Alles verliep heel soepel vanaf bestellen tot ophalen

Eenvoudig bestellen via de site, duidelijke communicatie vanaf bevestiging tot ophaalbericht….en vriendelijk geholpen in de winkel waar het afgehaald is. Was onze eerste ervaring met parts.nl en zal zeker niet de laatste zijn. Ook in de winkel!

25 km verder op ophalen

Reiskosten

Al meerdere keren in 1 keer het juiste artikel besteld

Ik heb al meerdere keren voor wasmachines en drogers een kapot onderdeel hier gekocht en met succes als doe-het-zelf sleutelaar ingebouwd Alles draait weer naar volle tevredenheid en zo kunnen we volstaan met een nieuw onderdeel in plaats van totale vervanging. Het kost wat moeite maar is beter voor het milieu en bespaard weer een ritje milieustraat

Zeer tevreden.

Met een aankoop van een paar euro de workmate gerepareerd. De levering was supersnel.

Duidelijke omschrijving

De groentelades van de koelkast (23 jaar oud) zijn al enige tijd stuk en met ductape bij elkaar gehouden. Op zoek gegaan naar 2 vervangende lades. Tot onze verrassing konden die nog besteld worden. Niet erg goedkoop, maar toch besteld. En we zijn er blij mee.

zeer snelle levering

onderdeel van bosch wasmachine gezocht en snel gevonden bij parts,nl besteld en de volgende dag in huis.

zeer goed

goede service,op tijd bezorgd

Werkt zoals het moet werken.

Het duurt even voor je klaar bent, maar dan kun je ook weer een hele tijd vooruit. Ik beveel dit aan.

Duidelijke website, snelle levering

Benodigde onderdeel was snel en duidelijk te vinden. 's Avonds besteld en werd de volgende dag al bezorgd.

Topper!

Hier vind ik altijd de accessoires voor oven en magnetron. Uitgebreid aanbod. Makkelijk bestellen. Snelle levering en goed verpakt! Dus een topper!

Goed product, snel geleverd!

Goed product, voldeed volledig aan de beschrijving en de verwachting. Bovendien snel geleverd, zodat we onze koffiemachine snel weer konden repareren en gebruiken!

Juist artikel direct geleverd!

Vervangend artikel voor de droogtrommel gemakkelijk gevonden en meteen besteld. De volgende dag tijdig in huis. Droogtrommel doet het weer als vanouds!

Onderdeel goed beschreven en snel bezorgd. Prima bedrijf. Heb vaker onderdelen bij hun besteld en honderden euro's kunnen besparen.

Tevreden

Netjes de volgende dag bezorgd

Onderdeel was zeer snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

zeer snelle levering voor een scherpe prijs

bij PartsNL kun je onderdelen kopen voor bijna alles, tegen scherpe prijzen,

Top snelheid en alles klopt

Het onderdeel was de volgende dag binnen. Alles correct geleverd.

Snel en goed

Mijn bestelling was snel en goed geleverd, en de producten hebben prima prijzen.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, het werd snel geleverd, het werkt

Goede ervaring met Parts, maar slechte ervaring met DHL

De bestelling en verzending vanuit Parts was uitstekend. De aflevering door DHL was zeer slecht. Ik kreeg een mail dat het het pakje afgeleverd was, maar het pakje was in een andere straat in de brievenbus geduwd. Aanbeveling aan Parts om voor een andere bezorgdienst te kiezen. Niet de eerste keer dat het misgaat bij DHL.

gewoon goed zoals het moet

Het goede onderdeel keurig ingepakt en op tijd bezorgd

Keurig volgens verwachting

Duidelijke site

Het zoeken naar een onderdeel voor een combimagnetron en het invullen van de bestelling was zeer eenvoudig. Tevens de volgende dag al geleverd.

goede ervaring hoop dat het ook goed afgehandeld word

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire