Uitgebreid aanbod van onderdelen.

Geweldig dat er nog zoveel onderdelen te koop zijn op deze site! Snelle en duidelijke website. Snelle levering!

Ik heb een foto van mijn artikel nummer van mijn droger opgestuurd en zo werd ik geholpen om het juiste artikel te vinden. Dit noem ik nou nog eens top service ! Bedankt !

Goede ervaring

Het juiste onderdeel en snel geleverd. helemaal top!!

Quick delivery and Good parts

I purchased a Dishwasher Pump/heater and it came with detailed instructions on how to change the wiring diagram, as well as Pump for my Coffee Machine and the delivery was quick and the parts are good and all works well.

Gemakkelijk terug te zoeken en dan bestellen

Mooie database met veel voorkomende onderdelen. Als je het gevonden hebt is het daarna simpel te bestellen en de volgende dag in huis.

Precies wat ik nodig had en zeer snel geleverd. Uitstekend gedaan.

Vaatwasser kan weer tijdje mee

Als kraan afbeelding knippert op je vaatwasser (bv. Bosch), is watertoevoerslang meestal het probleem (slot geactiveerd). Met een beetje handigheid kan je dit zelf oplossen, maar dan moet een ingebouwde vaatwasser dus wel uitgebouwd worden, en moet de zijkant van de vaatwasser eraf. Om alles ook weer op z'n plaats te krijgen ben je dus wel even bezig, maar wel de moeite waard, gezien de prijs van de slang t.o.v. een nieuw apparaat. Het plaatje van de vaatwasser waar de slang het apparaat in gaat moet op de nieuwe slang bevestigd worden, dus gooi dit niet weg. Heerlijk geluid als er weer water in de vaatwasser stroomt.

perfect passend onderdeel

Na een uitvoerige maar vruchteloze zoektocht naar een vervanger voor mijn afgebroken stoompijpje van mijn Smeg espressomachine kwam ik uit bij PartNL. Ik had de hoop al opgegeven. Na het invullen van de benodigde informatie kreeg ik binnen een paar uur de bestelmogelijkheid van het gevraagde artikel toegestuurd en een paar dagen later had ik het stoompijpje al in huis. Super!!

Ruime keuze voor goede prijzen

Ik ben zeer tevreden met deze webshop, al meerdere keren artikelen besteld. Snelle levering en duidelijke communicatie. Ruime keuze dus als ik iets zoek kom ik vaak op deze webshop terecht!

Dagje vertraging voor ontvangst

Spullen binnen gekregen zoals besteld. Prima

Snelle levering en met zorg verpakt en verzonden!

Snelle levering en met zorg verpakt en verzonden

Bestelling is op de juiste dag geleverd

Ik had klemmetjes besteld voor onze afzuigkap. Nu stond er duidelijk 1 stuk per veverpakking. Ik heb er zes besteld (10,- per stuk). Vond het wel erg duur maar het noodzakelijk. Alleen ik krijg er 6x4 geleverd. Dus ik heb er 18 teveel. Wat kan ik hiermee doen?

Dit is nog eens een webshop. Op zaterdag besteld. Maandag in huis

Super snel geleverd

Garde voor kenwood kitchenchef besteld wordt meteen snel geleverd

Top webshop !

Uitgebreide webwinkel, goede zoekfunctie, duidelijke omschrijvingen van de producten, en snelle levering en correct op de hoogte gehouden van de leverstatus.

Supersnel

Op de site makkelijk te vinden en supersnel geleverd!

Hele snelle levering

Zondag besteld, maandag geleverd. Supersnel.

prima geregeld

oplader besteld voor de robotstofzuiger en zeer snel geleverd. en niet onbelangrijk, ook gelijk de juiste ontvangen voor een prima prijs.

Beter kon niet

Goede service en duidelijke informatie. Overzichtelijke site.

parts

zeer snelle en goede levering

Wat je zoekt, dat vind je bij PartNL

Ik heb al meerdere malen onderdelen van diverse apparaten bij PartsNL besteld en altijd volledig naar wens geleverd. Snelle levering en duidelijke website.

Snel geleverd, snel geplaatst. Werkt prima

Nieuwe verlichting voor de vriezer gekocht. Vrijdag besteld maandag geleverd. Plaatsen was simpel. Niet de eerste keer dat ik hier iets bestel en waarschijnlijk ook niet de laatste keer.

Product snel geleverd. Verzendkosten heel hoog voor een product van misschien 1 gram, wat gewoon in een enveloppe kan met een postzegel ipv in een doosje.

Minder goed dan originele uitvoering!

Ik kocht nieuwe scheerkopjes voor mijn Philips scheerapparaat bij jullie. Ik kreeg niet de originele, die minder goed scheren! Jammer!

Toppie!

Vrieskast deurtje sloot niet meer af,nieuwe besteld bij Parts.nl, weer als nieuw.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!