Heel goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Het door mij bestelde onderdeel voor de koffiemachine werd vlot geleverd

Heldere communicatie

Onderdeel besteld wat niet op voorraad was. Meteen heldere communicatie over wanneer ik wat kon verwachten en uiteindelijk viel het wachten ook nog mee.

Goede onderdeel, apparaat werkt weer, Klasse!

zie boven

geweldige service

De avond ervoor besteld en de volgende dag 's morgens al geleverd. In 1 woord perfect

Koolstoffilter

Voor het eerst iets besteld ,volgende dag bezorgd . Fijne service .

Duidelijke informatie en snelle levering

Aan de hand van het type nummer apparaat kon ik snel het onderdeel terugvinden en eenvoudig bestellen. Bedankt voor de snelle verzending. Top bedrijf.

Erg snel geleverd en duidelijke communicatie

Dikke prima

Snel en goed

Goed product en super snel gelevert ,smiddags besteld en de volgende dag al bezorgd.

Prima service en snelle levering

snel, efficient en correct

zeer goed

Je krijgt wat je besteld, een snelle levering. En voor mij persoonlijk een grote pluspunt is dat je zelf de keuze kan maken DHL of PostNL. Parts.nl is een aanrader.

Hele snelle levering

Perfect geleverd

Perfecte service!

Makkelijk shoppen, makkelijk bestellen. Prima!

Veel geld bespaard met reparatie

Een gebroken inductieplaat vervangen werd door witgoed verkopers afgeraden want specialistenwerk. De plaat moest namelijk gekalibreerd worden. Dit bleek grote nonsens en geldklopperij. Ik heb een nieuwe Siemens glasplaat bij Parts besteld. Die werd goed verpakt de volgende dag bezorgd. En vervanging bleek niets meer voor te stellen dan schroeven losdraaien, verwisselen en weer vastdraaien. In plaats van volledige vervanging voor €2.100 of reparatie voor €500 heb ik met mijn bestelling bij Parts voor een fractie van deze bedragen weer een inductiekookplaat als nieuw.

Duidelijke website en snelle lering

Een onderdeel van karcher gezocht en gezonden. Snelle afhandeling.

Prima geholpen

Goed geholpen met het zoeken naar het apparaat wat ik moest hebben

geweldig

helemaal blij met jullie, zonder problemen mijn artikel ontvangen binnen 2 dagen!

Door mijn dochter voor mij bij U gekocht. Snelle levering goed verpakt en een duidelijke handleiding erbij. Fijn dat ik U ook gevonden heb.

Vriendelijk goed snel

Goed snel vriendelijk

Super snelle service.

Bestelde producten volgende dag in huis. Contact met de klantenservice voor informatie ben ik prima geholpen.

Goede service en snelle offerte

Makkelijk en snelle service. Snel antwoord op mails en snelle offerte. Perfect afgehandeld.

veel op vooraad tegen goede prijzen

goede website en veel op voorraad. levering de volgende dag tegen een goede prijs.

Als je de naam weet van wat je zoekt is PartsNL super!

Ik zocht een nieuw frontpaneel van een groentebak van een koelkast. Voordat ik erachter kwam hoe zo'n onderdeel heet was ik een kwartier verder. Dat was zoeken naar onderdelen en het juiste aanvinken. Het was overigens wel aangenaam om erachter te komen dat je niet een hele nieuwe groentebak hoeft aan te schaffen maar dat een frontpaneel ook los verkrijgbaar is. Daarna was de rest simpel: bestellen, betalen, ophalen in de winkel. Zonder extra kosten zelf ophalen in de winkel had gratis gemogen, in tegenstelling tot afleveren bij een af te spreken adres.

Bijna goed

Het uutzoeken welk type je nodig hebt is wel een dingetje Alle nummers gevonden en dubbel gechekt Toch past het niet Aan sluiting verkoord om Houders open gemaakt en de koolborstels geplaatst in de oude houders Hoek van de borstels verkeerd om qua radius Die aan gepast en de machine draait weer

Duidelijk snel en prima service!

PartsNL is een overzichtelijke, duidelijke site, de service is prima optijd geleverd zoals beloofd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire