Supersnel

Goed en snel

snelle, betrouwbare levering

snel de juiste keuze kunnen maken

Onderdeel makkelijk te vinden, correcte prijs en geleverd zoals beloofd! Wat wil een mens nog meer. Ook eerdere ervaringen met Partsnl waren zo positief.

Snel en betrouwbaar.

Bestelling is gemakkelijk te plaatsen. Vervolgens komt de firma na wat het toezegt. Prima ervaring dus.

Snelle en adequate levering

Het reserveonderdeeltje voor een Philips Espressoapparaat, had ik voor tien uur 's avonds besteld en was (volgens opgave op de site van parts.nl) een dag later al bezorgd. Ik vond alleen de afhandeling / verzendkosten van 5,99 euro voor zo'n klein dingetje van 1 cm x 1 cm x 4 cm, wat via brievenbuspost bezorgd werd, wel aan de hoge kant.

Correcte en snelle levering.

Besteld en volgende dag al In huis.

Helemaal top!

Tijdens de feestdagen onderdeel voor wasmachine besteld; werd volgende dag geleverd!

Het was een uitstekende ervaring, snelle levering, eerder dan ik verwacht had.

Uitstekende service,

Nadat wij eerst een waterreservoir hadden besteld met de verkeerde afmeting (mijn schuld) de goede besteld. Andere dag bezorgd en het eerder overgemaakte geld direct terug gestort. Dat is service!!!

Makkelijk en snel

Makkelijke bestelling en een snelle levering. Minpunt is de bezorging van DHL, pakketje werd (in de regen) gewoon voor de deur neergezet, waar ik het pas 1 dag later doorweekt vond!! Zeer kwalijk van de DHL bezorger.

Ruime keus en snel geleverd

Snel en gemakkelijk op de site het onderdeel gevonden en volgende dag geleverd Top !

Alles prima

Groot assortiment; makkelijk zoeken; duidelijke omschrijvingen; goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Goede site en snel geleverd. Origineel onderdeel.

Heel snel

Goede winkel

Onderdeel mooi optijd geleverd

Zeer snel geholpen

Ben blij met snelle levering en prijs ergens anders veel duurder ga zo door

Snel, duidelijk en in goed overleg tot de juiste onderdelen gekomen

Voor een niet meest gangbare machine hebben we in goed overleg, aan de hand van de naar mij toegestuurde tekeningen, de juiste onderdelen in een korte tijd van u mogen ontvangen. En dat ook nog eens in de periode rond kerst en nieuwjaar. Erg goed gedaan

Goed verzorgd

Razendsnel geleverd

Vriesklep van de koelkast was stuk. Koelkast is al wat ouder, maar er was nog een originele klep verkrijgbaar bij PartsNL. De prijs was prima, de levering razendsnel. (Binnen 24 uur!) Top dus!

Over parts heel tevreden,

DHL waardeloos niet aangebeld en niet gezien dat er n pakketbrievenbus is , 8 km verder pakket op moeten halen. Lekker makkelijk.

Niets op aan te merken.

Snel geleverd en duidelijke informatie gedurende het bestelproces.

Snel geleverd. gewoon als beloofd.

Geen nu besteld morgen (6dagen later) in huis..

Fijn geholpen na telefonisch contact

Ik kwam er online niet uit na telefonisch contact lukte het wel

Snelle levering.

Goed afgebeelde foto's om te vergelijken dat je het goede onderdeel besteld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire