Makkelijke site, goed het artikel kunnen filteren

Goede en snelle levering

Zeer eenvoudig is het juiste artikel te bestellen waarna snelle levering

Op eenvoudige en praktische wijze het juiste artikel gekozen en besteld. De volgende dag al geleverd. Prima op alle fronten dus !

geweldige ervaring

Zeer snelle levering Volledige levering Geen overbodige mails

Snel gevonden op de side.

Al eerder op deze side gekeken en zodoende wist ik waar ik bepaalde onderdelen kon aanschaffen. Tussen order plaatsen en leveren zit indien op voorraad een zeer korte tijd .

Ideaal dat je tot laat in de avond kan bestellen en het artikel de volgende dag al binnen is. Het artikel zoeken op de site en of het past op de machine is erg makkelijk.

Altijd snel binnen en tevreden

super je krijgt wat je besteld en snel.

heel tevreden

precies wat ik wilde hebben en keurig op tijd volgens afspraak

diverse keren al gebruik gemaakt van PartsNL en problemen opgelost

een hele goede ervaring

werd heel goed behandeld en het werd netjes verstuurd

Top!!

Snelle levering blij mee!!!!

Het pakket was netjes verpakt en keurig op tijd geleverd ben goed op de hoogte gehouden

Super snelle levering, je betaalt wel voor de bezorgkosten.

goed product voor goede prijs, snel geleverd

Andere zuigmond voor Dyson DC32 gekocht. Werkt prima, prijs is beter dan het dure origineel. En werd snel geleverd. Blij mee, aanrader.

Goed geholpen met onderdeel nummer

Ik kon zelf het juiste onderdeel niet vinden, na tel. gesprek had ik het juiste deel, en na bestelling volgende dag in huis, super

Op de site van PartsNL eindelijk het onderdeel gevonden dat ik overal zocht. 's Avonds besteld, de volgende voormiddag reeds geleverd aan huis. Sneller kan het echt niet.

Hadden wat ik zocht en snelle levering, dus chapeau!

Hadden wat ik zocht en snelle levering, dus chapeau!

geweldige snelle service en levering!

onderdeel voor koelkast even gecontroleerd bij PartsNL en binnen een half uur wist ik precies wat ik nodig had en een dag later zat het al in mijn koelkast. Geweldig bedrijf en het is duurzaam om onderdelen te kunnen vervangen.

Product doet wat het moet doen. Afgeleverd op het afgesproken tijdstip en gied verpakt.

Tevreden

Product snel en zoals besteld volgenden dag ontvangen

Top ,, vandaag besteld andere dag geleverd

Helle snelle levering . Een aanrader je krijgt wat je besteld Toppy.

Bestellen ging gemakkelijk en was de volgende dag in huis.

Prima geholpen met de onderdelen voor onze wasemkap

We hebben een wasemkap van 20 jaar oud. Daar brak een plastic onderdeeltje van het bedieningspaneel af. Op parts.nl is het, met prima ondersteuning via de chat, gelukt om een onderdeel te bestellen dat het probleem oploste. Het kopen en laten installeren van een nieuwe wasemkap was dus niet nodig.

Snelle levering en niet duur

Makkelijke website onderdeel snel gevonden

Product was goed te vinden op de site. Snel en goed geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire