snel juiste onderdeel gevonden en snel geleverd

Handige site om vast te stellen of het onderdeel in je apparaat past Onderdeel AEG wasdroger lijkt wel op het origineel maar is in uitvoering niet identiek (aanduiding OPEN ontbreekt) rand van fijnste filter niet mooi glad

Top, snelle service. Goed op de hoogte gehouden. Onderdelen klopte met bestelling. Super

Bijzonder goede service

Snelle levering goed verpakt Vriendelijke service medewerker Denkt met je mee

Makkelijk zoeken en snelle levering.

Nooit gedacht dat ik dit artikel zou vinden op internet, dus wel bij PartsNL

Afsluitdop van onze blender was kapot gegaan. Even gezocht en gevonden, een dag later konden we weer smoothies maken

Zie onder

Prima service en nette afhandeling

Prima geregeld en snel geleverd!

Duidelijke website, waar het product snel werd gevonden. Bestelprocedure goed, en levering volgens afspraak, waarbij de track en trace het proces prima optimaliseerde!

Goede en snelle levering

Voor het eerst wat besteld. Goede site je kan makkelijk vinden wat je zoekt.

Snelle service en goede kwaliteit.

Geweldig, doen wat wat je belooft!

Prima service, ‘s middags rond 13.00 uur besteld en gewoon zoals beloofd de volgende dag bezorgd

Onze staafmixer was kapot en het onderdeel wat kapot was kon bij PartsNL los gekocht worden. Artikel was de volgende dag al in huis.

Goed advies, vervolgens correct geleverd

Binnen half uur, via chat, goed advies, direct besteld, dag erna geleverd, dezelfde dag al gebruikt. Top!!

Super eenvoudig om een onderdeel te zoeken.

Makkelijk en snel om een onderdeel te vinden. Bestellen in eenvoudige stappen. En prima kwaliteit.

Juiste onderdeel volgende dag in huis

Het asje van het hakselmes van onze staafmixer was kapot. Snel het onderdeel gevonden en volgende dag in huis!

Niks mis mee

Ze letten zelfs op de verzendkosten. Briefpost is mogelijk, doorgaan. M.v.gr, Herman

Vanaf de uitleg op de website, het bestellen van het onderdeel tot de snelle levering. In een woord super. Op deze manier is duurzaam met je spullen omgaan ook mogelijk. Vaak is het maar een klein onderdeel dat niet werkt en als je dan ook nog eens het onderdeel de volgende dag in huis hebt is super.

Heel goede bedrijf alles is duidelijk

Ik vind prima heel snel cerves

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

Snel en juist geleverd

Snel en goed de onderdelen geleverd

Snel en goed

Snelle levering en product was van goede kwaliteit.

Supersnel

Gewoon goed !!!!

Doet wat ze op hun site schrijven en nooit geweten dat ze er zijn.

Al surfend zocht ik een bladerzak voor mijn al jaren gebruikte Black en Decker. De oude was stuk. En warempel...Parts had nog je juiste maat. . Bij hen de bladerzak gekocht en betaald...en wat ik heel belangrijk vind... is betrouwbaarheid.... en dit doen ze ook via winkels en waarvan bij een winkel die ik bijna 60 jaar ken. Ook kon ik via track en trace mijn aankoop volgen. Op de aangegeven dag was mijn product in de aangegeven winkel. Hulde.....Betrouwbaar?....zonder meer.

Meedenken juiste vragen stellen en oplossingen zoeken

Kon niet beter. Ben blij deze winkel (webshop) gevonden te hebben.

Snel geleverd, goed verpakt

De bestelling wordt snel geleverd, goed verpakt. Via track en trace goed te volgen.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle bezorging

Duidelijke website, goede communicatie en snelle bezorging

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire