Laden reviews...
3.456 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Klemmen in mijn oven/magnetron waren gebroken waardoor het rooster niet meer goed vast zat. De nieuwe klemmen passen precies en de bestelling was binnen de kortste keren binnen.
Joost
Gouda
Heel blij met de nieuwe binnenpan voor mijn airfryer, kan ie mooi weer een tijdje mee.
Monique
Eindhoven
We waren op zoek naar deurglas van wasmachine. Supersnel juiste artikel gevonden, en ook geleverd. Dus groooote klasse.
Jan Jacobs
Oud Gastel
Ik krijg alsmaar berichten van PostNL dat het vertraagd is, dat het bezorgmoment aangepast is, dat het pakketje vandaag om 15.00 wordt afgeleverd en dat het pakketje nu bij het PostNL punt in Gouda ligt en binnenkort naar PartsNL teruggestuurd wordt terwijl het bezorgadres is: Watertorenweg 180 in Rotterdam. Ze zijn dus flink in. de war en ik heb nog niks behalve een hoop mails. Mvrgr, Victor Mani
Beveelt niet aan
Victor
Rotterdam
Omdat wij lang doen met onze spullen, wordt het wel eens lastig een onderdeel te vinden voor een ouder toestel. Daarom zijn we blij dat we al jaren de goede stofzuigerzakken voor onze Nilfisk kunnen bestellen.
Ineke
Lopik
Snel dienst.Ik beveel
Heroes
Helmond
Ik heb een offerte aangevraagd, deze kreeg ik zeer snel per mail. Alle gegevens erin gezet om zo de kans op een verkeerd onderdeel uit de weg te gaan. Onderdeel direct kunnen bestellen. Levering zou 2 weken kunnen duren, maar met een paar dagen in huis.
Eveliene
Sittard
Ik had eerder eentje gekocht maar pas het toen niet. Maar deze keer had ik goed de onderdelen gekeken en de juiste gekocht en het was perfect. Heel blij mee
Bea
Amsterdam
Bestelling supersnel ontvangen, goed verpakt en product is prima
Adrie
Zwijndrecht
Het is bijna onmogelijk je vervangende onderdeel niet te vinden bij PartsNL en het wordt bijna direct verzonden. Kan niet beter.
Alex
Amerfoort
Het is een onderdeel voor de mini krups koffie machine en na het vervangen werkt mijn machine weer perfect en heb ik mijn bakkie koffie weer.
Johan
Amsterdam
Makkelijke mogelijkheid onderdelen te zoeken met controle en snelle offerte. Snelle en correcte levering.
L.H.W.P Hamers
Maasbracht
Op woensdagmiddag beatelde ik het onderdeel en donderdag kon ik het al ophalen. De medewerker in de winkel adviseerde me ook nog wat het handigst was.
Daniël
Zaandam
Vlot en correct
Daaf
Den Ham
Duidelijke website. Snelle levering. Wat wil je nog meer.
G
Zutphen
De binnen een dag geleverde ventilator-torentjes zijn ideaal. Lichtgewicht, makkelijk overal neer te zetten. En met de drie standen steeds de juiste en gewenste verfrissing.
Angela
Amsterdam
Makkelijk te bestellen via duidelijke site en snel geleverd.
Anne
MAARSSEN
Ik ben Fan van PartsNL. Ze hebben een ruim assortiment en vaak ook direct leverbaar. Snelle levering waardoor bv een koelkast weer snel inzetbaar is. Jammer dat er geen winkel meer in Uden zit. Maar goed dat is het enige nadeel.
Dick
Uden
Snelle levering en een gunstige prijs.
Gerard
Steenderen
Er ontbrak een onderdeel in mijn pakketje. Toen ik een berichtje stuurde kreeg ik meteen reactie en werd het gelijk opgestuurd.
Marijn
Winterswijk
Het is erg teleurstellend om te horen dat mijn retourzending niet is goedgekeurd. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd in exact dezelfde doos die ik van jullie heb ontvangen. De barst aan de voorkant van het artikel is naar mijn mening waarschijnlijk ontstaan tijdens het transport via PostNL en niet door mijn toedoen. Daarnaast denk ik dat deze schade mogelijk voorkomen had kunnen worden als het artikel beter beschermd was verpakt, bijvoorbeeld met extra beschermend bubbelfolie in de doos. Ik hoop daarom dat u mijn situatie opnieuw zorgvuldig wilt beoordelen. Als klant verwacht ik een eerlijke en passende oplossing, zeker omdat ik het product oorspronkelijk verkeerd had besteld en inmiddels het juiste artikel graag bij jullie wil bestellen. Ik verzoek u vriendelijk om mijn retour alsnog goed te keuren en het aankoopbedrag terug te betalen. Ik wil graag klant blijven bij PartsNL en ook in de toekomst met vertrouwen bestellingen bij jullie plaatsen. Daarom hoop ik op een oplossing die aansluit bij de service en klanttevredenheid waar PartsNL voor staat. Retouraanvraag: RMA00232219
Beveelt niet aan
Keramettin
Rotterdam
Beste Keramettin,
Bedankt voor je reactie.
Wij begrijpen dat deze uitkomst voor jou teleurstellend is. Het artikel is door ons onbeschadigd verzonden en is ook onbeschadigd bij jou aangekomen. Dit bevestigt dat de door ons gebruikte verpakking geschikt is om het artikel tijdens het transport voldoende te beschermen.
Het artikel waarop de retour is afgewezen, hebben wij helaas met een barst ontvangen.
Wij vinden het vervelend dat deze situatie is ontstaan, maar kunnen daarom het aankoopbedrag van dit artikel helaas niet vergoeden. 3
Groet.
Team PartsNL
vlug en to the point, met andere woorden correct. Vandaar een dikke duim ;)) Greetzz Dirk
Dirk Staelen
ZEEBRUGGE (BRUGGE)
Om 16.30u de klantenservice gebeld, omdat ik dringend een onderdeel voor mijn snelkookpan nodig had. Parts NL had die op voorraad en de volgende dag had ik de juiste onderdelen al in huis. Blij dat dit zo snel kon!
H M
Schoonhoven
Goed onderdeel, zeer snel geleverd
Patrick Bryan
Leefdaal
Ik ben zeer te spreken over de manier waarop ik geholpen ben zodat ik het juiste onderdeel heb ontvangen.
Willem
Culemborg
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn