Snel geleverd, goed geïnformeerd

Part eenvoudig te bestellen voor een goede prijs. Snel geleverd bij ophaal locatie. Werd voldoende op de hoogte gehouden van leveringsdatum.

snel geleverd, prima service

Juiste materiaal, goed gevonden, nette prijs

Perfecte pasvorm, snel geleverd, wilde al nieuwe machine kopen, maar de oude staat al te wassen!

Snelle levering en wasmachine zelf gefikst

Mijn wasmachine lekte en na wat onderzoek bleek het aan de filter te liggen. Die was ontzet en de rubberen ring was niet meer goed aansluitend. Door de juiste originele vervanging die ik gemakkelijk kon vinden op partsnl was ik voor 80 euro weer klaar. Een fractie van wat een monteur me zou hebben gekost! Laat staan een nieuwe wasmachine…. En daarnaast een heel voldaan gevoel van het zelf te hebben opgelost.

Snel geleverd en super in gepakt

Prima respons en zeer snelle levering TOP

Gewoon top en kennis van zaken

Duidelijk aangegeven welk onderdeel ik nodig had. En dan ook nog betaalbaar. Volgende dag al in huis.

Snelle levering en originele onderdelen

Super snelle service en makkelijk te bestellen

Op goed geluk gekocht, we hadden geen

Dit product op goed geluk gekocht, we hadden geen maat en typenummer, ze kwamen binnen en pasten perfect. De aflevering kwam ook overeen met de mail die ik over aflevering kreeg.

Voordelig, snelle levering

Vergeleken met andere andere zaken, beste prijs, wel hoge verzendkosten. Snelle en correcte levering.

top winkel

Goede service en snelle levering, top eht element werk goed. Ben zeer tevreden

Groot assortiment en snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering. 1 heel klein minpuntje dat er een benodigd schroefje te weinig in de verpakking aanwezig was. Voor ons geen probleem want we hadden de schroefjes van het kapotte onderdeel bewaard.

k ben tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering.

Alles rondom bestelling en levering conform afspraak

Zie boven

Onderdeel snel gevonden en makkelijk besteld

Even een onderdeel gorgelen en meteen gevonden. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Top.

Zeer snelle levering van goed onderdee

Op een zondagmiddag bestelde ik een schakelaar. Op maandagochtend, nog geen dag later, werd de prima werkende schakelaar bezorgd.

Veel keuze en snelle levering.

Zelfs een klein onderdeel van een decoupeerzaag kunnen bestellen deze keer. Dit scheelt vervangen van een dure machine.

Goede service snel verzonden

Snel en goed

Goede service via de shop en snelle levering. Topper.

Je zal maar een zakhouder nodig hebben.

de zakhouder van onze stofzuiger was afgebroken. gevonden, besteld, geleverd! Top!

Snelle top service.

Snelle verzending, duidelijke sute

Goed product

Snelle levering, product net even iets anders qua borsteldikte dan het origineel maar vwb bevestiging en koppeling uitermate goed. Zeer tevreden

snelle levering, goede info over onderdeel en levering.

Goede info op website. Verder snelle afhandeling met goede info over voortgang.

wel erg dure verzendkosten

Voor zo'n klein onderdeeltje, brievenbuspost, zijn de verzenkosten wel hoog.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire