Precies dat gekregen wat was besteld en dat ook nog binnen 24 uur.

Goede , snelle levering

Gewenste artikel makkelijk gevonden, besteld en snel geleverd gekregen. Wat wil je nog meer?? Blij mee,

Vond niet wat ik zocht . Een mail gestuurd en na 1 uur reeds antwoord . Goed geholpen en het perfecte stuk na 1 dag . Prima service was niet de eerste maal dat ik iets bestelde telkens heel tevreden.

Snel reactie en alles was top

Tevreden

Overzichtelijk en snel ontvangen

Duidelijke overzichtelijke website, handige functie om te zien of een onderdeel past in je apparaat. Helaas klopt het niet helemaal, ik had een ovenlamp besteld samen met een ander onderdeel en het lampje past totaal niet in de oven. Om deze retour te sturen is dat op eigen kosten en maakt het de moeite al niet meer waard.

topdeal

prima afhandeling van mijn order. goed verpakt en snel geleverd!!!!!

super

bestelling lag al heel snel klaar, vriendelijk personeel in de winkel waar ik het bestelde artikel heb opgehaald.

Eenvoudig besteld. Zeer snelle levering (binnen 24 uur) Keurige begeleiding bij het bestellen van het juiste product.

Fijne winkel. Snelle service alles is duidelijk

Goed product en snelle levering

Super snelle levering en uit heel veel onderdelen met gulp precies get goede onderdeel gekregen, echt top

Allemaal helemaal top

Prima communicatie via mail/ app. Snel verzonden. Goeie prijs Ervaring reeds gedeeld op trustpilot

Alles goed gegaan

Via wmf hier terechtgekomen. Alles ging prima

Ja

Duidelijke website

Ik kon het onderdeel makkelijk vinden en bestellen én twee dagen later in de lokale PartsNL winkel ophalen.

Fantastisch!

Al binnen 1 dag ontvangen!

Goed geholpen met de slang van de wasmachine

Een onderdeel vervangen is wel heel duurzaam.

Eenvoudig een onderdeel van de deur van mijn wasdroger vervangen maakt hem nog jaren bruikbaar, Ik ben er heel blij mee.

Snelle verzending

Tijdens het bestellen stond de levertijd op 2weken omdat het niet voorradig was maar ik had het artikel binnen 3 dagen al in huis! Heel blij met de snelle service.

Product als beschreven, snel geleverd toppie

Ga zo door

Snelle levering!

De website is overzichtelijk. Het artikel was snel gevonden en geleverd!

snel en efficiënt

besteld, ontvangen op de dag dat ik vroeg

Goede koop

Snel bezorgd. Voldoet aan wat aangeboden wordt

Alles goed

3 onderdelen besteld voor mijn SMEG fornuis. Snel geleverd en alles past perfect! Prijs is ook marktconform.

Supersnelle levering

Goed bedrijf

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!