Accurate

Goed en snel

Alle onderdelen keurig op tijd in huis

De onderdelen passen prima.

Zeer positieve ervaring!

Het bestelproces verliep heel eenvoudig en vanaf dat moment kreeg ik al snel order updates. Helaas ging de levering door DHL uiteindelijk mis. Dit heeft PartsNL uiteindelijk echter netjes opgelost nadat er een zeer prettig contact geweest is ten aanzien van desbetreffende levering. Ik kan op PartsNL op basis van mijn ervaring aanbevelen!

Beide scharnieren van het vriesvak van de camperkoelkast waren kapot. Totaal verteerd gezien de leeftijd. Heel blij dat ze te koop waren, maar wat schrok ik van de prijs. Onze camper stond nog voor de deur en konden het dus gelijk monteren

ben blij met het onderdeel, scheelt een hoop geld

Top service !!

Zelden zo vlug bediend geweest . In het weekend besteld en op maandagmiddag geleverd ! Dat is TOP !!

Snel en goed

Snel juiste artikelen

Reliable, and fast shipping

Very reliable web-shop. Shipping was very fast. Everything went smooth, surly will order more in future from this web-shop

Goede webshop waarop het te bestellen artikel was terug te vinden!

Perfect maar niet compleet

Bestelde glasplaat was oké maar we hadden er twee besteld en betaald en hebben er maar 1ontvangen Daarnaast bleek ( eigen fout hoor) dat we glasplaten uit vriesgedeelte van de koelvriescombinatie Haier hebben besteld We bestellen vandaag de juiste bredere glasplaten Graag 2 e nog niet geleverde glasplaat naleveren ? Alvast dank

Super service en zeer betrouwbaar!

Absoluut aan te bevelen als je onderdelen nodig hebt.

Supersnel en correct

Keurig netjes verpakt, snel en secuur

Goed en snel geleverd

Goed snel geleverd.

Prima service en passend onderdeel!

Makkelijke het juiste onderdeel te vinden. En onze koffiemachine werkt weer!

Goede zoekfunctie, snel geleverd

Duidelijke website. Je vindt er precies het onderdeel voor jouw apparaat. Snel in huis, marktconforme prijs!

vlot en goed

ruim aanbod, snel geleverd

Snelle levering van goede artikel

Het juiste artikel snel ontvangen!

Goede prijs en service

Fijne website met veel onderdelen, snelle service en goede prijzen

Gekocht wat ik had verwacht.

Voor mijn Dyson had ik een onderdeel nodig. Snelle levering en het paste perfect.

Ik had verkeerde item besteld en kreeg goede hulp bij het juiste te bestellen en hoe ik het product kon terug sturen

Kan niet beter!

Ontving de volgende dag exact wat ik besteld had.

Snel en Correct

Daar er fysiek weinig winkels meer zijn, heb ik de onderdelen Bij PartsNl besteld, naar grote tevredenheid.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!