Ik ben helemaal fan van tofu kattenbak vulling. En vind het abbonement ideaal. Krijg netjes een melding wanneer het afgeschreven en bezorgt wordt

Supersnel bezorgd en precies goed!

Snel en juiste levering

Goede zoek functie voor het juiste type koffiekan. Ook snelle levering.

Goeie uitleg

Ik heb de eerste x hier besteld .nou heb ik her verkeerde product besteld en voor het terug sturen moet ik betalen ,Als ik een nieuwe bestel krijg ik me geld terug. Dat is een goeie regeling

Prima product

Ging makkelijk met vernieuwing van de schokdempers de wasmachine doet het weer prima ik zou dit bedrijf bij familie en vrienden aan raden

Ruime voorraad

Er is voor ieder probleem een oplossing !! Gemakkelijk en snel onderdelen bestellen tegen een redelijke prijs.

zeer goede ervaring snel en goed

onderdelen die ik zocht snel gevonden makkelijk te bestellen en een zeer goede en snelle levering.

Duidelijke webpagina

Goede en snelle levering van product

Snel het juiste artikel gevonden en geleverd.

Het artikel dat ik zocht was snel gevonden en daarna snel geleverd via PostNL

Makkelijk en snel gekocht

De deur van mijn wasmachine brak af. Dankzij een filmpje van internet kwam ik heel snel op het goeie onderdeel. Opgezocht op parts.nl en besteld. Kreeg binnen een uur bericht dat hij verzonden was en hij was er de volgende dag. Supersnelle service! Zeker aan te raden!

Snelle levering en goede productinfo

Perfect product voor mijn Dolce Gusto.

Prima afgehandeld

Snel afgehandeld en geleverd in de winkel

Duidelijk en snel geleverd

Il heb nu een paar keer besteld bij parts,en ben zeet tevreden. De site is duidelijk, onderdelen zijn goed en betaalbaar. Verder wordt er snel geleverd. Zeer tevreden.

Vlotte levering, prima service

De bestelling liep vlot. Ik miste de schroefjes. Hierover gebeld met de klantenservice. Prima advies. Kreeg ook de mogelijkheid van retourzending. Zeer tevreden

snel en correct

volgens afspraak het goede onderdeel snel geleverd

Snel en leuk grprijsd!

Heel snel geleverd, duidelijke website. Aanrader!

Goede en super snelle service.

Omdat ik zelf niet het goede artikel kon vinden heb ik een formulier in gevuld. Volgende dag kreeg ik een link met het artikel. Direct besteld en een dag later al in huis. Goed geregeld!

Goed advies en zeer vriendelijk

Ik had verkeerde onderdelen besteld en na telefonisch contact de juiste onderdelen ontvangen. De verkeerde onderdelen konden retour ( zonder gezeur)

Zeer tevreden!

Top! Snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Juist voor het paasweekend besteld en dinsdag al geleverd. Top

Snelle en goede service

Goede en overzichtelijke website

Snelle perfecte service

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had, het eenvoudig bestellen en het werd rap geleverd,

Prima product en zeer snel geleverd

De website is overzichtelijk en duidelijk. Het product, in mijn geval een stofzuiger zuigmond, is hopelijk beter dan het origineel geleverde bij de Rowenta stofzuiger. Die was na 27 maanden al defect.

De bestelling werd snel verzonden en van goede kwaliteit

Goed bedrijf

Het benodigde onderdeel was goed te vinden op de site en werd snel geleverd

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!