Uitstekend.

Zoals vermeld: uitstekend en snel.

Snel geleverd en goed product

Gisterenavond pas besteld en de volgende dag al vroeg binnen. Het juiste product en betaalbaar. Ik ben er blij mee want we hadden het snel nodig.

Perfect. Zoals je zou verwachten.

Duidelijke omschrijving, snelle levering. Prima service.

Goede onderdeel

Snelgeleverd bedangt

Uitstekend uitgevoerde bestelling

Snel en efficiënt uitgevoerde bestelling

tevreden

Ook toen het niet in orde bleek werd er gereageerd

Lekker ouderwets modern handelen

Communicatie is top, binnen de kortste tijd krijg je antwoord op je vragen. Onderdelen die ik nodig had klopten als een bus dankzij PartsNL. Je zou bijna verlangen om terug iets nodig te hebben wat je nergens nog vindt.

Het juiste product voor de juiste prijs en op tijd geleverd.

PartsNL is wat mij betreft een webwinkel zoals die behoort te zijn.

Op zondag besteld en dinsdag in huis en ook de juiste producten. Top

Maken alles waar!

Onderdelen goed te vinden en snelle levering. Top zoals ze beloven.

Zeer goede site s,avonds om 18,10 besteld en volgende dag thuis bezorgt om 12.15 toppie

Snelle levering en uitstekende service. Ook de info voor de betreffende onderdelen via de chat is prima. Fantastisch geholpen , dus een dikke 10.

Goede snelle levering en juiste maatvoering

Zie boven

Snel gekregen wat ik zocht.

Gewoon goed bedrijf zoals alle bedrijven zouden moeten zijn. Gewoon krijgen wat je bestelt en zo snel mogelijk.

Perfect!

Parts arrived very quickly, exactly what I wanted / ordered. Cheapest price that I found - really happy!

Snel geleverd perfect product

Een nieuw manchet voor onze Samsung Eco Bubble besteld bij PartsNL en zoals altijd vlot geleverd (eerste werkdag, besteld op zaterdag) voor een redelijke prijs. Hoewel het niet de samsung originele manchet is past de imitatie prima.

Zeer slechte ervaring – absoluut geen aanrader!

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met deze webshop. Ik bestelde een onderdeel dat volgens hun website geschikt zou zijn voor mijn apparaat. Het onderdeel kwam echter met een duidelijk fabricagefout, maar in plaats van hun verantwoordelijkheid te nemen en een oplossing te bieden, wezen ze alle garantie en hulp volledig af en gaven ze de schuld aan de klant. De klantenservice was totaal niet behulpzaam en reageerde op een onvriendelijke manier. Geen enkele redelijke uitleg of oplossing werd aangeboden. Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat je hier iets bestelt. Slechte service, geen garantie en nul klantvriendelijkheid.

Is niet wat gewent ben

Normaal geen klagen over deze winkel Alleen deze keer paste het niet zoals de vorige keer De set was van het zelfde merk

Prima en snelle service!

Gisteren besteld, vandaag in huis! En de rubbertjes passen!

geweldig

zaterdag besteld maandag in huis, dit is klasse !!!!

Ik had wat onderdelen nodig, maar wist zelf niet goed uit te zoeken welke onderdelen ik nodig had. Ik werd goed geholpen en kreeg een mail met een duidelijk overzicht van de onderdelen, vanuit die mail kon ik ze gelijk bestellen. Kwamen de volgende dag aan! Top mijn stofzuiger en wasmachine doen het weer voor niet teveel geld.

prima geholpen.

We hadden transportbouten voor de wasmachine nodig. Zelf konden er niet goed wijs worden welke te kiezen. De medewerker heeft het voor ons uitgezocht en later hierover een mail gestuurd. Dus wij zijn erg blij dat we zo goed geholpen zijn. Klasse!

Ze hebben bijna alles voor een goede prijs.

Of het de spullen voor een droger zijn, oven of vaatwasser. Ze hebben bijna alles. Voor al ons witgoed haal ik van deze site de onderdelen vandaan. Ook als je iets niet kan vinden zijn ze snel bereikbaar met een antwoord. Laatst zocht ik een afdekkap met schakelaar voor mijn Bauknecht vaatwasser. Deze werd snel gevonden en binnen 5 dagen had ik hem. Echt top!

Artikel snel geleverd Prima bedrijf en betrouwbaar

Veel keuze en zeer snelle levering.

Uitgebreid assortiment en zeer snelle levering.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!