Zeer snelle super service

Onderdeel gevonden op deze site, besteld en zoals beloofd een paar dagen later in de bus, super service.

Super simpel bestellen en ontvangen

Snel besteld , snel product gevonden, goede omschrijving en snel afgehandeld en geleverd.

Partsnl heel goed bedrijf

Heel netjes geregeld was goed voor mekaar

Keurig afgeleverd!

De verwachting was dat het wel 2weken kon duren, echter na een paar dagen werd mijn bestelling keurig afgeleverd.

Duidelijk en snel

Zeer ruim aanbod goede website, tevrede over het bestelde artikel doet aan de verwachtingen en snelle levering. Word goed op de hoogte gehouden ,

snel besteld, snel geleverd en goede onderdeel

õnderdeel van mijn koelkast opgezocht, besteld, meteen geplaatst. snel gerepareerd dus! blij mee :)

Steeds betrouwbaar

Snelle en accurate behandeling en levering,

Snel en correct

Het juiste onderdeel snel gevonden op de site. De levering was direct met goede communicatie. Verpakking goed

Alles prima.

Makkelijk bestellen bij Parts.nl. Snelle en correcte bezorging. Kortomalles prima!

Zeer snelle levering

Zeer duidelijke site en perfecte levering

Veelzijdig veel en goed en snel TOP

Wist nier dat jullie zoveel artikelen hadden heb het opgeslagen in mijn favorieten lijst, een openbaring TOP.

Makkelijk,betaalbaar.

Bestellen was gemakkelijk. Bestelde was niet leverbaar maar keurig op de hoogte gebracht van wanneer het binnen was. Goed verpakt.

Goede ervaring

Ben content, Mijn bestelling geplaatst in de namiddag en de dag erna tegen de middag geleverd. Top.

Snelle reactie op aanvraagformulier en snelle levering!

Advies over reparatie en levering nieuw onderdeel. SUPER!!

Senseo koffiepad machine uit 2021 veel defecten, o.a. knipperend licht voor leeg waterreservoir. Parts.nl gaf oplossing en leverde nieuwe waterbak. Apparaat weer als nieuw!

Heel fijn behandeld

Het artikel dat ik zocht hadden ze niet, maar ik werd keurig geholpen met een alternatief dat prima voldoet

Gewoon gebeld, contact gehad en het bestelde binnen 24 uur thuis ontvangen. Wat wil je nog meer. Top

O. Heb het hierboven al aangehaald. Ik merk dat ik een specialist aan de lijn had, die mij van juiste info vwb aankoop voorzag. Uit de kunst. Ik ga mijn vrienden het webadres doorgeven.

Snel en duidelijk

Handige chat waardoor het juiste product snel gevonden was

Top!!!

Volgende dag in huis en hij werkt perfect!! Top service!

Het was allemaal prima geregeld en de juiste onderdelen ontvangen.

Originele onderdelen snel geleverd

Het opzoeken van het juiste onderdeel kan wel wat beter. Je moet soms ook nog kijken of het wel geschikt is voor jouw toestel. En bij vervangingsonderdelen van een andere leverancier, mag wel beter iets over de kwaliteit van het vervangende onderdeel worden vermeld.

Gewoon goed!

Gewoon goed, duidelijke website en snelle levering.

Wanneer ik betaal voor thuislevering, wil ik ook thuislevering!

De koerier, aangesteld door PartsNL, vond het véél makkelijker om ineens alle pakjes bij een pakjescentrale af te gooien, en deed zelfs geen poging tot thuisbezorging. Echter, ik betaalde voor THUISlevering!! Wanneer je aan PartsNL terugbetaling vraagt wegens niet-uitvoering van hun contract, dan willen ze eerst wachten tot het pakje bij hen is teruggekeerd (en als klant heb je geen afgiftebewijs, tracking,... ). Dus, wachten maar, en fingers crossed dat het niet verloren gaat!!! De leverancier voert zijn deel van de overeenkomst niet uit, maar de klant moet blijkbaar maar de gevolgen dragen.

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen van Heghe, Er wordt geen contract of overeenkomst gesloten bij de keuze voor thuis bezorging. De betaalde verzendkosten zijn om jouw bestelling naar een adres van jouw keuze te sturen. Als er om welke reden dan ook niet geleverd kan worden door de bezorger dan wordt het pakket gebracht naar een afhaalpunt van de vervoerder. Via e-mail hebben wij contact gehad en hebben wij uitgelegd dat de terugbetaling wordt gedaan zodra wij jouw bestelling retour hebben ontvangen of als jouw pakket weer in het retourproces zit. Wij kunnen het aankoopbedrag niet terug betalen terwijl je de bestelling daarna nog kunt ophalen. Hier zijn wij niet uitzonderlijk in en is de werkwijze van de meeste online winkels. Tevens kun je via de eerder ontvangen track & trace jouw pakket volgen tot deze bij ons retour is gekomen. Je kunt uiteraard het proces versnellen door contact op te nemen met het afhaalpunt en jouw bestelling direct te laten retourneren. Groet, Team PartsNL.

Prima webwinkel

Product is naar wens en de verzending was snel.

Alles perfect.

In één dag onderdeel besteld, bezorgd op afgesproken tijd. Chapeau !!

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!