Werd snel verstuurd.

Snelle service, juiste product

Jammer dat de losse strip niet beschikbaar was en ik gedwongen werd om een volledige glasplaat te kopen. Voor de rest weer als vanouds snelle reactie op mijn vraag, snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde.

uitstekende service

snelle levering. we hebben zelf fout gemaakt bij de bestelling. uitstekende retourservice

Goed en snelle service

Snel geleverd .

goed product origineel

Jammer van DHL te laa bezorgd

Snelle levering, precies wat ik nodig had en prijs helemaal OK !

Nieuwe la voor diepvriezer besteld (omdat ik de vorige zelf helaas kapot had getrokken) en binnen een dag geleverd. Helemaal happy met de nieuwe la !

Is goed

Alleen adviseer ik jullie een andere bezorger. Ik ben heel erg zeer ontevreden over DHL.

Goed en snel

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle leverings service!

Uitstekende afhandeling

Snelle levering van het juiste onderdeel. Mijn Kärcher werkt weer als vanouds.

verkeerde voorlichting

vraag over een foute bestelling werd niet goed beantwoord. het ging om een drukknopje van 22 euro maar volgens uw medewerker moest er een hele nieuwe display in van minimaal 150 euro.

Heel goede en snelle bezorging

Doet wat is beloofd.

Mijn product was niet op voorraad ( stond erbij) maar werd op de hoogte gehouden wanneer het geleverd ging worden. Het was er zelfs een paar dagen eerder. Top.

Geheel probleemloos

Wij hadden een onderdeel van een espressomachine nodig. Via chat en e-mail kreeg ik vlot de juiste bestelinformatie. Het onderdeel was de dag erna in huis. De koffie smaakt weer goed. Goed en geheel probleemloos dus.

GE-WEL-DIG

Goed advies, snelle service en spoedige verzending

Makkelijk zoeken van onderdelen en het juiste geleverd gekregen

Uitstekend!!

Uitstekende klantenservice En snelle levering!

Zocht m'n onderdeeltje, wist niet zeker of dat het goede was,stuurde een mail en binnen zeer korte tijd antwoord met het juiste onderdeel nummer

Goeie service . Verstaan je direct en zijn heel vriendelijk en behulpzaam beter dan in België en bij de dealer van mijn product dat ik nodig had . Gisteren besteld en vandaag in huis , doe zo verder en jullie maken heel veel mensen blij en gelukkig

snel juiste onderdeel gevonden en snel geleverd

Handige site om vast te stellen of het onderdeel in je apparaat past Onderdeel AEG wasdroger lijkt wel op het origineel maar is in uitvoering niet identiek (aanduiding OPEN ontbreekt) rand van fijnste filter niet mooi glad

Top, snelle service. Goed op de hoogte gehouden. Onderdelen klopte met bestelling. Super

Bijzonder goede service

Snelle levering goed verpakt Vriendelijke service medewerker Denkt met je mee

Makkelijk zoeken en snelle levering.

Nooit gedacht dat ik dit artikel zou vinden op internet, dus wel bij PartsNL

Afsluitdop van onze blender was kapot gegaan. Even gezocht en gevonden, een dag later konden we weer smoothies maken

Zie onder

Prima service en nette afhandeling

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire