Goed!

Enige minpunt was dat de verzendkosten bijna evenveel waren als het product dat ik kocht, iets wat gewoon met de normale post in mijn brievenbus paste. Maar buiten dat, top.

Ik had een flessenbak voor koelkast besteld, helaas bij aankomst was bak beschadigd. Bericht met foto verstuurd en er is een nieuwe bak zonder extra kosten verzonden. Deze is onbeschadigd aangekomen. Dat noem ik topservice.

Duidelijke webshop. Snel geleverd. Blij mee!

onderdeel makkelijk vindbaar, levering prima en snel verzorgd

onderdeel makkelijk vindbaar, levering prima en snel verzorgd

Snel verzonden

Al voor de tweede keer besteld hier. Het wordt echt heel snel verzonden. Het assortiment is heel groot en de producten zijn makkelijk te vinden.

Had een onderdeel nodig voor mijn koffiemachine en gevonden via PartsNL. Vrijdag besteld en had het juiste onderdeel de volgende dag al in huis. Dit is TOP! Ga zo door!

Zo blij met een bedrijf als deze!

Koelkastbakje van de caravan stuk, balen. Bij mijn zoektocht op Google kwam ik uit bij Parts NL. Via gemakkelijk zoeken vond ik snel het juiste bakje, een dag later had ik het in huis! Topbedrijf!

juist advies en snel geleverd

Ik kwam er zelf niet achter wat het juiste onderdeel zou zijn voor mijn koelkast, dus het typenummer gemaild en het juiste artikel gekregen. Ook van de nieuwe onderdelen voor de stofzuiger hebben we direct profijt.

Onderdeel besteld en met twee dagen in huis TOP

Voor de tweede keer het zelfde onderdeel besteld voor mijn Delonghi magnifica S In zeven jaar dat ik deze heb. En waarom een nieuwe kopen als je de onderdelen zo kunt kopen voor een veel lagere prijs dan bij het merk zelf. Echt top zo besteld en snel geleverd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, toppie

Goed geholpen en vlug verstuurd

Vriendelijk goedkoop en snel

Ben goed geholpen met mijn bestelling.

snel gefixt

makkelijk te vinden en snel in huis

Goede communicatie

Goede informatie

Zeer snelle service en top kwaliteit

Onderdeel zeer snel geleverd en de droger werkt weer prima

Goede snelle levering.

De volgende al geleverd en artikel was helemaal goed

Werkt prima

Werkt allemaal prima. Alleen snapte ik sommige dingen niet helemaal, zoals dartstpelers etc. Maar als je er op klikt is het wel duidelijk en in dat opzicht wel weer handig

niet op voorraad, toch snel in huis

na de bestelling kreeg ik bericht dat het produkt (branderdeksel) niet op voorraad was. Het zou alsnog worden besteld en binnen drie dagen lag het in de brievenbus., Goed gedaan hoor !

Top service!

Klikte het produkt aan, betaalde en binnen no time kreeg ik de melding verstuurd. Het was er ook zeker de volgende dag, echt een hele snel levering! Ga er zeker vaker bestellen! Zoveel keus ook

Duidelijke informatie, snelle levering

Ze leveren precies wat ik zoek ( onderdelen zodat ik geen heel nieuw apparaat hoef te kopen). Levering gaat supersnel.

Perfect.

Afzuigkap lamp stuk. Offerte aangevraagd. Kreeg een duidelijke mail met hierin een link naar een nieuwe lamp. Gelijk besteld en nog geen 3 dagel later in huis. Goed verpakt. Zeer tevreden over partsNL. mvg manolito nieskens

Snel en efficiënt

Na tel gesprek snel naar de juiste onderdelen

Het onderdeel dat ik wilde hebben had PartsNL voor een nette prijs snel leverbaar. Het probleem met mijn apparaat bleek echter elders te liggen. Ik kon probleemloos het bestelde onderdeel (in ongeopende plastic verpakking) retourneren.

Makkelijk en snel gevonden

super goed geholpen

Ik vond het lastig te bepalen welk type koelkast ik heb en wat de juiste bak was die ik wilde bestellen. Ze hebben mij super goed geholpen, ik kreeg een link en kwam rechtstreeks bij het juiste artikel. bestellen werd hierdoor erg makkelijk. Echt top!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!