Snel en voordelig

Uitgebreid assortiment voor een zeer scherpe prijs en snelle levering (binnen 24u)

Deskundig

Ondersteund bij vinden juiste onderdeel waar de fabrikant niet thuis gaf en mij met een kluitje het riet instuurde. Onderdeel vervolgens geleverd gekregen

Goed en snel

Levering van artikel die niet meer leverbaar was via de fabrikant.

GOED GEHOLPEN

Voor herhaling vatbaar .Goed te woord gestaan en heel vlug geleverd

Onze Miele wasmachine is weer stil!

Nieuwe schokdempers in onze Miele wasmachine van 14 jaar oud gezet. Een grote verbetering, het centrifugeren gebeurt weer met een stillere en niet-verschuivende wasmachine. Snelle levering in 1 dag en tijdstip werd uitstekend aangegeven!

Perfecte service

Ik heb advies gevraagd over het nodige onderdeel....besteld en de volgende dag in huis. De dag erna zelf (ik ben 60 ha ha) het inlaatventiel in mijn vaatwasser vervangen.

Snelle service vlot bezorgd.top

Snelle levering! En volgens schema.

Prettige informatie gedurende het verzenden. Alles klopte, artikel zeer goed verpakt. Zeker weer de volgende keer. Hdank.

alles conform afspraak geregeld. kan niet beter

zie hier boven

Onderdeel binnen 24 uur in huis, keurig verpakt.

Snel en netjes

Snel en netjes geregeld.

Onderdeel besteld volgende dag in huis geen klachten.

Artikel besteld volgende dag perfect geleverd

Goede zaak zal het zeker aanbevelen.

Goede site en prima klantadvies

Zocht een onderdeel voor een Senseo. Klantenservice hielp snel het juiste onderdeel vinden. Snel en goed contact en snel geleverd!

Goede service, snel geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf.

heel prettige ervaring

nogmaals het was een prettige ervaring. Erg handig om op te kunnen halen in een winkel in de buurt.

Snel gevonden wat ik nodig had om de defecte Dyson stofzuiger voet te vervangen. Werkt prima. Bedankt

supersnelle service

Oprol kabelhaspel voor een Philips stofzuiger besteld. Was de volgende dag al in huis!

Hele goede ervaring

helemaal goed

een niet alledaags onderdeel was op voorraad tegen een redelijke prijs en werd snel bezorgd (door DHL maar je kon ook voor PostNL kiezen...perfect gewoon)

Gewoon zoals het hoort

Nergens kon ik een Dometic koelkastrooster kopen in mijn maat. Nou Parts regelde het wel ff.

Prima site

Het was makkelijk het product te vinden en te bestellen

perfect

snel en geleverd wat is besteld

Super snel geholpen via chat.

Voor mijn Bosch lavamat kon ikzelf het onderdeel niet vinden. Gevraagd via de chat en binnen 2 minuten een berichtje terug met onderdeel en bestel link. Klasse.

Ik ben tevreden over mijn bestelde artikel

Het bestelde artikel voldoet aan mijn verwachting. Alleen de bezorging is een aandachtspunt. Ik had de bezorgingstijd gewijzigd naar de namiddag/avond,omdat er overdag niemand thuis was en D.H.L. had de tijd toch weer terug gezet naar overdag en zodoende stond de bezorger voor een gesloten deur. Ik geef niet voor niets aan om het in de avond te laten bezorgen,slordig van D.H.L. Voor de rest ben ik uiterst tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire