volgens afspraak geleverd

de zondag besteld en de maandag geleverd. uitstekende service

Heel snel en het juiste onderdeel

Wederom een goede ervaring,duidelijke website en snelle verzorging

Correct en snel

Snelle bezorging en perfect onderdeel

Makkelijk en duidelijk

Welk onderdeel je nodig hebt, hangt natuurlijk af van je merk en type, dit is echt voor elk onderdeel duidelijk te vinden. Echt zeer makkelijk en een super snelle levering.

snel geleverd en ruim aanbod

goede website met een enorm groot aanbod. Artikelen zijn snel en goed geleverd voor een prima prijs

Simpel en to the point

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen, maar meest belangrijke; keurig volgens afspraak geleverd.

Geweldige en snelle service

Erg goed en snel geholpen door Wendy

gewoon weg ***

alles dubbel gecontroleerd op pas vorm type en uitvoering en besteld past het niet

Top service en originele producten.

Ik heb een nieuwe motor voor mijn dyson dc59 stofzuiger gekocht en er zelf ingezet wat een verschil hij is weer als nieuw dankje voor jullie goede service PartsNL. Mvg. J.Matyar

Fijne mensen die net iets extra's voor je doen

Prima geholpen

Wasmachine onderdeel nodig. Zondag besteld en maandagmiddag al bezorgd. Super. Kon dus weer snel wassen.

Gevonden wat ik zocht tegen de scherpste prijs en keurig geleverd.

Gevonden wat ik zocht tegen de scherpste prijs en keurig geleverd.

Supersnelle levering

De levering van het product was supersnel en het product zat heel goed verpakt. Al met al hele goede service

Besteld, volgende dag in huis

De dag na bestellen was het in huis en het was het goede onderdeel.Helemaal top.

Prima website voor onderdelen

Hier kon ik precies vinden wat ik wilde hebben. En de levering was ook prima.

Snelle levering voor een prima prijs!

Wij hebben 2 Dolce Gusto- apparaten, ongeveer tegelijk gekocht en deze kregen kuren. De een prikte geen gaatje meer in het cupje, de andere lekte water aan alle kanten. Zoektocht op internet leverde op dat de diffusors vervangen moesten worden en dat bracht ons bij Parts.nl. Er waren meer leveranciers maar Parts.nl had overduidelijk de beste prijs. Voor 7 euro per stuk (en wat verzendkosten) hebben we weer 2 perfect werkende apparaten en weten we ook gelijk waar we een volgende keer moeten zijn als we iets moeten vervangen!

Top geregeld en super snel!!!!

Duidelijk en ruim aanbod!!!

Zeer goed georganiseerd

Aanbeveling, Duidelijke website, concurerende prijzen en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Goede en betrouwbare site, ook online snel antwoord op gestelde vraag. Zaterdag laat in namiddag besteld en Maandag morgen geleverd. Prima service.

Zondag iets besteld en maandag geleverd geweldig.

Goed en snel geleverd

Heel snel geleverd En goed verpakt Leuke prijs

Super snelle levering en product precies zoals omschreven.

Zoals een webwinkel behoord te zijn , perfect.

Snel , en simpel .

Geweldig wat een top service, snelheid en vriendelijkheid

Knelring manchet wasmachine besteld. Vandaag besteld is al morgen in huis Helaas door een misverstand kreeg ik een verkeerde knelring (achter ipv voor). 1 mail naar het PartsNL team en ik kreeg meteen antwoord. Nog dezelfde avond werd mij de juiste knelring KOSTELOOS toegezonden. De verkeerd gezonden mocht ik zelfs als reserve-onderdeel houden. Top, geweldig, wat een service. En de communicatie met PartsNL team is goed, snel en duidelijk.

Perfect geregeld

Alles volgens wens verlopen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire