Prima site en snelle levering.

Prima ervaring.

Supersnel het juiste onderdeel

Hoewel ik zelf niet precies wist welke pomp ik nodig had voor een wasmachine, was het doorsturen van het typenummer voldoende om de mogelijke opties voor te leggen en een keuze te maken. Super makkelijk en ook nog eens binnen twee dagen thuis bezorgd.

Snelle levering, goede prijs

Onderdelen goede prijs, levering is snel en keurig verzorgd

Service & behulpzaam

Na serienummer te hebben doorgegeven werd snel het correcte onderdeel geleverd voor de Beko wasdroger

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Voor onze IKEA-afzuigkap twee koolstoffilters besteld. Dat ging – na enig onderzoek vooraf – vrij makkelijk en ze werden de volgende dag al geleverd. Doos was ietwat verfromfraaid, maar daar kan PartsNL niet zo heel veel aan doen. Gelukkig was de inhoud onbeschadigd. Superfijn!

Krijg precies wat ik nodig had.

Deurvergrendeling vaatwasser was stuk gegaan. Op de site van PartsNL kun je hee goed ontdekken wat je nodig hebt met zowel omschrijving als illustraties in de vorm van duidelijke foto's.

Goed en snel

In de middag besteld, niet te duur en de dag erna geleverd, super

Koelkast scharnieren

Met het typenummer van de koelkast scharnieren besteld levering binnen 24 uur. Exact dezelfde scharnieren als aan de 18 jaar oude inbouw koelkast. Deur doet het weer prima.

goede service

onderdeel snel geleverd gemonteerd in mn de walt alleszuiger werkt weer perfeckt

Juiste product goede info betrekking tot keuze juiste artikel en levering zoals aangegeven in

Zie boven

Goede kwaliteit,snelle levering en betaalbaar.

Had een ring gekocht voor mijn blender. De levering was snel en de kwaliteit prima en paste perfect.

Gewoon perfect

Meer ervaring met parts, vertrouwd en op tijd.

Afhalen in den Haag ging snel en bijzonder vriendelijk. Goede reden voor een volgende bestelling

wel goed

Retour zendingen mogen ook wel meer naar winkel verbeterd worden

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Het bestelde artikel voldeed aan de verwachtingen

Veel keus en snelle service

Om mijn wasmachine te repareren had ik een rubber deur machette nodig. Via de website van PartsNL kon ik heel eenvoudig het juiste product kiezen. Prijs was netjes en een zeer vlotte bezorging. Wasmachine draait weer!

Makkelijk

Super irritant als je een onderdeel van een apparaat uit je handen laat vallen, of erger, de blender een soort van ontploft waardoor de spinazie tegen het plafond zit. Dan is de snelle levering van PartsNL wel een uitkomst!

goede website vlotte levering

overzichtelijke website eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Een top ervaring met klantenservice

Samen met de Klantenservice gezocht naar de juiste O-Ringen voor mijn apparaat nadat de juiste O-ringen gevonden waren kreeg ik een bestel mail met de juiste gegevens daarna was het in de mail aanklikke en direct in de winkelwagen en betalen . En die zelfde dag werd de bestelling ook uitgeleverd toppppppppppppp

Overzichtelijke site en onderdeel snel gevonden.

Passend onderdeel snel gevonden, bestellen, betalen en snel geleverd. TOP.

Supersnelle levering!

Erg snelle levering en netjes verpakt.

Duurzame oplossing

Fijn dat ik de mand van mijn airfryer kon vervangen. Geen nieuwe aanschaf nodig en hij werkt weer prima. Snel geleverd, helemaal blij mee.

Zit grandioos paar schroeven losmaken en wer vast zetten goeie service van de zaak

Korte levertijd

Makkelijke website en eenvoudig bestellen

Prima en snel..

Geen klachten...

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!