In alle opzichten TOP

Zeer goed geholpen en op tijd geleverd

snelle en goede service

Eerst info aangevraagd voor het te bestellen onderdeel , toen sávonds besteld en de volgende dag al bericht dat het onderweg was , de levering werd ook heel netjes door gegeven wanneer ik het kon verwachten . Al met al een Super goede service

Ik heb een oude mixer, waarvan 1 item stuk was gegaan. Bij Parts heb ik dat onderdeel gelukkig kunnen vinden. Om te kijken of het geschikt is voor jouw mixer staan er type nummers vermeld, super handig. Bij thuiskomst paste het item waardoor ik mijn mixer weer kan gebruiken. Ik ben super blij. Nog een tevreden punt is dat je je bestelling kan ophalen bij een winkel in de buurt, ook daar goed geholpen.

heelgoed

prima alleen is het moeilijk bestellen als niet alle gegevens waar voor je iets moet bestellen

Klantenservice zoals het hoort

Mijn pakketje kwam in eerste instantie niet aan. Ik trok aan de bel en er werd zeer vriendelijk en adequaat geholpen om alsnog mijn pakketje bij mij te krijgen. De telefonische bereikbaarheid is goed te noemen (nog geen minuut wachttijd - twee keer gebeld). Ben van de klantenservice doet meer dan van hem verlangd mag worden om de zaak op te lossen. Een zeer goede ervaring wat mij betreft. Zeker een aanrader. Ben, bedankt!

Snel en betaalbaar

De glasplaat van een wat ouder type diepvrieskast was snel gevonden en verstuurd. En ook prettig geprijsd. Wat een efficiënte club!

Perfect!

Duidelijke website, makkelijk gevonden wat ik hebben moest en volgende dag bezorgd. Hoefde dus niet lang te wachten wat super fijn is met een niet sluitende koelkastdeur. Ik kon ook mijn merk en type invoeren om te zien of de scharnieren pasten op mijn koelkastdeur, dus daarover bestond geen twijfel. Pakket was goed verpakt. Top service!

Goed geholpen en de juiste passend onderdeel

Heel fijn dat ik goed ben geholpen met het vinden naar het juiste onderdeel. En ook super dat het snel wordt geleverd. Ik Ben Super tevreden. Heel erg Bedankt voor de goeie service. Mvg.Diana

Bestel en ontvang op de volgende dag; dat is de kwaliteit van Parts NL waar je op rekenen mag.

Een overzichtelijke website; besteld, betaald en keurig de volgende dag al afgeleverd. Chapeau!

Snel en correct

Blij dat ik mijn onderdeel hier wel kon vinden voor mijn AEG afzuigkap. Snelle levering. Ga zo door

Niet de eerste keer dat ik wat online heb besteld bij partsNL maar nu ook weer zeer snel geleverd. Ook al eens in de winkel in Velp geweest en ook daar zeer vakkundig geholpen. Dus voor mij een reden om hier terug te komen.

Goed product voor koelkast van meer dan 10j oud. Was makkelijk te vinden op de site. Snelle levering.

Eerst advies gevraagd, snel reactie. Juiste gevraagde artikel ontvangen en snel ook. Goede service. Weet waar ik moet zijn.

zoals beloofd ook geleverd en super snel top bedrijf.

super snelle levering en zoals dit bedrijf het zegt klopt exact top top zeker een aanrader

Zeer snelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Product van goede kwaliteit en betaalbaar

Snelle en correcte levering

Een site waar je goed kan zoeken naar het onderdeel.

De wasmachine werkt weer tegen de goedkoopste prijs op internet te vinden!

Prima ervaring dus. Site waar zoeken heel makkelijk op gaat met de juiste nummers. Goed verpakt verzonden en in een minuut of tie weer ingebouwd en wast weer zoals dat hoort. echt goede ervaring en adres heb ik direct bewaard!

Snelle reactie en verwerking van de bestelling.

Vooral fijn dat er eerst een offerte wordt verstuurd. Ik waardeer de snelle reactie en de snelle afhandeling van de bestelling. Chapeau! Heb inmiddels jullie gegevens al door kunnen geven aan anderen.

Top webwinkel met geweldige service

Voor onze Dyson had ik een nieuw filter nodig Op de overzichtelijke website van PartsNL had ik deze snel gevonden. De prijs is niet duurder of goedkoper aangezien het een origineel Dyson onderdeel betreft. Besteld en dmv duidelijke mails werd ik op de hoogte gehouden dat het bestelde filter de volgende dag zou worden geleverd. Door onduidelijke redenen werd mijn filter helaas niet geleverd door DHL. Na eerst contact te hebben gezocht met DHL werd ik door een medewerker van DHL nogal asociaal terug verwezen naar PartsNL. Ik heb direct gebeld met PartsNL en werd uiterst vriendelijk (bijna een verademing tegenwoordig) te woord gestaan. Deze kon zien dat mijn bestelling door DHL retour was gezonden en stelde voor mn filter opnieuw op te sturen. De volgende dag had ik deze in huis Dank voor de geweldige service PartsNL!!

top service

Serienummer doorgegeven en het gezochte onderdeel. Binnen no time een offerte binnen en een dag later het onderdeel! Goede service.

Duidelijke website en artikel was de volgende dag in huis

Duidelijke website en artikel was de volgende dag in huis

Product supersnel geleverd.

Alles ging goed en levering binnen 24 uur. Geweldig

Duidelijke site snell levering.

Uitstekend.

Duidelijke website en snelle en keurige levering

Snelle levering en duidelijk webshop

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire