Product en besteld procedure goed, levering slecht

Jullie hebben DHL al bezorgingsbedrijf. Ik heb al meerdere ervaringen met DHL, en zou jullie adviseren over te stappen naar Post.nl Bezorger neemt niet de moeite om een bezorging te doen. Ik ben thuis maar hij/zij meld dat ik niet thuis ben en bezorgd het pakket bij een ophaalpunt. En dat ook niet eens mijn als voorkeur opgegeven ophaal punt, maar een ander ophaalpunt.

Fijn dat Parts had wat ik nodig had.

Betreft scharniertjes voor een Inventum afzuigkap. Ze gaan alleen niet zolang mee want de vorige vervanging was nog geen twee jaar geleden.

Levertijd

Zal een dag later bezorgd worden werd aangegeven in de mail. Maar heeft 3 dagen geduurd

Heel goed geholpen door Parts

Het onderdeel voor mijn oven kon ik heel snel via de website vinden, bestellen en vervolgens twee dagen later ontvangen! Heel fijn! Oven werkt weer perfect.

Helemaal top

Geweldig wat een service exact dezelfde gemonteerd en hij deed het. Bedankt voor de service. Groetjes Frans

Vlotte levering

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Snelle reactie op mijn vraag

Ik had een Liebherr diepvries front nodig. Op de site werd niet helemaal duidelijk of het zou passen. Via mail navraag gedaan bij verschillende sites. PartsNL reageerde het snelste en het duidelijkste. Ook fijn dat in de winkel is af te halen.

Snel en goed geregeld

Geheel volgens verwachting.

Verder geen commentaar

goede en adequate web ondersteuning en vriendelijke 'winkelier

Óp zoek naar een heel specifiek onderdeel van een koffiemachine werd ik snel en goed geholpen via de website. Duidelijk was dat de fabrikant het de fabrikant onder een type nummer diverse echt verschillende machines levert. Bij het ophalen een leuk gesprek met de winkelier. PartsNL en Repair Cafes zijn een supercombi.

Artikel makkelijk gevonden en snelle levering

Ik heb het artikel makkelijk kunnen vinden. Vervolgens had ik het snel in huis. Verder vond ik het heel prettig dat ik kon kiezen voor bezorging via DHLof PostNL De bezorging via DHL is gewoon slecht, niet betrouwbaar. Gaat heel veel fout. De bezorging via PostNL is wel betrouwbaar.

Super duidelijke website, keuze is 100% helder wat je krijgt.

Onderdelen op de website zijn heel duidelijk in beeld gebracht en beschreven zodat je precies het juiste onderdeel kan selecteren. Geen twijfel hier of je de juiste hebt aangetroffen. Levering is lekker snel en tevens goed verpakt.

Goed en minder goed

Mijn ervaring met parts nl is goed maar ik heb het bestelde pakket nog steeds niet ontvangen. Dat zal wel de schuld van DHL zijn waar ik meer slechte ervaringen mee heb.

Dienstverlening zoals je het mag verwachten!

Een lade voor een Siemens koelkast - vriesgedeelte opgezocht. Het zoeken van het juiste artikel vergde even. Ik heb daar begrip voor omdat er zo enorm veel merken/modellen/types zijn. Bestelling en betaling ging eenvoudige en snel. Levering is conform prognose uitgevoerd.

De juiste onderdelen van goede kwaliteit met goede aftersales

De juiste onderdelen zijn geleverd, ook op vragen achteraf hebben ze snel en adequaat gereageerd en afgehandeld.

Snelle levering en dat tijdens de feestdagen! Top!

Simpel, snel en goed.

Snel en eenvoudig een nieuwe originele stofzuigervoet besteld.

Top geregeld

Makkelijk en duidelijke website

Snel en het juiste artikel

Eergisteren gevraagd welk artikel ik nodig heb. Aangezien al die merken en type een ander onderdeeltje gebruiken. Dezelfde avond al een offerte. De dag erna besteld, vandaag geleverd en meteen geïnstalleerd. Nu kan mijn koelkast weer dicht.

Heel prettig

Na het versturen van een mail naar de klantenservice inzake een product wat ik zocht en niet kon vinden op de website ontving ik dezelfde dag nog een antwoord en een verwijzing cq link om het betreffende artikel te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling werd artikel snel en correct geleverd.

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Enorm snelle levering en de producten zijn origineel.

Producten zijn origineel en de levering was heel snel.

Sneller als verwacht geleverd

Aan het eind van de werkdag onderdelen besteld, volgende ochtend al geleverd.

Gemakkelijk bestellen, snelle service

Na het verliezen van een onderdeel van onze stofzuiger vonden wij gemakkelijk en snel een vervangbaar product op de website. Eenmaal besteld werd het product de volgende dag geleverd aan huis. Super service!

Zeer snelle levering

Volgende dag al in huis, Perfect

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire