Prima !

Perfecte snelle levering

Past precies

Onderdeel was dat wat we zochten. Gelukkig geen nieuwe stofzuiger moeten kopen

Heel goede service.

Onderdeel van strijkijzer was kapot na 4 maanden. Zonder probleem werd een nieuw exemplaar opgestuurd. Klasse.

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis!!

Juiste onderdeel, probleem opgelost

Voor de wasdroger een slotpin gekocht, lijkt een klein dingetje maar zonder doet de droger het niet. Nu kunnen we de droger weer als vanouds gebruiken.

Prima service!

Bij ontvangst van het bestelde, bleek het niet te passen. Het originele bestelnummer had een foutieve code. Parts zoekt het uit bij de fabrikant, en bestelt voor mij het juiste. Heeft echter levertijd bij de fabrikant. Parts overlegt met mij, als ik een goedkeuring geef wordt het besteld met een week levertijd. Prima opgelost!

prima keurig op tijd

prima goed verpakt vanwege de kwetsbaarheid

Groot aanbod en snelle levering

Overzichtelijke website en na wat zoeken juiste onderdeel gevonden. Volgende dag al geleverd!

Produkt voldoet aan verwachting

De levering liep wat vertraging op. Na bestelling bleek het artikel niet op voorraad. Dat was even teleurstellend maar er werd al wel meteen een mogelijke leverdatum gegeven. En die was juist. Produkt netjes op opgegeven leverdatum ontvangen.

Ik ben snel en goed geholpen. Snelle levering!

Heb gebeld voor advies, kreeg een linkje toegestuurd met de mail, dag na bestelling geleverd. Prima!

uitstekende service

Element werd geleverd de dag erna zoals afgesproken. Alles perfekt verlopen

Vlotte levering van prima onderdelen past wederom perfect Dankjewel Vriendelijke groet van APKLIJN.

Zeer tevreden met de hulp en het product van parts.nl

Via de chatfunctie gedeeld wat voor onderdeel ik zocht. Samen met support het onderdeel nummer achterhaald via een tekening en daarna met onderdeelnummer eenvoudig kunnen bestellen.

Snel en goed

'S avonds bestele en de volgende middag al binnen,goed verpakt

prima correct duidelijk

prima makkelijke en juiste communicatie via de website. maar ook via de chat helder en snel zeker aan te bevelen

Snelle en goede service

In de avond een onderdeel voor de wasmachine besteld en de volgende middag al binnen. S’avonds gelijk de wasmachine in orde gemaakt. Top

Snel m'n gezochte onderdeel gevonden.

Eerst zelf gezocht, maar niet gevonden. Jullie wel rap gevonden, en de volgende dag al in huis. Top!!

Supersnel en topkwaliteit

Heb een stofzuigerstang besteld. Deze is echt supersnel geleverd en van topkwaliteit. Mijn stofzuiger kan er weer tegenaan!

Prima geregeld

Heb nog niet zoveel ervaring, maar is goed gegaan

Prima site

Snel geleverd, alles prima verlopen. Kan het zeker aanraden. Eindelijk die extra lekbak en opvangbak voor onze Philips koffie machine.

niet alles was in goede staat

Na foutieve levering is bij nazoekwerk bij PartsNL de juiste meenemer voor de Pelgrim magnetron nagezonden. Na de klacht over kapotte lampjes, zijn mij tevens kosteloos nieuwe lampjes toegezonden. Bestelling mocht dan in eerste instantie niet helemaal goed zijn verlopen, maar na het te late weten aan PartsNL is het wel naar volle tevredenheid opgelost.

Zeer goede ervaring, meerdere malen bij deze firma besteld.

Goede website, gewenste producten snel te vinden. Snelle levering en prima producten.

Vandaag besteld morgen in huis. Dat kan niet beter.

slecht

2 keer een verkeerd advies Daarom 2 keer product teruggestuurd , verzendkosten nu zelf betaald

Snel, duidelijk en ik zou zeggen: niks meer aan veranderen….

Het is een positieve ervaring dat Parts levert als ik het nodig heb: snel en correct.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire