alles goed geregeld dus een fijn bedrijf

snelle levering en ik had een stofzuiger mondstuk die niet op mijn buis paste en bij retour zenden ook de retour kosten vergoed gekregen ' een fijn bedrijf grt Roy

Was prima geregeld.

PartsNL is inderdaad de specialist in onderdelen, in mijn geval van mijn Saeco koffieapparaat.

Het is heel gemakkelijk om via de naam van jouw apparaat alle beschikbare onderdelen te vinden. Denk je dat je het juiste onderdeel gevonden hebt, is er nog een extra check via de type controlle om te kijken of dit onderdeel ook voor jouw type geschikt is. Zo weet je zeker dat je het juiste onderdeel bestelt

Veel onderdelen en snelle service

Onderdeel gezocht voor koelkast van 10 jaar en gevonden. Snelle service nog voor de kerst binnen!

snelle en prima verzorgde levering

Na bestelling de volgende dag al geleverd.

Uitstekende service

Smiddags besteld en de volgende middag in huis. Super blij mee wasmachine draait weer.

Bizar snel

Vrijdag om 15:00 onderdeel kapot gegaan van de koelkast. De volgende dag om 11:00-12:00 kwam er een pakketje. Wat bleek het was het onderdeel wat nog geen 24 uur geleden kapot was gegaan. Bizar snel!

Snel levering

Onderdelen voor mijn Black n Deckers gekocht. Alles pas goed en waren snel geleverd!

DHL Ellende Zoals Gewoonlijk

Pakket was door DHL aangemeld als brievenbuspakket, maar is uiteindelijk om onduidelijke reden bij de buren aangeboden omdat ik niet thuis was (er van uitgaand dat het een brievenbuspakket betrof). DHL meldt echter wel dat het pakket in mijn brievenbus ligt om daarna ineens te melden dat het bij de buren is afgegeven. De bestelling is nog steeds niet in mijn bezit, aangezien de buren met de kerst elders vertoeven. Goedkoop (DHL) is duurkoop! Volgende keer bestel ik elders na mij ervan verzekerd te hebben dat zij niet met DHL of een andere bottom feeder bedrijf werken.

Uitstekende onderdelen winkel.

Prima onderdelen winkel met ruime keus en snelle service.

Zeer snel geleverd

Snel

Levering draaiplateau was verkeerde maat

Mijn beoordeling hangt af van de afhandeling: Het geleverde draaiplateau was geen 36cm. doorsnee zoals besteld. Daardoor paste het draaiplateau niet in mijn magnetron/ oven. Ik moet wel de verzendkosten van de retourzending en ook de verzendkosten van de nieuwe bestelling. Eerdere ervaringen met Parts.nl waren goed.

Super goed geholpen en geleverd

Precies de juiste onderdelen gevonden via de chat en daarna, zelfs met de kerst voor de deur, de volgende ochtend geleverd. Had ik niet verwacht, wel gehoopt. De vaatwasser was meteen gemaakt door de juiste onderdelen en het inzicht van mijn man.

Precies het juiste onderdeel binnen een dag geleverd

Onze stofzuiger was defect geraakt vlak voor de feestdagen, hierdoor hadden wij verwacht dat we in de kerstvakantie geen stofzuiger zouden hebben aangezien het benodigde onderdeel nergens leverbaar was. (Ook niet bij de merkdealer). Bij PartsNL was het onderdeel wel op voorraad en ook nog eens direct leverbaar. Hierdoor hebben wij nog geen dag zonder stofzuiger gezeten.

prima service en snelle levering

Als we een onderdeel ergens voor nodig hebben lukt dat meestal wel bij partsNL. Ze leveren snel en indien toch niet het juiste onderdeel mochten we het gewoon terugsturen.

Twee maal e-mail naar PartsNl Goirle niet beantwoord, waardoor ik verkeerde spoel het besteld!

2X E-mail gestuurd aan PartsNL filiaal Goirle met foto's, met de vraag welke vervangende spoel t.b.v. Tefal easy pressing? Geen antwoord ! Gebeld, was niet behulpzaam! Tefal easy pressing: REF:GVS5240 eo/23-2010R 220-240v wissel 3.12 104 1950-2320W 0138R00277 50 Hz Made in FRANCE CE Spoel: ABUND SV200 SERIES 218 AC230V 50Hz 9VA CLASS H ED 100% TA 120'C TF 150'C P 0.1 -6 Bar Helaas heb ik de verkeerde spoel besteld! En weet niet of een gelijkwaardige nog leverbaar is? Op de levering van de door mij verkeerde bestelde spoel is niets aan te merken ?Maar voor mij niet bruikbaar !

Onderdeel was niet voorradig en kwam later.

Snelle levering en het juiste product ontvangen.

Super snelle levering, niet de goedkoopste

Product s avonds besteld en de volgende dag al in huis! Supersnel geleverd. Niet de goedkoopste, maar we de snelste!

Overzichtelijke site met vlotte levering

Op de site kon ik eenvoudig het geschikte pluizenfilter vinden voor mijn Miele wasdroger. Ideaal, en dan ook nog supersnel geleverd vlak voor de kerst.

Besteld onderdeel 1 dag later ontvangen. Goed geregeld,

Zo als gezegd Prima geregeld

Perfect en snel

Snel gevonden en snel geleverd

Super goede service!

Mijn vaatwasserkorf begon na een jaar lichtelijk te roesten. Had contact opgenomen en na 2 dagen had ik al een nieuwe in huis!

Fijn contact met jullie gehad en de bestelling is mooi op tijd binnen gekomen, ik werd ook goed op de hoogte gehouden

Top bedrijf, super snelle levering

Eind middag voor dyson stofzuiger nieuwe orginele filter besteld, de andere dag begin middag in huis. Overzichtelijke website en gemakkelijk in gebruik. Ik bestel in het vervolg alles bij PartsNL echte toppers!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire