uit stekkend

Makkelijk om te vinden ,makkelijk om te bestellen en ik had het de volgende dag in huis .

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd

Onderdeel voor onze Siemens wasmachine (manchet) was makkelijk te vinden en werd na bestelling snel geleverd en het paste! Wasmachine draait weer zonder lekkage

Wat een uitstekende Site!!

Jullie site is duidelijk, gemakkelijk, je zoekt het onderdeel, geeft je type nummer van het apparaat en al snel zie je welk onderdeel geschikt is voor je apparaat. Onderdelen worden snel geleverd, dus je klus is weer snel geklaard. ( heb ook al vaker bij jullie besteld) Ik heb 1 opmerking wat betreft verzending. Het zou fijn zijn als je kon kiezen voor een aflever punt in de buurt. Maar verder, ga vooral zo door !! ik ben zeer tevreden vriendelijke groet, Jeanette

Zeer snelle levering.

Reeds de volgende dag was het onderdeel in huis. Aangezien het een onderdeel van een koffieapp was was dit wel zo fijn.

Als altijd werd onze bestelling, hoewel klein in omvang, snel en perfect en geleverd.

Slecht

Het product hard niet en doet niet wat het beloofd. Je hebt er niks aan.

Opmerking bij retour wordt niets mee gedaan

Het onderdeel dat ik besteld heb was snel geleverd maar past niet. Terwijl type en merk kloppen. Bij retour aangegeven zowel op online formulier als op een briefje bij het pakket. Daar wordt niet op gereageerd. Dat is niet correct. Niet klantvriendelijk.

Prima bestelproces en levering

Prima bestelproces en levering

Perfect.. snel en keurig verzorgd.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snel en niet duur

Vaatwasser stuk. Onderdeel makkelijk kunnen vinden in de webshop, s avonds besteld en de volgende morgen al in huis. Superservice dus.

Duidelijke gebruikersvriendelijke website, snelle levering!

Een vrieslade voor mijn koelkast Whirlpool koelkast bleek in voorraad en snel leverbaar!

Goede service!

Duidelijke website. Onderdeel was eenvoudig te vinden en de volgende dag, zoals beloofd, geleverd!

Prima levering

Zoekende naar een binnenpan voor mijn multicooker, kwam ik bij PartsNL terecht. Na bestelling, meteen de bevestiging ontvangen. De pan werd binnen de levertijd geleverd zoals beloofd. Ik ben tevreden.

Goed en snel

Onderdeel was snel geleverd

snelle levering, goede prijs

Stofzuigerslang handvat kapot, snel gevonden op goede website, snelle levering.

zeer goed, snelle levering.

mijn opzet kammen van de tondeuse waren versleten en dacht misschien kan ik nieuwe bestellen, bij Parts.NL had ik ze snel gevonden voor de beste prijs. De levering was de volgende werkdag al dus gewoon geweldig!!

Vlot geleverd

De ene dag besteld, volgende dag bezorgd.

Goed geregeld

Je neemt je factuur mee komt in de winkel Je houd afstand en mondkapje op En noemt het ordernummer en je krijgt Je artikel goed geregeld

Had maar één artikel nodig, niet verwacht dat ze het in huis zouden hebben. Volgende dag in huis! En nog voor de lunch ook!

Volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd.

Helemaal goed!

Ik heb de firma gebeld en uitgelegd wat ik bedoel de. En ik werd keurig te woord gestaan!

Toppie

Goede en Snelle levering. Service is top. Goed verpakt en zeer goede kwaliteit. De website is makkelijk en ruime assortiment. Zeker een aanrader!!

Netjes en snel

Netjes en snel

Gasfornuis in één dag gerepareerd na snelle levering PartsNL

Ons gasfornuis gaf kortsluiting elke keer als er ook maar met een beetje water werd schoongemaakt. Na wat experimenteren met isolatietape, toch maar snel nieuwe onderdelen besteld. Nog sneller geleverd, en binnen een vloek en een zucht werkt onze fornuis weer zoals de dag dat hij uit de fabriek kwam.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire