Quick delivery, product arrived as described

The product was delivered within 2 days, the item matched the description.

snel & goed

correct uitgevoerd

Goed en snel geregeld

Ik zocht een nieuwe LED koelkastverlichting. Via PartsNL direct de juiste LED koelkastverlichting kunnen kiezen en na de bestelling en betaling de volgende dag al in huis. Perfect geregeld !

Duidelijke website en snelle levering

Het mikaplaatje in de magnetron was doorgebrand. Het fijne aan deze website is de fijne keuzehulp, waardoor je zeker weet dat je het juiste onderdeel kiest. Het plaatje was ook binnen een dag geleverd.

Makkelijk en snel bezorgd

Het artikel van een oude deWalt zaagmachine hadden ze op voorraad. Volgende dag bezorgd.

goed geregeld

Het onderdeel voldoet niet aan de verwachtingen.

Ondanks alle correcte opgegeven maten van de Reginox R1149 Afvoerzeef Zeefje D=7,8cm R34248 sluit de rubberring de afvoer niet voldoende af zodat in gesloten toestand de aanrechtbak toch leegloopt. Ik heb daarom geprobeerd het balpennetje los te draaien en over te zetten op de originele zeef maar de constructie laat dit niet toe. Door deze poging met 2 waterpomptangen is het onderdeel nu beschadigd.

Fijne webwinkel

Vlot en goed geholpen en geleverd van een onderdeel van mijn stofzuiger.

Reservoir bleek kapot door verzending, kreeg de dag erna gelijk een nieuwe opgestuurd. Snelle levering ook

Snel en netjes afgeleverd en goed duurzaam product

Review klopt en levering was snel ondanks de feestdagen!

Onderdelen direct gevonden op Parts, en super snelle levering. Top

Goede service en snelle levering.

Kan niets anders zeggen. Goede service en snelle levering.

Parts heeft heel veel onderdelen en wordt goed behandeld

Wel wat gedoe met DHL maar samen met Parts zijn de onderdelen toch op de goede plek terecht gekomen, een betrouwbaar adres Bedankt Gr. Jan Heemskerk

??

Door partsnl mijn eigen wasmachine kunnen maken

Dankzij het montage filmpje op YouTube en de check op de website waar je je machinenummer in kunt vullen werd het vervangen van het deurslot van de wasmachine een eitje. Het onderdeel een half uurtje geïnstalleerd en de wasmachine is weer zo goed als nieuw. Duurzamer en scheelt ons weer veel gesjouw en geregel voor een nieuwe wasmachine. Bedankt partsnl!

De artikelen zijn makkelijk te vinden op de site vandaag besteld morgen in huis snelle en correcte afhandeling.

Gebruiksvriendelijke website

PartsNL heeft een gebruiksvriendelijke website en een zeer uitgebreid assortiment. Levering via postorder bedrijf is snel. Verder heeft PartsNL meerdere locaties waar producten opgehaald kunnen worden. Altijd wel eentje in de buurt. Wel jammer dat je hiervoor toch nog bezorgkosten voor moet betallen.

Fijne service

Heel fijn geholpen in de winkel

Jammer dat het niet onder de één kilo post geregeld kon worden product goed alleen per doos van bijna 7 euro duur jammer

Goed vlug geholpen.

Goed, vlug en vriendelijk geholpen. Er wordt ook met je meegedacht als een product uit de handel is.

Ik vertrouw op PartsNL

Onderdelen goed te vinden en past het goed

Duidelijke website, correcte melding en levering

Precies zoals je hoopt dat je bestelling gaat

Super goed geregeld.

Mijn levering was binnen twee werkdagen al af te halen. Leuke, vriendelijke medewerker heeft mij de spullen overhandigd.

ik ben zeer tevreden.

Via jullie gebruiksvriendelijke website, kon ik de onderdeleneenvoudig bestellen. Ze waren de volgende dag al binnen.

Snelle en correcte levering

Onderdeel was gemakkelijk te vinden op de site, en de prijs was helemaal oké

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire