Snelle levering correct herstel!

Ik had een bestelling geplaatst die niet goed was verpakt. Daardoor is het bestelde tijdens transport uit de verppakking geraakt. Gevolg; lege doos! De klantenservice heeft dit prima opgelist en na het sturen van foto's van de beschadigde verpakking het produkt alsnog de volgende dag ontvangen.

snel en goed geregeld

Fijne firma,goed geregeld snel verstuurd,goede factuur

duidelijke website en snelle levering

ik had van de groothandel het nummer van het gewenste artikel vernomen, kon dus vrij makkelijk op de site e.e.a. vinden. De levering was buitengewoon snel. Perfect

top

geweldig hoe het verlopen

Prima service!

Ik miste een onderdeel van een staafmixer wat niet op de website stond. Een vraag gesteld via de help functie en na wat zoekwerk van medewerkers van Partsnl kon ik het onderdeel alsnog bestellen. Prima service, bedankt!

Gefascineerd door de enorm snelle zeer goed verzorgde levering.l

Overweldigend goed en secuur.

Perfecte klantenservice!

Ik had een verkeerd artikel besteld, eenvoudig gemeld via de website en een retournummer gekregen. Pakket verstuurd en binnen enkele dagen is het afgehandeld en krijg ik mijn geld (inclusief verzendkosten) terug. Hulde, fantastisch afgehandeld, precies zoals het hoort.

Zeer snelle levering. Product volledig conform verwachting.

Zeer snelle levering. Na het ontdekken van het defect was onze broodbakmachine binnen twee dagen weer up and running.

Snelle prima levering

Snelle service en levering, kwaliteit prijs is goed.

Helemaal top!

Een vriendelijke en goede behandeling. En een snelle en correcte levering. Kortom ik kan geen enkele kritiek bedenken. Dus top!

Bovenverwachting: juiste product binnen 24 uur!

Ik had niet verwacht dat het onderdeel vinden voor een al flink oude koelbox eenvoudig was. Maar dat werd het door het bestel systeem wel. Via enkele kliks werden de juiste vragen gesteld en zo kwam het juiste product snel bij ons in de bus. Helemaal top!

Zeer tevreden over de snelheid van afhandelen van mijn bestelling

Ik zal indien nodig weer een onderdeel bestellen bij PartsNL

Snel geleverd en degelijk product

‘S avonds voor 22:00 besteld en de volgende dag al in huis, erg handig als het om een onderdeel gaat die de wasmachine weer laat draaien.

Super snel en goed bezorgd

Product werd de volgende dag bezorgd.

Vlug afgeleverd bij ophaalpunt en stevige verpakking

Goede feedback bij klantenservice .vlug afgeleverd bij ophaalpunt.mijn diepvrieslade was stevig en netjes verpakt

Heel goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Het door mij bestelde onderdeel voor de koffiemachine werd vlot geleverd

Heldere communicatie

Onderdeel besteld wat niet op voorraad was. Meteen heldere communicatie over wanneer ik wat kon verwachten en uiteindelijk viel het wachten ook nog mee.

Goede onderdeel, apparaat werkt weer, Klasse!

zie boven

geweldige service

De avond ervoor besteld en de volgende dag 's morgens al geleverd. In 1 woord perfect

Koolstoffilter

Voor het eerst iets besteld ,volgende dag bezorgd . Fijne service .

Duidelijke informatie en snelle levering

Aan de hand van het type nummer apparaat kon ik snel het onderdeel terugvinden en eenvoudig bestellen. Bedankt voor de snelle verzending. Top bedrijf.

Erg snel geleverd en duidelijke communicatie

Dikke prima

Snel en goed

Goed product en super snel gelevert ,smiddags besteld en de volgende dag al bezorgd.

Prima service en snelle levering

snel, efficient en correct

zeer goed

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire