Om 22 u besteld, dag nadien om 12 u in Gent (Belgie) geleverd

Origineel Kärcher product snel en ongeschonden geleverd

Snelle, communicatie en dit levering.

Makkelijk vindbaar wat je zoekt. En de volgende morgen in de brievenbus. Zeer tevreden

perfect

Twee korven besteld voor onze vaatwasser van Siemens. op de site werd duidelijk aangegeven dat deze korven voor ons type vaatwasser van toepassing zijn. Bestelling was snel gemaakt en de levering was ook binnen enkele dagen. Keurig verpakt. Korven passen uitstekend. wij zijn enorm blij met deze nieuwe korven want de oude hadden wat roest inmiddels (te hete pannen waarschijnlijk erin gehad). Al met al, duidelijke site, makkelijk bestelproces, snelle levering en prima producten!

Op zoek naar een condensator voor droger rond 17:00 besteld en de volgende dag binnen keurig verpakt Jammer dat er geen winkel bij ons in de beurt zit Onze droger werkt weer voor €20-

Levering duurde wel erg lang. Maar werden daar goed in geïnformeerd

Goed geholpen! En het juiste product ontvangen!

Goed geholpen met hetvinden van het juisteonderdeel zodat ik nu mijn kookplaat weer goed kan gebruiken ipv een nieuwe te moeten kopen

Geleverd of toch niet

Onderdelen bestellen ging vlot en snel.dag later bericht dat het in de post nl. afleverpunt klaar lag. Deurtje geopend en dan niets. Leeg,Wat nu?. Parts nl gebeld Uhu wordt ook niet opgenomen tot 3 keer geprobeerd. Toen mail dat ging supersnel. Moet contact opnemen met post nl. daarmee gechat. Daarna maar opgegeven. Gelukkig had ik onderdelen nog een keer besteld en via DHL laten komen . De dag erop al echt geleverd. Voelde de bui al hangen met eerste zending .

Happy with the parts' choice

We have received our fridge 's drawers and are happy with the pieces. Also we had a good service with the klantenservice.

Ideaal om je apparaat te herstellen

Duidelijke website. Perfect om je apparaat niet weg te hoeven doen maar gewoon (als je een beetje handig bent) zelf te kunnen repareren.

Alles verliep zoals afgesproken

Snel en correct

zoekresultaat komt niet overeen met artikel

Na een orgineel artikel nummer te googlen het zoek resultaat bij partnl besteld. Vervolgens werd het verkeerde artikel (made in china) geleverd. Terugsturen kost dan weer verzendkosten. En terugbrengen in de winkel is niet mogelijk omdat deze niets met de internetwinkel te maken hebben.

Voor mij part, parts. Nl om je apparaten gezond te houden.

Een prima oplossing voor onderdelen. Om apparaten een tweede leven in te blazen en niet direkt af te schrijven.

Fijn dat ik de kom van mijn Braun multiquick 5 vario los kon bestellen. De rest is nog prima in orde. Dus zo hoeft er geen volledige nieuwe aangeschaft te worden Een mooie duurzame en goedkope oplossing. Snel en correct geleverd. Blij mee!

Enorme voorraad, makkelijk zoeken

De deksel van mijn thermoskoffiekan was stuk. Binnen no time had ik de juiste deksel gevonden. De levering ging heel snel, maar ik hoef daarvoor geen vier of vijf mails te krijgen. En een dag later was ook goed geweest.

Onderdeel bestelling snel en makkelijk

Hoi ik heb onderdeel snel en makkelijk kunnen bestellen op de website. Hij was snel geleverd.

Top !

Onderdelen voor volautomaat koffiemachine besteld; overzichtelijke site, goed te doorzoeken en te vinden wat je nodig hebt, en in no-time in huis

Het benodigde onderdeel voor de vaatwasser was eenvoudig te vinden op de website. 's Avonds besteld en de volgende middag in huis, konden we mooi de afwas weer doen.

Beste service en aanbod

Na onzekerheid qua passenheid van het onderdeel is men nauwkeurig opzoek gegaan met een passende onderdeel. In keer goed en werk naar behoren. Heb de onderdeel opgehaald in Almere buiten en de medewerker had mij met passie geholpen. Top klantvriendelijkheid

Goede web site, maakt juiste onderdeel vinden makkelijk.

Onderdeel, DeLonghi aandrijving zetgroep, werd sneller geleverd dan verwacht. Was niet 100% identiek aan het oude onderdeel, maar met wat ti-raps was alles werkend te krijgen.

Supersnel!

Ik had nog nooit zaken gedaan met Partsnl , maar aangezien ze originele onderdelen aanbieden heb ik wat stofzuigeronderdelen besteld. In goede orde ontvangen en bovendien heel snel!

Supersnel geregeld, binnen 24 uur bezorgd!

Het artikel werd zoals hierboven al gemeld heel snel geleverd. Jammer was wel da de bezorgkosten verhoudingsgewijs best hoog waren. Dit zou met een brievenbus zending een stuk voordeliger kunnen. Maar verder zijn we zeker tevreden.

gelukkig onderdeel kunnen vinden

Ik zocht een vriezerla voor een 15 jaar oude koel-vries combinatie. gelukkig had PartsNL deze nog en op voorraad ook. dus top

Genoeg keus, betaalbaar en supersnel in huis. Zeer tevreden!

Alles prima geregeld bestelling snel verstuurd en snel ontvangen.

Trommelrib snel ontvangen. Bevestigen ging niet meteen goed maar dat lag waarschijnlijk aan mij. Na een paar keer proberen zat het vast. Fijn dat het probleem hiermee verholpen was en wasmachine weer goed werkt!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!