Goed product

Snelle levering, product net even iets anders qua borsteldikte dan het origineel maar vwb bevestiging en koppeling uitermate goed. Zeer tevreden

snelle levering, goede info over onderdeel en levering.

Goede info op website. Verder snelle afhandeling met goede info over voortgang.

wel erg dure verzendkosten

Voor zo'n klein onderdeeltje, brievenbuspost, zijn de verzenkosten wel hoog.

Altijd snel

En goede producten

geweldige shop

al mijn onderdelen die ik graag wil hebben heeft Parts.Nl te koop voor minder geld dan bij andere sites

Overzichtelijk en snelle levering

Op de site snel gevonden wat ik zocht Binnen 2 dagen geleverd. Klasse.

Service waar je blij van wordt

Mijn koffiemachine had de geest gegeven. Gelukkig ben ik handig en gaan zoeken naar de juiste onderdeel. Zo kwam ik bij PartsNL uit. Het juiste onderdeel besteld en volgende dag al binnen, helaas bleek deze ook defect te zijn, na een telefoontje de volgende dag met de klantenservice super goed geholpen en werd het onderdeel zonder gezeur normaals opgestuurd. Nu weer heerlijk aan het genieten van mijn koffie. Service waar de meeste bedrijven nog iets van kunnen leren. Top Top Top. 10+

Super! Binnen 24 uur na bestelling stond m'n wasmachine weer te draaien

Snel besteld en snel in huis!

Snel besteld en snel in huis! Heel makkelijk en overzichtelijk.

Zeer snelle service

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Echter super snel

Netjes, efficiënt en snel!

s’ Avonds je scheerapparaat demonteren om te kijken of je het kunt repareren. Onderdelen besteld en dan de volgende ochtend de boel met nieuw geleverde onderdelen van Parts.nl weer in elkaar zetten. Snel en netjes geleverd, helemaal blij mee!

Behulpzame werknemers en een site die makkelijk in het gebruik is

Mijn koolstofborstels en v snaar waren versleten, dankzij parts . nl had ik de benodigde onderdelen binnen 24 uur in de post en met behulp van filmpjes op you tube van parts . nl was het klusje zo gefixt met als resultaat. Een blije partner die geen geld uit hoefde te geven aan een nieuwe wasmachine

Aangekocht bestekmandje Trio Candy inferieure kwaliteit. Na een dag al stukjes plastic afgebroken.

manje voor bestek in da. Inferieure kwaliteit. Na

Snel en juist

Snelle en juiste levering voor een goede prijs

Super snelle service

Onderdelen binnen 24 uur geleverd!

Prima, altijd volgens aankondiging geleverd.

Na bestelling volgens gecommuniceerde tijd en datum zou de levering plaatsvinden. Goede tracering mogelijk van je bestelling. Tevens waren we voor eerste bezorgdatum niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen, waarna automatisch een volgende bezorgtijd en datum werd gecommuniceerd. Vervolgens ook dan volgens tijd en datum geleverd. Echt TOP!

Duidelijke service en snelle verzending

Het is fijn om via het typenummer van (in dit geval) de vriezer er eenvoudig achter te komen welk onderdeel juist is en het was de volgende dag al in huis.

Supersnelle levering

Helaas bleek het waterreservoir dat ik besteld had beschadigd te zijn. Na contact met de klantenservice heb ik meteen de volgende dag een nieuw exemplaar ontvangen!

Super goeie service

Was op zoek naar een condensator voor m’n was droger. Super goed geholpen vrijdag besteld volgende dag al in huis. Droger werkt weer.

Snelle leveringl

Prima service, correcte en snelle levering.

Onderdeel was goed te vinden en werd snel geleverd.

Juiste materiaal in een dag in huis

Voor m’n Bosch wasmachine had ik drie dempers nodig. Na een belletje kreeg ik meteen de offerte. Betaald en had ik ze de volgende meteen dag in huis. Super tevreden!

Prima, geweldig

Toen ik vrijdag j.l. bestelde dacht ik wanneer zal ik de bestelling in huis hebben. Dit was zaterdagmiddag om 14.00 uur. Klasse geregeld allemaal

Alles netjes en correct geregeld

De bestelling is vlot verlopen en goed afgeleverd voor een nette prijs

Geweldig!

Ik had niveau sensor besteld , maar het bleek uiteindelijk watercontainer van mijn koffiezetapparaat te zijn welke defect was. Wendy en Richelle zijn zeer kundig en voorzagen me van advies. Omruilen (met gratis retourzending) was geen probleem, ondanks dat ik dus verkeerd onderdeel besteld had. Perfecte en snelle communicatie via telefoon en mail. Snelle levering. Dus in een woord; geweldige ervaring met PartsNL!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire