Als je een serie nr hebt ben je zo bij wat je nodig hebt. Dit was de 2e keer dat ik iets bestelde, nu voor mijn nespresso apparaat , had nl mijn roostertje met het legen van het bakje weggegooid. Gelukkig nu alles weer compleet. Thanks

Lekker snel

De watercontainer van mijn espresso machine lekte. Tot mijn grote verbazing hoefde ik geen nieuwe machine te kopen, want ik vond bij partnl een losse container. Ik ben er heel blij mee.

Deskundig en prima service

Ik was op zoek naar 2 lades voor mijn (oud model) koelvriescombinatie. Goed geholpen. Deze lades vrij snel ontvangen. Ééntje kwam echter met een aantal beschadigingen aan. (Geen transport beschadigingen) Gebeld, vriendelijk te woord gestaan, foto's van de beschadigingen opgestuurd en er is mij beloofd dat ik een nieuwe zal ontvangen. Op dit moment niet op voorraad, maar zodra die binnen zou zijn, word de lade opgestuurd.

PRIMA

GOEDE SERVICE SNELLE LEVERING KON NIET BETER

Betaalbaar en snel geleverd

Prima bedrijf

Overzichtelijke site en snelle levering.

Mijn wasmachine was stuk en ik had het onderdeel dus snel nodig. De volgende dag was het onderdeel er al en de wasmachine is weer gemaakt.

Helemaal top

Snel geleverd en het juiste type, ik zou de volgende keer er weer bestellen

Al vaker besteld, en afhalen, altijd perfect!!!

Al vaker besteld, en afhalen, altijd perfect!!!

Snel en goed geleverd .

Produkt voldoet.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden over de bestelling en goed ingepakt.

Snel en goede service

Behoeft geen uitleg

Perfecte service en erg behulpzaam personeel.

Mijn ervaring met deze winkel is uitmuntend.

zeer duidelijke website en heeel vlotte levering

zie hierboven

Snel, probleemloos.

Snel, probleemloos.

Snelle berzending

Onderdeel paste niet, retour ging heel soepel, nieuw onderdeel besteld en was er ook de volgende dag! Top!!

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Prima website

Supersnel benodigd artikel gevonden, duidelijke info op site. Na bestelling duidelijke communicatie en snelle levering (dag later). Top!!!

Super goed

Super goed een hele snelle en goede levering!Top

Prima service!

Ook retour afhandeling zonder problemen.

Snelle levering, gunstige prijs

Zoals de titel aangeeft

Super goed

Goede mogelijkheid om het juiste onderdeel te bestellen, snelle levering, goede communicatie tijdens levering, prijs

Tevreden

Mijn bestelling had een afwijkend artikelnummer, ik was bang dat het ook een afwijkend artikel zou zijn. Gelukkig paste het artikel precies in de houder. Het bleek niet een origineel model te zijn, maar de prijs was ook de helft van het origineel. Ben er blij mee.

Keurig zoals verwacht

PartsNL doet wat het beloofd, verzend tijd was zoals aangegeven, dus onderdeel was netjes de volgende dag binnen. Snel, goedverpakt en op tijd.

Geen ervaring

Ik heb geen idee ik heb het onderdeel nog steeds niet ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire