Snel en betrouwbaar

Het artikel wat ik zocht kon ik snel op de website vinden aan de hand van het typenummer. De prijs vond ik redelijk en het product had ik na een dag al in huis.

Topppp

Top geholpen

Makkelijk, doelbewust en goede prijs

Via product naam en artikel code makkelijk te vinden onderdeel, er word ook nog aangegeven of dit juist zou zijn voor mijn product. Vervolgens krijg ik het product snel en tegen een goede prijs (goedkoper als bij de producent) aangeboden.

hele goede afhandeling

gaat altijd perfect

Gewoon een goed Bosch hulpstuk ontvangen

Goede originele onderdelen en snelle levering!

Top service, goede info op website

Onderdeel voor mijn magnetron besteld, volgende dag in huis, veel zekerheid dat het het goede onderdeel zou zijn door de duidelijke website

Goed contact mogelijk, maar was niet nodig want alles wordt duidelijk per mail vermeld en binnen 24 uur product geleverd volgens de afspraken die werden doorgeven, top!

Precies het onderdeel dat ik nodig had.

Top.

Heel tevreden

Het was exact wat ik nodig had en de perfecte maat De droogkast werkt beter dan ervoor volgens de bevindingen van mijn vrouw dus heel blij

Goede service en snel

Aan de hand van het typenummer van mijn wasmachine een onderdeel opgevraagd via de site. Vervolgens heb ik via de mail antwoord gehad met prijs en type. In dezelfde mail stond een link om het onderdeel te bestellen. Een dag later was het onderdeel bezorgd. Zeker handig als je zelf niet het juiste onderdeel weet te vinden.

Geweldige service

Mijn pakketje werd snel geleverd. Helaas had ik de verkeerde onderdelen besteld, maar mijn retourzending werd super snel verwerkt. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

bekwaam

na informatie artikel ontvangen TOP

prima ervaring!

compleet assortiment, snel en veilig!

top geregeld

Bestelde bij partsnl onderdelen voor mijn koelbox. Werden gelijk ingelicht hoelang de levertijd zou zijn omdat de onderdelen niet voorradig waren. Ook deze afspraak kwamen ze na. Netjes alles geleverd gekregen op de voorgestelde datum.

Goed product, snel geleverd!

snelle levering goed product

snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis

Top site met ruime keuze, duidelijke uitleg op de site en snelle service.

goede service, snelle levering

goede hulp om juiste onderdeel te vinden en snelle levering. Prima

Snelle levering en een hoop onderdelen op voorraad

Onderdelen worden snel en netjes geleverd!

Goed bedrijf , weet waar ze mee bezig zijn.

De bestelde items waren niet allemaal op voorraad echter met slechts 1 extra dag werden ze totaal uitgeleverd. Perfect

Duidelijk web site. Strakke levering.

Eerste keer en tot mijn verassing waren deze onderdelen voor en 10 jaar oude Philips stofzuiger (Marathon) beschikbaar.!

snel en nette levering

Had door eigen schuld (niet op typenummer gelet) eerst verkeerde onderdeel besteld, geretourneerd en binnen enkele dagen incl. verzendkosten gecrediteerd. Direct het goede typenummer besteld en dat werd de volgende dag ook weer keurig geleverd.

Super service

Snel geleverd,maar ik had verkeerd besteld, geld snel weer op mijn rekening,en nieuwe besteld, zeer snel in huis, toppie

Prettig snel

PartsNL heeft alles, bedenk het ze hebben het. Tof! Snelle levering vlug weer aan de gang.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire