Makelijk vindbaar.

De onderdelen zijn makelijk vindbaar op de site van PartsNL.

Onderdeel voor een Magimix 4200 keukenmachine

Nergens meer te vinden, maar Parts.nl kon dit originele onderdeel uit voorraad leveren.

Uitgebreid aanbod met uitstekende zoekmachine!

Eindelijk een website die het voor een leek makkelijk maakt om de juiste onderdelen te vinden, zodat je kan bestellen met het vertrouwen dat het gaat werken. Snel en netjes geleverd.

Goede service en snel geleverd

Goede prijs en snelle levering

Via deze site een nieuw afdichtrubber gekocht voor de vaatwasser. De beste prijs die ik kon vinden en ook nog de volgende dag geleverd. Helemaal tevreden!

Snelle. Verzending en prima verpakt. Ik had eerst een foute bestelling geplaats. Terug sturen ging erg makkelijk en binnen 3 dagen geld terug op mijn rekening

Prima webshop met onderdelen om zelf je apparaat te repareren.

Goede service en meedenkend achter de schermen om ervoor te zorgen dat je het juiste onderdeel kunt bestellen.

Snel een topproduct geleverd.

2 thermo elementen besteld, laten controleren via contactgrill of ik de juiste onderdeken voor kooktoestel heb besteld. Na bestelling de volgende dag geleverd. Top geleverd.

Snel en goede service

Verkeerde onderdeel besteld, gemakkelijk te retourneren. Advies gevraagd voor juiste onderdeel, goed, vriendelijk en snel advies gekregen. Nieuwe onderdeel online besteld en is snel geleverd.

Uitstekende helpdesk, top.

Product niet gevonden, een telefoontje verder met oplossing uit 2 alternatieve om het probleem op te lossen.

Het onderdeel past niet

Het onderdeel past niet omdat de binnenkant is erg ruw afgewerkt zodat het niet past dus graag voor verzenden goed nakijken

Ik had 3 onderdelen nodig voor mijn 2 koelkasten. Omdat er eindeloos veel typenummers koelsten zijn van hetzelfde merk, zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig was daar de chatbox, deze stelde heldere vragen waar ik makkelijk antwoord op kon geven. Hierdoor kon PartsNL de artikelnrs bepalen. De volgende dag had ik een offerte in de bus en kon eenvoudig de spullen bestellen. Er stonden 5 artikelen in de offerte, terwijl ik er toch maar 3 nodig had. Plaatjes die erbij zaten waren niet helder. Bij levering bleek maar 1 artikel juist te zijn. Voor de andere twee artikelen heb ik retour instructie opgevolgd en langs gebracht bij t hoofdmagazijn. Geld hiervan stond snel op mn rekening. Goede service maar resultaat voor mij is onvoldoende. En het het zit metname bij de communicatie rond de offerte.

Geweldig product

Supersnelle levering van een geweldig product .

Prima geleverd

Lange levertijd omdat het niet op voorraad was, maar uiteindelijk netjes geleverd.

Bestelling en Levering en toepassing van de 'Parts' was Prima.

Goede service !!!

Snel, goed product, goede prijs

Snel, goed product, goede prijs

Snelle levering en goede producten

De producten waren makkelijk te vinden in de webshop en werden snel geleverd.

Koffie!

Onderdeel voor mijn koffiezetapparaat besteld. Snel geleverd. En na installatie weer koffie op konden zetten. Erg fijn en goedkoop alternatief voor laten repareren.

Goed bedrijf, duidelijke site en snelle levering

De duidelijke site van Parts maakt het zoeken naar een product er eenvoudig. Mocht je er niet uitkomen kun je via de site eenvoudig een vraag stellen en krijg je binnen één dag bericht met daarin alle gegevens die je nodig hebt om een bestelling te plaatsen. Gewoon super!

Snelle levering en prima onderdelen echt top …!

Top producten voor een prima prijs .

Snel ontvangen en het onderdeel was het juiste

Besteld op basis van serienummer zonder te weten hoe het eruit zag in de machine. Toen het binnen was na 1 dag gaan vervangen en perfect nu!

Goed netjes verpakt

Levering was op tijd en goed gecommuniceerd. Netjes verpakt. Ik kan iemand anders zeker aanraden om een product bij jullie te bestellen!

Snel en correct

Snel en correct

Vlot bezorgd maar onderdeel niet 100% goed

Slot van Dometic koelkast past en werkt goed maar de elektrische aansluiting voor de binnenverlichting past niet.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire