goed gedaan

Correcte snelle levering

Bestelling snel geleverd

Hele snelle service.

Volgende dag al in huis.

Supersnel de juiste onderdelen geleverd.

Gelukkig was het bestelde onderdeel voorradig en was ik snel geholpen, de wasmachine loopt weer als een zonnetje.

makkelijk te vinden en perfecte snelle levering

Het onderdeel was op de site makkelijk te vinden. Na het plaatsen van de bestelling was het snel geleverd.

Snel geleverd product

Bestelling gedaan, en het artikel werd gelijk de volgende dag afgeleverd. Allard

Betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbaar

Snel en goed geleverd

Goed.

Mooi optijd geleverd helemaal top

Mooi optijd geleverd En heb ht succesvol kunnen monteren

denkt mee, geeft advies hoe het product het beste gebruikt kan worden.

Dampkap was gefixt!

Duidelijke info op de website. Reserve onderdelen werkten perfect dus probleem opgelost.

Makkelijk te vinden op soort product, verpakking perfect. P.S. deurrubber Pelgrim P 02 / P01 hebben hetzelfde code nr.

Alles zoals omschreven

prima navigatie door webwinkel

correct

Keurig advies, snelle levering

Via mail prima advies. Diepvriesladen dag later in de winkel in Velp kunnen ophalen. Goed gesorteerde winkel met spullen waar je elders naar moet zoeken. Fijne, vriendelijke medewerker. Top!

zoals verwacht

on line besteld. snel in de winkel

Uitstekend!

Ik bestelde een groentelade die aan de voorkant aan beide zijden was beschadigd/gebarsten toen ik hem ontving. Rond 20.15 uur stuurde ik een mail met foto’s. Binnen een kwartier kreeg ik bericht dat een nieuwe werd verstuurd en ik de beschadigde lade niet hoefde terug te sturen. Dat in de avond! Een dag later stond DHL voor de deur met het vervangend exemplaar. Grote klasse :)

top service

de volgende dag kon ik de bestelling al ophalen super snel

Top bedrijf

Onderdeel bestelt voor stofzuiger en snel geleverd en opgehaald bij locatie krimpen aan de IJssel Vriendelijk personeel en goede service

Prima communicatie en verwerking

Zitten in Spanje met een defect toiletdeel in onze camper. Dinsdagochtend besteld en zaterdagmiddag heb ik het al ingebouwd. Een goedeTrack and Trace-begeleiding. Gr P Habets

Prettige en goede afhandeling van mijn bestelling

Product, levering en klantenservice uitstekend.

Het product kwam snel en kon meteen aan de slag om de vaatwasser te repareren. Er was mij iets niet duidelijk en de klantenservice heeft direct contact met mij opgenomen en het verduidelijkt. Een tevreden klant.

Geweldige site ben ber tevrede snelle levering dank daar voor en tot ziens zsl zeker vaker bestelle

Dat heel snel bezorgd werd Ben heel te vrede en zsl zeker vaker bestellen

Kon niet direct vinden of het gezochte artikel ook voor mij geschikt was. Daarnaast was DHL er al terwijl zij op hun website aangaven dat ze nog moesten sorteren. Ik snap dat parts.nl hier misschien niets aan kan doen maar dit is wel waar ik concreet mee te maken heb. Misschien goed om dit nog eens vanuit jullie met DHL te bespreken

Alles verliep heel soepel vanaf bestellen tot ophalen

Eenvoudig bestellen via de site, duidelijke communicatie vanaf bevestiging tot ophaalbericht….en vriendelijk geholpen in de winkel waar het afgehaald is. Was onze eerste ervaring met parts.nl en zal zeker niet de laatste zijn. Ook in de winkel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire