Top onderdelen

Na meerdere mailtjes heen en weer had ik de producten gevonden die ik nodig had. De besteklade van de wasmachine paste prima en het onderdeeltje van de geleider was ook goed. Ik moest weliswaar de zijpanelen van de vaatwasser demonteren voor die geleider, maar het past allemaal perfect. Volgende keer als ik iets nodig heb bestel ik weer bij Parts.nl

Uitstekende webwinkel voor onderdelen en zeer snelle levering.

Ik zocht en vond kleine onderdelen voor mijn stokoude workmate van B&D. Ook een deksel voor een braun koffiemachine. Dit helpt om verspilling tegen te gaan en ipv nieuwe toestellen te kopen te kunnen verder gaan met de bestaande.

Duidelijke website

Op de website snel en makkelijk gevonden wat ik zocht.daarna goede communicatie over de status van m'n bestelling en de volgende dag al binnen

Snelle levering goede service

De bestelling is snel en volgens afspraak geleverd. Je krijgt netjes een bevestigingsmail gevold door mails wanneer het product geleverd wordt. Product is goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.

alles prima, mooi op afgesproken tijd en goed verpakt

perfect

Zeer goede zaken gedaan

Eerste keer met PartsNL in zee gegaan en moet zeggen, zeer correct en snelle service.

Super snel verstuurd, grote klasse !!!

Super snel verstuurd, plm 19.00 uur besteld volgende dag om 13.00 uur binnen. Bedankt !!

Zeer goede ervaring .gebeld en heel fijn en juist geholpen. Het bestelde na 2 dagen in huis en juist

Zeer prettige ervaring en heel prettig telefonisch te woord gestaan. Binnen de 2 dagen de juiste spullen in huis. Heel goed

Prima verzorgd zowel product als bezorging

Makkelijk gevonden, bij aankomst exact jyiste product en binnen de verwachte tijd. Wel apart maar misschien standaard dat er getekend moest worden voor in dit geval twee plastic afdekplaatjes. Kortom heel tevreden.

Meer dan voldoende onderdelen.

Waat een keuze aan onderdelen. Onlangs mij koffiemachine een grote beurt gegeven en alle benodigde onderselen zijn hier te vinden. Snel geleverd en voor een mooie prijs. Goed geregeld.

Awesome fast delivery

Ordered a spare drain pump for my washing machine that was delivered the next day. Replaced the part myself and saved money for repairs, would order again!

snel en perfect!

twee onderdelen besteld voor de stofzuiger, niet te krijgen bij Philips zelf maar wel hier, TOP! Zaterdag besteld, maandag geleverd.

Snel geholpen met de juiste onderdelen

Mijn vaatwasser filter was al een tijdje kapot. Het was bij PartsNL super eenvoudig een vervangend filter te vinden. Snelle levering, super tevreden. Volgende keer weet ik jullie weer te vinden :-)

Grote keuze, snelle bezorging

Perfect mijn apparaat werkt weer naar behoren

Perfect mijn apparaat werkt weer naar behoren

Alles weer super en snel geregeld

Onderdelen in overvloed, goede prijs en supersnel geleverd

ruime sortering in onderdelen stofzuiger, snel en vlot afgeleverd.

Stugge service

Op de site stond bij een onderdeel 'levertijd onbekend'. De klantenservice kon voor me uitzoeken of het onderdeel überhaupt nog leverbaar was, maar pas NADAT ik het had besteld. Dat schiet dus niet zo op. Een week later stond erbij: levertijd 3 werkdagen. Direct na mijn bestelling kreeg ik een mail met 'levertijd 11 werkdagen'. Het onderdeel werd uiteindelijk na 1 werkdag bezorgd. Jammergenoeg bleek het niet mogelijk het onderdeel zelf te vervangen, en een ander onderdeel bleek niet geschikt voor het model apparaat dat erbij stond. Terugsturen was gelukkig geen probleem, wel op eigen kosten. Mijn eerdere ervaring met PartsNL was beter, toen klopte alle informatie en werd het onderdeel bezorgd met de aangegeven termijn. Beetje stugge service dus maar verder ok. Aanbevolen vanwege de overzichtelijke site en de ruime sortering.

Vlot geleverd en goede spullen

Spullen vlot kunnen afhan in 1 van de winkels. De te vervangen pasten allemaal perfect.

Microfilter was droger

Jij had een microfilter nodig voor een AEG Wasdroger de oude was zo versleten dat er eigenlijk van geen microfilter meer kon spreken. Op internet kwam ik uit bij Parts.nl hier heb ik gezocht naar deze filter binnen no time gevonden en besteld. Goede en snelle levering,.

Goede service en precies de onderdelen die ik nodig had.

Er ging een speciek onderdeel stuk van onze stoomreiniger. Gelukkig had partsNL precies wat we nodig hadden en werd het snel geleverd. Scheelt weer het hele aparaat vervangen. De verzendkosten zijn wel nog wat duur maar dat heeft helaas te maken met DHL/PostNL zelf.

Prima ! Vlot het juiste artikel geleverd

Goed gevoel bij dit bedrijf

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had en de volgende dag al in huis

UITSTEKEND

Koolstoffilter besteld snel geleverd

Al jaren vertrouwd

De zendingen komen altijd op het aangeven moment binnen en goede prijs kwaliteit verhouding. Ook retourneren gaat snel en worden snel en correct afgehandeld. Houden zich zeer goed aan wat ze beloven.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire