gewoon goed zoals het moet

Het goede onderdeel keurig ingepakt en op tijd bezorgd

Keurig volgens verwachting

Duidelijke site

Het zoeken naar een onderdeel voor een combimagnetron en het invullen van de bestelling was zeer eenvoudig. Tevens de volgende dag al geleverd.

goede ervaring hoop dat het ook goed afgehandeld word

Snelle en goede service

Bestelling snel geleverd

Makkelijk en snel.

Vooral het feit of je onderdeel wel de juiste is wat je gelijk kan zien of het geschikt is met de juiste code van het betreffende apparaat. Snel en doeltreffend met goede service. Top.

Snelle levering, prima producten

Snelle levering door PartsNL. Kleine onderdelen werden geleverd in een kleine doos, geen onnodige verpakkingsmaterialen aangetroffen. Producten waren zoals omschreven en geschikt voor het apparaat waarvoor ik het nodig had.

Levering was prima.

Ik had alleen een probleempje met het stekkertje, twee vrouwtjes passen niet op elkaar. Ik heb dus het stekkertje er af geknipt en die van het vervangende ventilatortje er op gemonteerd. Helaas draait het ventilatortje nog niet, het probleem zit dus dieper in de koelkast.

Prima afhandeling.

Geen klachten.

Eerst een bestelling gedaan in China. Duurde weken en was niet het gevraagde. Bij Parts NL besteld en binnen een dag het goede onderdeel ontvangen.

goed en snel

de artikelen zijn aan de dure kant vergeleken met andere web side, en je moet goed kijken wat je besteld (kijk naar de verpakking inhoud)

Top site

Alles goed te vinden en snelle levering in één woord topbedrijf

Goed/top!

Prima website, overzichtelijk, gebruikersvriendelijk. Breed assortiment. Voor sommige producten lijkt geen markt (geen andere aanbieders die het ook verkopen) dus de prijzen van die producten kunnen wat hoog zijn. Maar goed daar is weinig aan te doen. Snelle verzending. Kortom, zeer tevreden en zal de volgende keer weer via Partsnl bestellen

Goed en snel!

Bestelde product was gewoon goed. En na bestelling volgende dag geleverd! Zelfs de vriendelijke DHL meneer was goed met mijn pakketje omgegaan.

Behalve dat POSTNL het pakje niet op mijn adres heeft afgeleverd. Moest het pakje drie dagen later ophalen bij een afhaal adres in Hindeloopen terwijl wij gewoon op afgesproken tijd Vrijdag om 15.45 thuis waren.

Zonder meer goed

Heb gebeld, werd voortreffelijk geholpen en de bestelde goederen de volgende dag al thuis.

Vandaag besteld morgen in huis.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering volgens afspraak. Goed verpakt tegen een concurrerende prijs.

Snelle levering, goede service en ruime keuze

Overzichtelijke website, ruime keuze en snelle levering volgens afspraak.

Onderdeel is prima

Onderdeel is prima, snel geleverd en was snel te installeren

Produkt voldeed niet aan beschrijving

Product voldeed niet aan beschrijving, nu had ik alleen het tandwiel nodig, en niet de houder van het tandwiel, tandwiel in geleverd product was maar aan een zijde gelagerd. Ik kon nu van 2 dingen een goede maken.

Zeer efficiënte en klantgerichte behandeling

Ik zocht vervanging van een onderdeel van mijn Siemens stofzuiger. De website was ongetwijfeld compleet, maar ook verwarrend in het aantal opties. In het telefoongesprek met een behulpzame medewerker werd ik echter zeer snel geholpen in het vinden van de juiste keuze. Twee dagen later werd het betreffende onderdeel aangeleverd.

Prima afgehandeld

Volgens de site passend, helaas niet zo. Dus toch maar origineel besteld

Snel geleverd en goed verpakt

Makkelijk zoeken, snel besteld en zeer redelijke verzendkosten. Kwalitatief goed artikel. De volgende dag al geleverd in een stevige kartonnen doos tussen luchtkussens en in een plastic verpakking.

Snel, netjes verpakt, originele onderdelen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire