Krijgt wat je besteld en snel

Je Krijgt wat je besteld en snelle levering goede prijs

Het bestelde ontvangen

Snelle en correcte verzending

Supersnelle en correcte levering

Zie boven

Snel en goed

Volgende dag gelijk in huis en onderdeel was niet duur en exact wat ik nodig had!

Zeer snelle en correcte levering

Prima ervaring !

Men kon scharnieren leveren voor het deurtje van een 13 jaar oude Whirlpool oven

Zoals boven omschreven waren de scharnieren van het deurtje van de oven defect en kon het deurtje niet in de gesloten stand blijven staan. Deze scharnieren besteld en binnen 2 dagen had ik die in huis en ‘n lid van het Werkspot Team zal deze volgende week komen installeren

Snelle logistiek tegen een redelijke productprijs

Bij voortduring prima dienstverlening

snel en goed

Zeer snelle levering, goeie prijs, ben er blij mee

site is prima en ik heb snel gekregen wat ik nodig had.

snel en voldeed prima

Snel bezorgd! Fantastisch product

Snel bezorgd! Professioneel product goeie kwaliteit

Levering en het product zijn perfect

Een dikke tien!

Zeer tevreden min een half sterretje

Zeer tevreden over beantwoorden in de chat en later ook nog per mail terwijl het maar om een onnozel klein kunststof plaatje ging. Het half min sterretje is voor de onnodig hoge transportkosten van €5.99 terwijl het een brievenbus pakketje is, het had zo in een envelop gekund.

Goede en snelle service/ levering

Snelle service en ook snel geregeld, met productnummer was het makkelijk om het juiste onderdeel te vinden.

Supersnelle levering

Had het de volgende dag in huis. Helaas het verkeerde besteld. Dus opnieuw en volgende dag binnen. Oude retour en snel afgehandeld:)

Supersnel geregeld en helemaal goed!

Binnen een dag geleverd na afspraak. Goede en klantvriendelijke site waar je makkelijk jouw produkt kunt vinden.

goeie link vanuit LG naar Parts.nl dus gelijk bij het juiste onderdeel. Snelle levering.

Geweldige service

Had advies nodig voor aankoop. Werd uitstekend en zeer behulpzaam geadviseerd. De afhandeling verliep uitstekend. Indien nodig koop ik er weer.

Top! 2 voor 10 's avonds besteld, direct volgende dag in huis, klasse!

Hele snelle levering

Kettingzaag stopte ermee en natuurlijk net als je hem nodig hebt. Schakelaar defect, ik vond dit artikel snel op parts.nl. Snelle levering en de Zaag werkt weer.

Snelle vervanging kapot melkopschuimer

Mijn WMF melkschuimer deed het niet meer zo goed. Van het kleine ronddraaiende gardehoudertje was een pootje gebroken. De garde viel er steeds uit. Via de website kwam ik niet direct bij het juiste houdertje. De telefonische assistentie was goed en ik kon een nieuw houdertje bestellen. Snel geleverd. De kleine ronde garde uit de kapotte houder kon ik overzetten in de nieuwe houder. Melkschuim is weer heerlijk.

Top service. Alles ging perfekt.

Snel en goede uitleg om te kijken of het onderdeel past op jou apparaat.

Snelle levering groot assortiment

Ik heb wat besteld en het was de volgende dag al in huis. Ik heb wat rond gekeken online maar de prijzen waren ook prima.

Supersnel geleverd!

Zelfs in drukke decembermaand supersnel een afvoerslang voor onze wasmachine geleverd, super.

Makkelijk vinden wat ik zocht. Veel goedkoper dat de meeste. Prima onderdelen. Snel in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire