Snelle levering en goed verpakt

Na de eerdere ervaringen met Partsnl zeer goede ervaring Zeker aanbevelen aan vrienden

kwaliteitsniveau is prima.

Goede spullen en duidelijk met levering

Goede spullen en duidelijk met levering; extra mail ivm later levering.

Veel onderdelen ook van oudere apparaten.

De begeleiding op de site om er zeker van te zijn dat het het juiste onderdeel is en past op jouw apparaat is prima. Volgende dag kon ik reeds mijn bestelling ophalen

Artikel snel gevonden, besteld en na 1 dag al ontvangen

Titel is mijn ervaring en mening. Top!

Super snelle levering

Na wat heen en weer gemaild met het bedrijf is het mij toch gelukt om mijn onderdeel te bestellen. Deze was de volgende dag al in huis. Perfect dus.

Een professionele reparatie dankzij PartsNL

Voor mijn Bosch kookplaat van 2006 had ik een nieuwe vonkontsteking nodig. PartsNL heeft mij exact het juiste deel kunnen leveren binnen een korte levertermijn. Dankzij dit deel is de kookplaat weer als nieuw en heb ik de kosten van een Bosch monteur kunnen uitsparen.

Goede ervaring

Snel besteld en volgende dag in huis

supersnelle levering onderdeel vrieskast

Op de website kon ik redelijk snel het kapotte onderdeel van mijn vrieskast vinden en bestellen. Het onderdeel werd al de volgende dag bezorgd, heel super. De communicatie via de mail was door PartsNL ook prima verzorgd.

Prima ervaring , prijs soms iets hoger als ergens anders, boven 50 euro gratis verzenden , wordt het aantrekkelijker ,

Zeer duidelijke website, alles makkelijk te vinden en bovendien zeer snel geleverd. Toppie.

Snel en verstand van zaken

Ik laat altijd advies over aan de medewerkers. Dan bestel jij nooit een foutief onderdeel. Dus even een foto maken van het plaatje, welk onderdeel je nodig bent. En binnen no time een offerte in de mailbox. Direct bestellen en de volgende dag thuis bezorgd. Sneller kan het niet. Het is altijd het juiste onderdeel. Vandaar dat ik altijd bij PartsNL bestel.

Snel geleverd. Goed ingepakt.

Goed produkt.

Wij hebben de steam gisteren ontvangen en gelijk uitgeprobeerd. Het is een fijn produkt. Hiervoor hadden we een karcher. De opwarmtijd duurde heel lang. Dit apparaat is zo klaar met opwarmen en stomen maar. Er zitten handige accescoires bij. Heel kompleet. We misten 1 ding een ophangbeugel om aan de muur te hangen. Verder een prima apparaat.

PERFECT

Snelle afhandeling.

Prima filter warmtepomp droger

Ik ben heel blij met de filter voor de whirlpool warmtepomp droger. Eindelijk hief is geen losse filter meer te gebruiken. De losse filters gaan snel kapot en moesten steeds uitgewassen worden. Daar ben ik nu mooi vanaf. Een geweldige service en gelijk bezorgd.

makkelijk

Ik heb voor mijn koelkast een nieuw rubber besteld. Doordat ik mijn type nummer makkelijk in mijn koelkast vond kon ik gelijk het juiste onderdeel bestellen. Door het filmpje op de site kon ik zien hoe ik het rubber van mijn koelkast kon vervangen. Dit ging super makkelijk.

Correcte afhandeling

Zo besteld volgende dag in huis was ook voorspelt

goed! precies wat ik nodig had!

Precies wat ik nodig had! Ouder model gasfornuis waarvan de nippel en de eindstop zo bros waren dat ze onder de druk gebarsten waren. Uiteraard bij de bouwmarkt niks te krijgen hiervoor want het zijn specifieke fabrikant onderdelen. Ook al stond het modelnummer er niet bij, door deze in Google in te voeren kom je direct bij het goede onderdeel toch. We kunnen weer koken!

Goed ingepakt,netjes op tijd binnen

na niet leveren van zending door dhl zegt parts nl dat volgens dhl pakket wel is aangekomen en ik de

De zoveelste slechte ervaring met DHL waarvoor ik als ontvanger echter niet verantwoordelijk kan zijn. Nieuwe zending welke ik met Post NL heb lateb versturen netjes door lpkale postbode afgeleverd de volgende dag. DHL pakket nog steeds kwijt en parts nl houdt vast aan versie van DHL dat ze zending wel geleverd hebben.

Snel en correct

Onze vriezerdeur van de koelkast was stuk! S’avonds besteld de volgende dag bezorgd!! Echt super!

Wat een service!!!

Een waterreservoir voor onze kleine piston machine besteld. Helaas kon alleen de deksel dan weer niet. De eerste waterreservoir kwam spijtig genoeg beschadigd aan. Geen enkel probleem, de volgende dag had ik al een nieuwe in huis. De beschadigde tank hoefde niet teruggestuurd te worden. Scheelt echt weer een hoop werk. Ik ben erg tevreden. Het betrof hier een Dlonghi Watertank.

Keurig op tijd. En blij met de diepvrieslade van Siemens.

Keurig op tijd. En blij met de diepvrieslade van Siemens.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire