Laden reviews...
3.487 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano consegne veloci, disponibilità affidabile e informazioni sul prodotto chiare. Il processo d’ordine è generalmente fluido e i pezzi arrivano come descritti. Gli utenti apprezzano l’imballaggio accurato e un servizio affidabile. In breve, l’esperienza è positiva.
Afstandsbediening op tijd geleverd en goed verzorgd
Gerard
Sint-Oedenrode
Aanrader,100% tevreden
Wj Habers
Nijverdal
zeer positief
Jacob
Sexbierum
Snelle levering, duidelijke omschrijving. En prima updates over de status van de levering.
Kevin
Den Haag
Onderdeel snel gevonden op de website en bestelling volgende dag in huis! Beter kan niet.
John
Puth
Het draaiplateau van onze combi magnetron draaide niet meer. Snel een nieuw motortje besteld, volgende dag in huis, 5 minuutjes werk... en hoppa: alles werkt weer. Scheelt weer een hoop voorrijkosten en arbeidsloon of een nieuw apparaat.
Klaas
Tilburg
Dag 1 in de avond bedteld, dag 2 s’middags geleverd.
Jan
Laren gld
Nadat ik bij een ander bedrijf het verkeerde onderdeel geleverd kreeg, kwam ik op de site van PartsNL. Via een handige tool kon ik nagaan welke ontkalker ik voor mijn stoomgenerator nodig had. Deze heb ik op zondagavond besteld en de volgende dag had ik het al in huis.
Jeanine Hofstra
Doetinchem
Goed te vinden via Google en super snelle verzending en niet te vergeten echt goed ingepakt vanwege beschadiging. Super
Jan
Middelaar
Mijn bestelling van een drietal artikelen die niks met eljaar gemeen hadden verliep vlot en waren keurig afgeleverd bij geselecteerde afhaalpunt.
6 November 2025
Stefan
Culemborg
goed en snel
Frans Haerden
Schinnen
Retourzending blijkt alleen mogelijk na toestemming via email contact en met het verzonden DHL label. Zending blijft vervolgens ruim 2 maanden hangen in het sorteercentrum van DHL. Daar wordt het "opgehaald door PartsNL" (heel bijzonder, toch?), maar ik krijg mijn geld niet teruggestort omdat het artikel bij terugkomst "niet was aangemeld". Vervolgens mailen ze dat het geld alsnog is teruggestort, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Een nieuwe mail wordt vervolgens niet meer beantwoord. Dus prima als het product naar wens is- maar service nadien zeer slecht!!
Beveelt niet aan
Francisca Nijland
Amsterdam
Beste Francisca Nijland,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de terugbetaling van uw retourzending vertraging heeft
opgelopen. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.
Wij hebben inmiddels gezien dat er inderdaad iets mis is gegaan bij de verwerking van uw retour, waardoor het bedrag nog niet was terugbetaald. Dit
is inmiddels hersteld en het bedrag is aan u overgemaakt.
Daarnaast willen wij graag toelichten dat wij wél op uw eerdere e-mail hebben gereageerd.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw begrip en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke groet,
Team PartsNL
Goed advies. Meedenkend en alles snel geleverd. Top
Mariska de Graauw
Bergschenhoek
Ik heb een prima product ontvangen. De levering was correct en snel. Ben dik tevreden.
Karin
Nieuwegein
leon
peel en maas
Perfecte communicatie en verzending
Gerlie Emonts
Neer
Top kwaliteit , onderdelen besteld en originele onderdeel is aangeleerd binnen twee dagen.
Ghovanlo
AMSTERDAM
Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers omdat ik een onderdeel niet kon vinden. Zij hebben deze voor mij opgezocht en besteld. Heel tevreden.
Melanie
Emmen
Snelke en goede levering en duidelijke communicatie.
Elvis
Son en Breugel
Vandaag besteld, morgen in huis! Top!
Annelies de Wal
Drachten
Snelle levering, goede prijs, paste perfect. Schokdempers voor 24 jaar oude Miele waren nog leverbaar! Na montage probleem (schudden en trillen) opgelost.
Ellis Jan
Driebergen
Mijn bestelling is snel, keurig verpakt en in de brievenbus geleverd. Dat is fijn want ik was de hele dag weg. Bedankt!
Dinand
Amsterdam
Als omschreven
R.H. Mars
Enschede
Mijn onderdelen in de middag besteld en de volgende dag in huis.
Jaco
Middelburg