Heel goede service

Ik had een offerte laten doen en kreeg het artikel opgestuurd, maar helaas was het toch nog de verkeerde, tot mijn verbazing heeft PartsNL kostenloos alsnog het goede artikel opgestuurd, bezorging was ook erg snel.

Snel geleverd , tegen een nette prijs

Snelle en goede afhandeling

Heldere website, groot assortiment, snelle afhandeling, prijzen van sommige producten wat hoog

perfect

perfect

Snelle en goede service!

Super bedrijf! Mijn stofzuiger was kapot. Jammer genoeg had ik eerst het verkeerde onderdeel besteld. Maar door de snelle service van parts nl was ik alsnog binnen 3 dagen geholpen!

Snelle service en goede prijs voor orginele onderdelen

Op zaterdagavond bestelling geplaatst en deze kwam maandag al binnen!

Zo besteld ,zo bezorgd!!!

Supersnelle bezorging en zonder beschadiging

Hoe is het mogelijk

Alles afgezocht voor een plaatje in de combi magnetron, ik kom bij parts uit en door middel van serie en modelnummer direct het onderdeel gevonden. Eén micaplaatje waardoor de magnetron weer functioneert. Heel hartelijk bedankt voor de snelle service en goede verpakking van het kleine onderdeeltje. Karel Harks

Snelle levering, product als aangegeven

Er miste 1 van de 3 schroefjes. Het ontbrekende schroefje heb ik nog uit het oude onderdeel kunnen halen dus op zich geen prbleem.

Juiste onderdeel snel geleverd

Ik had een klein onderdeeltje nodig voor mijn Philips koffie apparaat, snel gevonden en snel geleverd!

vind wat je zoekt

via een goede zoekdata , gevonden wat ik zocht. voor een mooie prijs. verzendkosten aan de hoge kant

Makkelijke website en vlot geleverd

De onderdelen voor mijn stofzuiger kon ik snel vinden. De prijs was goed en de levering vlot.

Snel en correct afgeleverd

Snel en correct

zeer goed

de bestelling werd snel geleverd door vriendelijke bezorger wat wil je nog meer?

Super service. Snelle verzending

Voorzijde brouwunit KrupsNespresso vlak voor het weekend besteld, en die werd maandag al geleverd.

Gemakkelijk zoeken in de webshop en snelle aflevering.

Ik kon gemakkelijk het gezochte onderdeel vinden op de website. Het product werd snel geleverd en voldeet aan de verwachtingen.

Verkeerd onderdeel besteld,paste niet. Telf medegedeeld en men zocht naar het juiste onderdeel. Was helass niet meer leverbaar. Retour gestuurd en na twee dagen geld op de rekening terug gestort incl verzendkosten CHAPEAU !!!!!

artikel snel gevonden en afgeleverd

snel gezocht artikel gevonden en snel/goed geleverd

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Mooie duidelijke site. Als je het artikel code van de koelkast invoert krijg je alle onderdelen en is het zo gevonden. Vervolgens netjes op tijd verstuurd en goed ingepakt. Kortom, ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn.

Super snel en goed

Super snel geleverd en alles top.

Perfect!

Zeer anelle afhandeling van de bestelling, op zondagmiddag besteld, maandagmorgen in huis, echt top!!!

Goede en snelle levering

De volgende dag het juiste onderdeel al in huis. Zeer tevreden!

Snel en goed geleverd

Bestelling snel geleverd. Erg tevreden.

Snelle en goede levering

Makkelijk het onderdeel voor een koffiezetapparaat gevonden en snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire