verademing

bij de meeste bedrijven gaat het bestelproces wel goed. problemen en irritaties ontstaan pas bij de after sales, als er iets niet helemaal goed ging, wat natuurlijk altijd kan gebeuren. in dit geval: wat een verademing! ik bleek een verkeerd onderdeel te hebben besteld. 1 belletje, met een kalme, ter zake kundige , vriendelijke meneer, en alles was opgelost: nieuwe onderdeel gevonden, besteld en alle gegevens ontvangen om de oude te retourneren. zo kan het dus ook gewoon. heel fijn.

Snel geleverd, goed verpakt & zo te monteren

Droger werk weer super

Uitstekende service

Product voldoet aan de verwachting, snelle verzending. Prima service.

Het gene dat ik wilde bestellen was in eerste instantie niet op voorraad. Netjes bericht gekregen toen de voorraad aanwezig was en na bestelling snelle levering

Goede service, snelle levering en goede spullen!

Ik heb meerdere keren besteld bij PartsNL. Fijne site, goede service en goede spullen. Zeer tevreden.

Overzichtelijke site, goede product informatie en snel geleverd

Vrijdag avond besteld en zaterdag middag al binnen. Producten staan goed beschreven op de site.

Behulpzaam en ter zake kundig

Vriendelijk te woord gestaan nadat ik er zelf niet uitkwam op de website. Foto van het onderdeel opgestuurd en nog diezelfde dag antwoord met het juiste bestelnummer ontvangen.

Verkeerde levering

Ik bestel een deurbak voor de koelkast. Niet leverbaar eerst. Dan eindelijk komt het pakje, groot genoeg voor een deurbak... maar er zit een hoop verpakte lucht in en 1 stripje. Nu via mail toezegging dat er een deurbak opgestuurd wordt. En dat ik het stripje mag houden. Jippie, wat moet ik met een stripje? En wanneer kan ik die deurbak verwachten?? Dus, nee, we zijn nog niet echt tevreden.

heel slechte ervaring

ik heb zeer slechte ervaring , omdat ik tot 3 keer toe hepa filters voor mijn stofzuiger besteld heb en nog steeds niet de goede filters heb ontvangen ik heb bij de eerste bestelling het typenr van de stofzuiger en die van de filter bij de bestelling doorgegeven nu zijn we ondertussen al meer dan 6 maanden verder en ik heb nog steeds niet de goede filters in huis ik al 3 keer opnieuw een bestelling geplaatst met foto van de originele filter telkens er bij gedaan en opnieuw het typenr van de stofzuiger er wordt keer op keer de verkeerde hepa filters opgestuurd heb nog steeds niet de goede gekregen afgelopen zaterdag kwamen weer de verkeerde filters binnen dit weer opnieuw gemeld ,kreeg nu te horen dat ze er i stuk besteld hadden dit moest de goede zijn( ik heb weer een foto van de filter die nu in de stofzuiger zit door gemaild als voorbeeld) ik weer terug gemaild dat ik er 2 stuks besteld had ook dit was fout gegaan dit werd nog gecorrigeerd

Snelle en goede levering

Ik zocht en vond het onderdeel dat ik nodig had voor mijn grastrimmer. Hier was het het goedkoopste en ook nog met de snelste levering. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd.

Niet op voorraad, toch verkregen.

Het leek er op dat het artikel dat ik nodig had nergens meer op voorraad was. Sterker het leek er zelfs op dat het helemaal niet meer leverbaar was. PartsNL heeft hemel en aarde bewogen om mij toch dit onderdeel te kunnen leveren. Weliswaar duurde het allemaal iets langer dan normaal, maar dan heb je ook wat je zoekt.

super snelle en correcte levering

Onderdeel voor vaatwasser besteld, kwam er qua afbeelding op de website niet uit. na telefonisch overleg het juiste onderdeel kunnen bestellen en binnen 1 dag functioneerde alles weer correct.

Kort en krachtig

Makkelijk onderdeel te vinden snelle levering goed verpakt kortom zeer te vrede

Groot assortiment onderdelen, goede overzichtelijke website, uitstekende service, snelle verzending!

Bj het zoeken op de website onderdeel van vaatwasser (model van 12jr oud) snel gevonden. Bestelprocedure overzichtelijk, bevestiging en verzending uitstekend en snel.

slechte bezorging door DHL

vrijdag bestelt, zaterdag niet bezorgd vanwege drukte. maandag niet bezorgd vanwege verhindering! dinsdagavond 21.30 uur in huis..... Treurig...ik weet dat we aan het einde van een doodlopende weg wonen en dat het makkelijker is om gewoon niet langs te gaan als het druk is........Maar dat is zo jammer

Super !!!

Geweldige service, besteld en de volgende dag al in huis. in één woord SUPER !!! groetjes Paula.

Snelle en correcte levering

Duidelijke site en een goede en snelle levering

Makkelijk en snel geleverd

Ruime keus, snel geleverd en makkelijk op te halen bij in de buurt. Nespresso loopt weer als een zonnetje!

Snelle levering, maar product voldoet niet aan verwachting door ontbrekende gegevens bij bestelling.

Ter vervanging een nieuwe vuldeur voor onze wasmachine besteld. Bij de aanvullende informatie stond alleen vermeld dat “dit product geschikt is voor onze wasmachine”. Verder was er geen technische informatie beschikbaar. Nadat we de bestelling geplaatst hadden werd het deurtje al snel geleverd, maar bleek het product lang niet vergelijkbaar te zijn met het originele deurtje. Het “deur glas” bleek bijvoorbeeld niet van glas, maar van dun plastic te zijn. Als wij dit vooraf hadden geweten hadden wij dit product nooit besteld. Als je een vervangend product besteld verwacht je toch dezelfde eigenschappen. Nu moeten we zelf de retour kosten betalen. Als de product informatie was toegevoegd hadden wij deze kosten niet gehad. Erg jammer.

Super snelle afhandeling en levering.

Een Toppertje

Item besteld en zoals vorige keer bijv.Vrijdag andere dag al afgeleverd.

Zoals het hoort Snel & Correct

Online bestellen en afgeleverd binnen 24 uur

Snelle en goed aflevering van het bestelde product

Het product was eenvoudig, maar de aflevering snel en goed!

Parts kan je helpen met elke part hulp bij montage etc

goed gelukt, snelle hulp, juiste melding

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!