Super snelle levering

Had het bestelde onderdeel echt heel snel in huis: ‘s avonds besteld, volgende dag in de brievenbus! Vond het onderdeel (van de smeg citruspers) wel prijzig. Ook de verzendkosten vond ik erg hoog.

Prima verpakt, prima geleverd

De bovenkorf van de vaatwasser werd correct geleverd.

Had nieuwe flessenhouder voor mijn koelkast nodig. Snel gevonden en volgende dag bezorgd. Prima ervaring.

Uitstekend, super snelle service.

Bestellen super makkelijk, super snelle service.

Snel

Juiste onderdeel snel gevonden en snel geleverd.

Tijdens reparatie van magnetron (ruitje vervangen) erachter komen dat je nog iets moet vervangen, is niet echt fijn. Dan is het heel prettig dat je het juiste artikel een dag later op kunt halen en de magnetron weer snel in elkaar kunt zetten.

In een woord perfect.

Besteld volgende dag was de oven deur er al goed ingepakt mijn man kon de deur zo in de oven doen beter als een nieuwe oven aanschaffen

Snelle levering, groot assortiment

Een onderdeel van mijn keuken machine was versleten. Vroeger zou ik een nieuwe machine kopen maar nu kon ik het onderdeel goedkoop vervangen. Levering was ook binnen 24 uur binnen. Helemaal top!

Hele snelle levering

Duidelijke website Ik had het onderdeel zo gevonden

Fijne site - onderdelen goed vindbaar.

Je bedenkt het en ze hebben het.

Gewoon op tijd

Snel en optijd zonder poespas

Professioneel en snel geholpen

Ik had mijn Inventum inductieglasplaat gebroken en moest deze (laten) repareren. Bij Inventum gevraagd wat het zou kosten om te repareren, rond de 210 euro (de plaat zelf kost 240 nieuw). Besloten om hem zelf te repareren en had hem open geschroeft om te kijken of het ik het zelf kan. Dat leek mij te doen. Voor de zekerheid PartsNL gebeld om te vragen of ze het juiste onderdeel hadden. Ik had op de website al gezien dat dit het geval was, maar ik dacht beter even checken of ze een werkende telefoonlijn hebben omdat ik hier nog nooit had besteld. Prima te woord gestaan en ook de onderdelentekening van de plaat gekregen om te kijken of ik nog andere onderdelen erbij moest bestellen. Vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. Netjes ingepakt en onbeschadigd aangekomen. Top service. Zaterdag avond kon ik weer koken.

super

onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op de site en je kan kiezen tussen 'origineel" of alternatief. Snel verstuurd en veel op voorraad

Goed en super snel geleverd

Erg blij dat het zo snel greleverd werd.

Zeer tevreden over hulp bij bestellen en snelle levering.

Bestelling en levering verliepen snel en efficiënt.

Prima zaak

Voor vaatwasser nw rek besteld

Betrouwbaar en snel

Snel geleverd top zaak!

Prima service en erg toegankelijk

Bij PartsNL vond ik direct welk onderdeel ik nodig had . En de levering was conform hun belofte.

Goed assortiment elk artikel te vinden

Breed assortiment en snelle service

Voor de tweede keer een onderdeel voor mijn rowenta stofzuiger besteld! Erg prettig dat er zo’n groot aanbod is dat je altijd slaagt en dat daarnaast de service, zoals ze zeggen, ook echt snel is! Dat valt bij andere webshops nog wel eens tegen maar bij partsNL is het echt de dag daarna in huis en kon ik weer stofzuigen!

Netjes en snel

Duidelijke webshop. Snel juiste onderdeel gevonden. Volgende dag bezorgd!

snelle levering en goedkoper dan bij de concurrent.

De bestelling is snel geleverd en het is echt de originele manchet voor de wasmachine. Bij verschillende leveranciers gekeken en hier was het item het goedkoopst.

Zeer snelle levering

Mijn stang aan mijn Liebherr vrieskast brak af en ik had snel nieuwe onderdelen nodig. Omdat hij al 15 jaar oud was kon ik bij Liebherr zelf het onderdeel niet meer vinden. Bij Parts.nl vond ik met het servicenummer van de vrieskast de onderdelen wel. Daarna besteld en de volgende dag in huis. Top, en ze passen perfect.

Onderdeel besteld en de volgende dag al afgeleverd, aanrader!

Onderdeel besteld, al snel een bestelbevestiging ontvangen, dezelfde dag nog bij de vervoerder een tracking-code aangemaakt en pakketje aangemeld, volgende dag het onderdeel al binnen.

Spoed vraag, spoed levering .

35 graden en de AB airco is zoek. Ok, PartsNL. Probleem in 1 dag opgelost. Hoeraaaa.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!