Snelle levering alles klopt.

Snelle levering daags na bestelling. Goed passende onderdelen. Zeer tevreden.

snel geleverd. afspraken zijn netjes nagekomen

voor herhaling vatbaar

Mooie snelle service met eenvoudig te bedienen website!

Alles zoals verwacht

Prima ervaring. Product goed verpakt en op tijd ontvangen.

Zeer snelle levering

Goede website snelle levering

Snel, makkelijk en kwaliteit.

Makkelijke manier om te bestellen. Wordt snel afgeleverd. In dit geval in de winkel. Netjes een mail als het verzonden is en ook als het klaar ligt. Kortom een nette manier van internet verkoop.

Goede en overzichtelijke website

snel bij het juiste onderdeel uitgekomen besteld en binnen 24 uur in huis, super!

Makkelijk en snel

Zocht een nieuw rekje voor mijn combi magnetron. Snel gevonden, makkelijk te controleren of het ook de goeie is.

Makkelijk te bestellen op de site en de dag erna geleverd.

Zeker vaker doen

heel snelle levering

zoals ik al heb gezegt, altijd vriendelijk en op tijd.

Goed advies, fijne zoekfunctie, snelle levering

Goed advies, fijne zoekfunctie, snelle levering

Super frontje vriezer bak kapot en binnen 12 uur een nieu

PartsNL heeft ons uit de brand geholpen... Zondag breekt het front van een bak van de vriezer en maandag om 11 uur een nieuwe bezorgt.

Klantvriendelijk en snelle service

Telefonisch contact gehad over een onderdeel voor een afzuigkap. Netjes geholpen door de dame aan de andere kant van de lijn. Onderdeel besteld en de volgende dag al binnen.

juiste product met snelle levering

Een deurrubber voor een ouder model oven besteld, met de zoekfunctie was snel gevonden welk artikel het zou moeten zijn en dit was gelukkig ook juist. Snel geleverd zoals beloofd op de site.

Ik had een nieuw glazen deksel nodig voor mijn pan, omdat ik het originele deksel had laten vallen en omdat dit was kapot gegaan. Gelukkig kon ik een nieuw deksel vinden, zelfs met een ventiel gaatje! Het deksel past prima, de pan gaat op deze manier ook weer langer mee. Het deksel werd snel verstuurd. Al met al een goede keuze!

Groot aanbod en snelle verzending

Altijd een ruim aanbod aan onderdelen en een snelle verzending

duidelijk, goed zoekprogramma, snel bezorgd en goed verpakt.

Zeker een aan rader, als je onderdeel snel gevonden heb. Kan je er nog controleren of je het juiste product voor jou type machine gaat bestellen,

Snel geleverd van prima product

Zondag bleek onderdeel vsn koelkast kapot. Gelijk besteld. Juiste onderdeel was goed te vinden. Maandag werd het al afgeleverd. Beter kan toch niet. Zeer tevreden. De prijs was ook normaal.

Uitstekend bedrijf

Makkelijk zoeken op de website naar het juiste onderdeel en snelle levering.

Onderdeel decoupeerzaag besteld, snel geleverd volgens afspraak. Apparaat functioneert weer. Top

Dankzij een klein onderdeel wat ik online heb besteld kan ik mijn koffiemachine weer gebruiken.Dus SUPER blij!

Super tevreden!

Voor 22 besteld en wordt ook dan de dag erop geleverd. Zeker niet duur en alles op voorraad . Zijn zeer tevreden

Tevreden met mijn aankoop.

Goede aankoop ervaring

Mooi op tijd geleverd, met een duidelijke track en trace.

Duidelijke site.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag in huis, helemaal top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire