Laden reviews...
3.382 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Onderdeel besteld voor onze Dyson stofzuiger. De volgende dag al in huis en netjes verpakt! Super!
Tess
Eindhoven
Goede feedback over te bestellen onderdeel
Peer
Roosendaal
Ze hebben allemaal onderdelen en super snel geleverd
Marcel
Leusden
Zie mijn ervaring in 1 zin. De verzending was ook prima, maar vond wel de verzendkosten wat hoog, maar daar kunt u weinig aan doen.
Reynier
Austerlitz
Het opzoeken, vinden en bestellen van het onderdeel gaat uitstekend, ook de communicatie via email gaat daarna okay. Het issue zit nu bij PostNL, die een track en trace stuurt, dan aangeeft dat het geleverd gaat worden, hetgeen niet gebeurt en dan de status op onbekend zet. Nu weer met jullie in contact moeten treden om het pakket alsnog geleverd zien te krijgen.
Marcel
Boskoop
Beste Marcel,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de bezorging door PostNL niet verloopt zoals beloofd. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging zodra het pakket bij de vervoerder is overgedragen.
We vinden het jammer dat de problemen bij de vervoerder uiteindelijk resulteren in een 5 voor onze dienstverlening, zeker omdat u aangeeft tevreden te zijn over het bestellen en onze communicatie. Bij ons heeft u tijdens het bestellen altijd de keuze uit twee vervoerders, zodat u zelf kunt kiezen welke vervoerder uw voorkeur heeft.
We hopen dat u uw bestelling snel in goede orde ontvangt!
Groet, Team PartsNl.nl
Xx
Franny
Sprundel
Goede service en snelle levering super
Martin Lukus
Rotterdam
Goede uitleg bij Ellen artikel dien ken wilt kopen
Roy
Bergen op Zoom
Zeer tevreden. De bestelling ging makkelijk en de verzending ging super snel en zonder problemen. Zeker een aanrader!!
Nico
Grootebroek
Handvat van de koelkastdeur kapot. Tegen de avond een nieuwe besteld en in de loop van de volgende ochtend geleverd. Alles voor een redelijke prijs. Top!!
Jan
Harderwijk
Het door mij bestelde artikel bleek, anders dan verwacht, niet op voorraad. Dat werd snel opgepakt en gevolgd door een bericht aan mij toen het wèl aanwezig was. Dat dát bericht bij mijn ondersneeuwde lag dus niet aan Parts.
Willem
Amsterdam
Snelle reactie en levering. Super!
Henri
Attenhoven
W J de Vries
Meppel
Bestelling was er snel.
Gerdina
Emmeloord
Snelle en gemakkelijke manier van bestellen
Bart
Den Bosch
Ik vond de gewenste onderdelen voor de wasmachine en droger van mijn dochter zeer snel. Daarbij ook nog eens voor een redelijke prijs en een goede kwaliteit!
Paul
Schijndel
Dag 1 in de middag bestellen. Dag twee tuis geleverd. Fantastisch!
Pierre de Groot
Vlissingen, Netherland
Prima duidelijke site om het juiste product te kunnen bestellen via serie nummer etc. Als er dan besteld is, wordt er ook inderdaad op de beloofde dag afgeleverd. Geleverde product paste perfect.
Gert Trapman
Bilthoven
Alles zeer vlot en correct verlopen!
Dimitri Vanliefde
Brugge
Had uitgezocht welk rubber op mijn koelkast moest passen klopte helaas niet maar snel geantwoord op mijn vraag jammer dat het rubber voor mijn koelkast niet meer leverbaar is maar blij dat ik nu weet wat ik wel kan doen dankzij de klantenservice
Irene Ritmeester
Warmond
het zoeken is soms wat lastig, maar de levering was super snel!!
RH
Lochem
Vandaag besteld, morgen in huis. Bedankt hiervoor.
Imke
Heerhugowaard
IK was opzoek naar een onderdeel voor eeb staafmixer Een kort sessie met de chatbot en ik had een passend onderdeel en dan de snelheid waarmee werd geleverd gisteren besteld en mogen in je brievenbus bniet geloven hoe snel het gehele process verelipe van ziek chat en bestellen en leveren. Echt een aanrader voor onderdelen
Frans
Lowiessen
Snel gevonden op de site en duidelijke omschrijving van het product.
Jelmer De vries
Dokkum
De bestelling via de site verliep snel, mede door de hele goede info op de site! De volgende dag werd de bestelling al geleverd! Geweldig!!
Cees
Montfoort
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn