super

super snelle levering

heel snel

Zoals gezegd ging de levering heel snel en werd het juiste onderdeel geleverd. Maar de verzendkosten zijn een beetje te hoog

Gemakkelijk onderdelen bestellen, snelle levering voor een prima prijs

Heb nu diverse onderdelen besteld en geleverd gekregen. Steeds was de levering snel en goed geregeld.

Retourzenden een drama

Het product prima maar niet de juiste maar het retourzanden is een drama. De instructie van een retourlabel "kopen" bij een DH: servicepunt werkt niet. Op 2 locaties geweest de 1 kon dit niet en bij de ander stond PartsNL niet in het systeem voor een kostenloos retourlabel. Dus uiteindelijk in een DHL automaat gedropt dit werkte wel hoop ik?????

Topservice!

Gebeld om advies en direct hulp gekregen. Volgende dag al in huis ! To service! Ik kan het iedereen aanraden!

Had mijn onderdeel al de andere dag.

Pakket niet ontvangen

Donderdag 15 mei voor 22:00 besteld en zou volgens afspraak vrijdag 15 mei bezorgd worden. Daar het een onderdeel (vuilfrees) van een hogedrukreiniger betreft heb ik de werkzaamheden moeten staken en zit ik nu al vanaf donderdag met een enorme rotzooi mijn tuin. Intussen is het woensdag 21 mei en baal ik enorm!!

het was allemaal mooi geregeld en het past goed

Parts is een goed organisatie. Voor mijn oude Kenwood is er nog altijd een onderdeel te krijgen. dat zijn mooie dingen voor de mensen

snel geleverd tegen een lage prijs

vlotte service

Heb al verschillende keren bij PartsNL besteld, hebben daarom ook een voorkeur bij mij, Met name nadat ik een moeilijk onderdeel moest bestellen en ze mij met de nodig vakkennis ondersteund hebben. Jammer dat het laatste onderdeel niet terug te leveren was, gelukkig paste het perfect. Ligt niet aan PartsNL maar aan de fabrikant. Zelfde bij andere verkopers.

geleverd zoals besteld en op tijd!

Prima ervaring. Correct en snel geleverd zoals je verwacht maar door veel bedrijven niet wordt waargemaakt en gelukkig door Parts.nl wel.

beste prijs kwaliteit verhouding

site is érg overzichtelijk, prijs is abnormaal laag, kwaliteit is goed, en snelle levering

Topleverancier

Als eerste telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen. Groot assortiment van artikelen op voorraad. Deels goedkopere imitatie onderdelen beschikbaar die misschien wel net zo goed werken als de originele. Super snelle levering doen wat ze beloven en ook goed te traceren wanneer spullen geleverd gaan worden. Jammer dat je voor niet gebruikte onderdelen zelf de retourkosten moet betalen.

Perfecte onderdeel

Na even goed kijken en vergelijken met het origineel dit onderdeel besteld en na de vlotte levering was het gewoon 100% dezelfde. Super blij mee!

Efficiënt

Heel overzichtelijke site en snelle service. Het bestelde onderdeel past perfect.

Webshop die zich wel houdt aan voor 22:00 gekocht volgende dag in huis. Keurige service!

Snel en correct

Duidelijk omschreven wisselstuk. ‘s Avonds besteld en de volgende middag geleverd. Tip top in order!

They are a scam!!

They put wrong info on their website about the products which led me to wrong purchased item and when I returned it they rejected the return without a valid reason. Stay away from them!

Slechte service na 1 week gebruik

Na nog geen week ging de stofzuigmond Samsung kapot. Een mail gestuurd, maar er wordt totaal niks aan gedaan!

Snel en voordelig het juiste onderdeel

Enige minpuntje was dat het even zoeken was naar het juiste onderdeel. Daarbij hielpen de fotos op de website wel goed.

Simple and compact website. Snel geleverd. Alles netjes!

Goed compleet assortiment en betrouwbare info en levering

Goed compleet assortiment en betrouwbare info en levering

Snelle topservice

Normaliter ga ik naar de winkel waar ik al jarenlang heel fijn, prettig, betrokken en deskundig wordt geholpen. Er wordt goed met je meegedacht, voor ieder probleem is een oplossing. Dit keer had ik geen tijd om naar de winkel te gaan en heb ik een online bestelling gemaakt. Vandaag besteld, de volgende dag bezorgd. Helemaal top!

snelle levering van een goed product!

Zeer snelle levering, goed opvolg baar. Originele onderdelen van het gevraagde.

Zeer goed geholpen

Een klein onderdeel wat niet op de site stond is door het nazoeken van Parts toch geleverd

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

verkoop@partsnl.nl

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!