Snel geleverd en goed verpakt

Makkelijk zoeken, snel besteld en zeer redelijke verzendkosten. Kwalitatief goed artikel. De volgende dag al geleverd in een stevige kartonnen doos tussen luchtkussens en in een plastic verpakking.

Snel, netjes verpakt, originele onderdelen.

Prima productkeuze, goeie prijs!

Alles conform bestelling. Alleen tijdelijke openstelloing van afhaalpunt is bijzonder lastig, als je niet echt in de buurt van dat punt woont/werkt.

erg goed

super dat het onderdeel te vinden was bij PartsNL en binnen een dag had ik het binnen.

Redelijk positief

Afhankelijk wie je aan de tel. Krijgt wel of geen goed advies. De een raffeif t af de ander denkt met je mee.

uitstekende service. snel geleverd

Goede ervaring. zeer snel geleverd.

Goed advies en snelle levering

Omdat ik niet precies wist welke onderdelen ik moest bestellen heb ik het aan PartsNL gevraagd. Heel snel een reactie ontvangen met een offerte. Artikelen besteld en de 2e dag al in in huis. Prima service.

Super snelle service

Met een nieuw binnenwerk voor mijn koffiezetapparaat is hij weer als nieuw met lekkere koffie heel blij mee

Quick delivery and reasonable price

I ordered a replacement splash guard for my mixer. The process was easy and delivery was quick.

Snel en goed

Snel geleverd en goed ingepakt

Ruim aanbod van onderdelen voor combi-ovens

In de avond besteld, andere morgen al onderdeel in huis. Dus super snel geleverd.

Goede service, fijn product

Communiceert helder over de levering. Product is goed.

Prima service.

Bestelling geplaatst, de volgende dag lag het al in mijn brievenbus. Het bestelde was makkelijk te vinden in jullie webshop.

Snelle en correcte levering

‘‘s avonds besteld, en de volgende dag in de brievenbus. Snel geleverd, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Goeie website

Via de website alles goed en snel geregeld, communicatie met de winkel moeizaam

Geen idee welk onderdeel ik nodig had voor mijn vaatwasser. Door een foto sturen naar parts.nl met daar bij de vraag of ze dit bepaalde onderdeel hadde had ik binnen 10 minuten antwoord met daar in de link naar het juiste onderdeel. Perfect!!!

Mijn stofzuigermond met fluweel was stuk en met 3 langharige katten écht nodig. Gekeken op de website, makkelijk te bestellen en voor een mooie prijs én de volgende dag al keurig verpakt in huis! Top, de volgende keer weer bestellen bij PartsNL!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service, snelle levering

Vooral blij met de supersnelle levering!

Top geregeld

Makelijk website, onderdeel goed te vinden, na twee dagen in huis.

Heel snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, razendsnel geleverd, wel stevige prijs

Volledig , snel en perfect!

Het bedieningspaneeltje van onze Siemens afzuigkap was kapot. Naar de dealer gegaan en gevraagd om een nieuw paneeltje te bestellen. Helaas was het type plaatje (sticker) van de afzuigkap niet meer leesbaar en meldde de dealer dat het erg moeilijk zou worden het juiste onderdeel te kunnen bestellen. Probleem voorgelegd aan PARTSNL en foto van sticker met onleesbaar typenummer meegestuurd met de mail. PARTSNL kon toch achterhalen om welk type afzuigkap het ging en binnen zeer korte tijd, enkele dagen, het juiste artikel opgestuurd. E.e.a. weer in elkaar gezet en afzuigkap werkt weer als vanouds. Bedankt PARTSNL.

In alle opzichten TOP

Zeer goed geholpen en op tijd geleverd

snelle en goede service

Eerst info aangevraagd voor het te bestellen onderdeel , toen sávonds besteld en de volgende dag al bericht dat het onderweg was , de levering werd ook heel netjes door gegeven wanneer ik het kon verwachten . Al met al een Super goede service

Ik heb een oude mixer, waarvan 1 item stuk was gegaan. Bij Parts heb ik dat onderdeel gelukkig kunnen vinden. Om te kijken of het geschikt is voor jouw mixer staan er type nummers vermeld, super handig. Bij thuiskomst paste het item waardoor ik mijn mixer weer kan gebruiken. Ik ben super blij. Nog een tevreden punt is dat je je bestelling kan ophalen bij een winkel in de buurt, ook daar goed geholpen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire