreden

De rubberen ring van mijn wasmachine was kapot gegaan. Via de filters op de website gemakkelijk een nieuwe kunnen vinden waarbij ik zelfs kon kiezen uit verschillende opties. Product de dag erna meteen in huis. Kanttekening: het is erg lastig om de rubberen ring te vervangen. Op het filmpje lijkt het erg eenvoudig maar dit valt in de praktijk echt heel erg tegen. Hier kan PartsNL verder niks aan doen dus vandaar alsnog 5 sterren.

Goede zoekfunctie, snel juiste onderdelen in huis!

Goede zoekfunctie waardoor je snel de juiste onderdelen kan vinden, en volgende dag in huis

Very happy

Excited to find the exact replacement that I needed.

Ik had mijn zending super snel binnen, prima bedrijf! Aanrader!

Artikel duidelijk te vinden op de website. Twee dagen later al op kunnen halen op locatie.

Prima en snel geleverd

Juiste onderdeel snel geleverd zelfs op zaterdag.

Vlotte service, goed aanbod

Onderdeel dat ik zocht snel gevonden, voor een goede prijs. Vervolgens vlot geleverd.

Geweldig!

Wat een topservice! Allereerst al het contact via de chat en mail, zo behulpzaam en vriendelijk, heel fijn. Zeker als je er ballen verstand van hebt ☺️. Geduldig gaven ze uitleg en dan ook nog excuses geven, dat het 9 dagen duurt tot levering. Terwijl hun er niks aan kunnen doen. Verrassing was dat het sneller kwam. Helemaal blij! Ik raad ze dan ook zeker aan! Bedankt!

Gewoon goed !!!

Proces van begin tot eind goed. Meer valt er niet over te zeggen. ** Overzichtelijke site ** Betaalbaar. **Snelle levering. Al met al keurig !!

Supersnel

Fijn dat de bezorgtijd zo snel is.

Bestelljng geplaatst volgende dag af te halen.

Gewoon snel gevonden besteld en op te halen de volgende dag. Aardige mensen op locatie.

Snelle goede levering

Snelle levering. De volgende dag was het onderdeel al binnen. Goed verpakt.

Prima en snelle service

Product was de volgende dag geleverd en voldeed aan de omschrijving. Al met al goede service! Zou zeker nog eens bestellen.

PartsNL is een fijne webshop

PartsNL is een fijne webshop, ze hebben hebben veel onderdelen die snel en netjes geleverd worden voor een normale prijs.

Snelle levering en reacties

Snelle levering en reacties. Nu nog 1 dingetje terug kijken hoe dat gaat

Fijne website en snelle levering

Ik kon het onderdeel voor mijn droger snel en simpel bestelling. Deze is ook netjes op tijd geleverd.

Super !

Hele snelle afhandeling en een keurige prijs !!

Goede vervangende stofzuiger onderdeel. Dik tevreden mee.

Great service - fast delivery

Part was exactly right. Delivered very fast.

Onderdeel past perfect, zeer snelle levering en keurig verpakt

perfect

Gewoon top. Artikel snel gevonden en het werd supersnel uitgeleverd.

Snel geleverd tegen een redelijke prijs

Klein onderdeel (€ 6,--) via de website besteld dat ik tegen geringe bezorgkosten (€ 2,--) kon ophalen bij een partsnl vestiging. Wel jammer dat het onderdeel tegen die bezorgkosten wel kon worden opgestuurd naar het partsnl punt maar niet naar mijn huisadres. Het onderdeel (een veertje van ca 10 gram) paste namelijk prima in een enveloppe door mijn brievenbus en moest nu ook vanaf het magazijn per post naar het partsnl punt worden toegestuurd. Nu moest ik helaas onnodig ver reizen om dit onderdeel op te halen. Dat kan beter en milieuvriendelijker.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire