goede service

Had een probleem met een onderdeel dat ik had besteld. Maar ben super snel en goed geholpen door de klanten service. Fijne winkel.

Muy contento

Envío rápido Justo el recambio que buscaba

GEWELDIG !!!

Vanaf eerste bestelling, hoewel niet op voorraad, toch fijn dat bestelling voor mij werd gedaan. En betaling ervan was net zo gemakkelijk.

Snel en simpel

Onderdelen snel te vinden met duidelijke installatie uitleg en na twee dagen reeds geleverd. Echt heel blij mee.

Simpel en snel

Kon makkelijk het onderdeel vinden en werd nb dezelfde dag nog verstuurd.

Echt vlot geleverd binnen een dag top .

Top bedrijf , binnen één dag geleverd .

Super makkelijk… en snelle levering!!!

De wasdroger draaide niet goed meer, open geschroefd en zag toen dat een onderdeel versleten was, type wasdroger ingevoerd en kwam toen gelijk op partsnl uit waar ik met een paar klikken het juiste onderdeel heb besteld wat de volgende dag gelijk binnen was. Erin gezet en voor twee tientjes draait de droger weer als tierelier.

Goede hulp en snelle service

Goede hulp aan de telefoon toen ik mijn product niet online kon vinden. Snelle service. De volgende dag had ik mijn product al in huis.

Juiste onderdeel op voorraad en snel geleverd

Wasmachinepomp was stuk. Deze op PartsNL kunnen vinden. Zelf gemonteerd. Prima te doen.

De deksel van mijn blender was aan vernieuwing toe. De deksel die ik nodig had gevonden bij PartsNL. Besteld en zo als zij beloven de volgende dag in huis ondanks de kerstdrukte. Daar houd ik van.

Betrouwbaar

Het reserveonderdeel dat ik nodig had voor mijn koelkast was op voorraad. De levering was al meteen de volgende dag. Hele goede service, ondanks de drukke bezorgdagen eind van het jaar.

Wederom netjes de juiste onderdelen geleverd !

Wederom netjes de juiste onderdelen geleverd. Snel en voor een nette prijs.

Juiste onderdelen snel geleverd.

Snel het goede onderdeel geleverd

Het gaat om het vervangen van het defecte maalwerk van een Krups EA 81.

Prima website en een zeer snellen bezorging.

Nadat ik het benodigde sparepart had gevonden door merk en typenummer in te voeren heb ik besteld betaald. De volgende dag werd het bezorgd . En dat in de drukke kersttijd. Prima

Snelle levering, goede prijs

In eerste instantie de verkeerde Karcher slang besteld. Kon makkelijk retour gezonden worden en met hulp van de klantenservice het juiste type besteld en snel ontvangen

Snelle service en goede artikelen

Snel en duidelijk

Makkelijk te vinden en snelle levering.

Ik zocht het model van mijn koelkast op en door dat in te voeren, kon ik alle beschikbare reserveonderdelen zien, inclusief het onderdeel dat ik zocht. Ik heb het besteld en het werd de volgende dag al bezorgd. Het past perfect.

Supersnel geleverd

‘s avonds besteld, volgende ochtend al in huis. Product zoals afgebeeld ontvangen.

Wow! Workmate gemaakt !

Geweldig snelle bezorging. Een simpel veertje repareerde onze oude trouwe workmate! En dat binnen 24 uur. Superservice engewoon alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar! TOP!!

Perfecte bestelling

levertijd razendsnel.

De afspraak klopt

Een zeer goede ervaring ! Niets meer en niets minder dus een aanrader

Super satisfait

J'ai eu beaucoup de difficultés de trouver un joint de porte de mon ancien four . Heureusement pour moi , je l' ai trouvé chez PartsNL . La pièce conrepondait exactement à la description. Rapidité de l'envoi (1 jour) . Super ravi . Je conseille à tous PartsNL pour sa compétence et son sérieux. Merci à toute l'équipe.

Snel geleverd goed product

Na bestelling binnen 2 dagen geleverd, de deksel van de melkopschuimer past perfect en levert weer heerlijke schuim op

uitstekend

Artikel op voorraad volgende dag al in huis.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!