Besteld en andere dag bezorgd!

super

De oude silent parketto was kapot en na enig zoeken, vond ik eindelijk bij Parts het onderdeel dat ik nodig had, de silent parketto 36mm. Meteen besteld en de volgende middag al in huis en meteen gebruikt. Heel blij mee.

Supersnelle levering en goede prijs-kwaliteit

Artikel eenvoudig vindbaar, goede prijsstelling en supersnel geleverd. Top-ervaring!

Prima klantenservice

Origineel onderdeel, goede prijs

Advisering betreffende toepasbaarheid, snelle levering

Geweldige ervaring

Goede webshop met heel veel artikelen op voorraad. Snelle levering , en een goeie prijs. Hier worden we erg blij van. Met vriendelijke groet Jan.

Snelle en correcte levering

Fijn om zaken mee te doen.

Bestelling snel geleverd

Onderdelen stofzuiger besteld, vlot geleverd.

Top onderdeel en snel geleverd

Onlangs bestelde ik een diepvriesdeurtje bij Parts. Mijn koelkast is al wat ouder, maar via de klantenservice werd ik direct geholpen. Op basis van het nummer kon ik bestellen, en de volgende dag was het binnen! Perfect.

Super service

Ik had een braun staafmixer die het niet meer deed. Na bezoek aan repair cafe was de conclusie dat een verbindings stukje ontbrak. Zij brachten mij op het spoor van Parts.nl Ik had geen gegevens van de staafmixer, maar de man die ik aan de telefoon had wist me heel goed te helpen en zo kwamen we toch achter het type staafmixer. De staafmixer doet het weer, heel blij mee. Dank voor de geweldige service

Very good!

I couldn't find my exact model when searching for a part, but luckily it fits. Other than that, the site was easy to navigate and make payment. Communication was efficient & clear from purchase to delivery.

Altijd juiste artikel, snelle verzending

Aan de hand van het typenummer kun je zelf direct controleren of je het juiste artikel gaat bestellen. Eenmaal besteld = volgende dag in huis. En je wordt duidelijk van de status van verzending op de hoogste gehouden. Duidelijk een aanbeveling!

Zeer goed gedaan top ok

Ik ben zeer tevreden top bedrijven

goede prijs en snel verzonden

goede prijs en snel verzonden onderdeel paste en werkte perfect op mijn Philips koffiemachine

not very good

I ordered 2 bearings on April 21st and received the order on May 8th....when I ordered it indicated that it was in stock but in reality it wasn't.

Onderdeel voor robotmaaier besteld, snel geleverd, dus kon weer snel verder maaien.

Snel en via de winkel in de buurt

Gewoon bij een wonkel in de buurt afgehaald.

Super goede en snelle service!

Na de bestelling de volgende dag in huis. Snel en goede service!

Gemakkelijk en snel

Onderdeel gemakkelijk op de site te vinden en heel snel in huis.

Goed en snel

Snelle en juiste levering

Gewoon goed

Makkelijk bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop vd bestelling. Geen klachten.

Zeer snel geleverd wasmachine pomp

Snel geleverd juiste type wasmachine pompje Goede service.

Snel en goed

Goed en snel

De website gaf heldere info en de communicatie met PartsNl verliep ook goed. Ik kreeg netjes en tijdig een mail dat het product toch niet op voorraad was en daarom iets langer op zich liet wachten. Vervolgens werd het op het afgesproken tijdstip geleverd. Kortom; een prima ervaring.

snel en goed

perfecte levering en onderdelen goed te vindne op de website. Prima!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!