Goed en snel geleverd.
Goed en duidelijke website snel geleverd goede prijs.
Marc Lugten
Brielle
Laden reviews...
3.359 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 77.371 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Goed en duidelijke website snel geleverd goede prijs.
Marc Lugten
Brielle
De delen die ik nodig had waren makkelijk te vinden en te versturen
Albert
Weert
Helaas ontbraken bij het bestelde onderdeel de ringetjes die er toch echt in hadden moeten zitten. Gelukkig hadden we er nog wat liggen en zag ik het op tijd anders waren we er nog niks mee opgeschoten. Geprobeerd te bellen maar we werden er elke keer uitgegooid. Niet zo fijn dus
Beveelt niet aan
Jeanine Postma
Schiedam
Zeer specifiek onderdeel snel geleverd.
Jan
Enschede
Ik had een onderdeel besteld, maar dat was achteraf niet meer nodig. Ik heb het geretourneerd en het geld is netjes weer teruggestort.
Alessandro
Arnhem
Alles goed en snel veropen ,wij zijn zeer te vreden
Celil
Epe
Via de site makkelijk een nieuwe pomp voor onze wasmachine besteld.
Ingrid
Luttelgeest
De bestelde onderdelen zijn van prima kwaliteit en kloppen met de beschrijving en de apparaten waarvoor ze geschikt zijn. Heel fijn was de moglijkheid om bezorgingsmoment (dag) aan te geven. Tip: makkelijker maken om ook een pakketpunt aan te geven als bezorgoptie. Ik heb besteld: een koffiemachine-pomp en ontkalker.
Floris
Zoetermeer
Alles was gied geregeld, top
Hans
Purmerend
Ik had een onderdeel voor de wasmachine nodig. Tijdens het bestelproces kun je merk en type aangeven en dan krijg je het juiste onderdeel te zien. Dit maakt het zoeken en bestellen snel en efficiënt. Heel fijn. Daarna wordt het onderdeel meteen verzonden en ik had het de dag daarna zoals aangegeven. Via mail krijg je de factuur en word je op de hoogte gehouden zodra het verzonden is. Helemaal prima wat mij aangaat.
Ed
Kerkrade
Onderdeel voor mijn droger besteld bij PartsNL. Het werd snel geleverd en kwam precies overeen met de omschrijving. Erg tevreden!
Amresh Autar
Rotterdam
Medewerker ging enkele keer op zoek naar het juiste onderdeel en heeft me uitstekend geholpen, levering binnen 24 uur
Katharina
Nijmegen
Er wordt beloofd: "levering volgende dag" maar dat blijkt een valse belofte. Nog steeds niets ontvangen!
Beveelt niet aan
Daniël Bulder
Dronten
Beste Daniël,
Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer je langer op uw bestelling moet wachten dan verwacht.
Wij beloven echter geen levering op de volgende dag. Wij geven aan dat bestellingen die vóór 22.00 uur worden geplaatst, dezelfde dag door ons worden verzonden. Vanaf het moment dat het pakket aan de vervoerder is overgedragen, zijn wij afhankelijk van de bezorgdienst en kunnen wij helaas geen exacte bezorgdatum garanderen.
In jouw geval zien wij dat DHL je pakket nog niet heeft kunnen leveren. Ook in de Track & Trace wordt aangegeven dat er momenteel sprake is van enkele dagen vertraging bij DHL.
We vinden het erg vervelend dat je hierdoor langer op je bestelling moet wachten en hopen dat DHL je pakket zo snel mogelijk bij je bezorgt.
Excuses voor het ongemak.
Groet, Team PartsNL
Snelle service, goede overzichtelijke site.
Giel Creusen
VALKENBURG LB
Ik zocht een product en vond dit op een overzichtelijke site, met succes. Ik had wel de benodigde gegevens van het origineel! De bestelling liep gemakkelijk. Binnen 24 uur had ik het product in huis. Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Ben heel tevreden. Dank voor jullie service!
M
Eindhoven
Zeer goede ervaring
Theo
Katwijk
Alles is goed geregeld, al krijg je wel heel veel mailtjes van 1 bestelling, een aantal van Partsnl, dan nog van Riverty en dan nog van DHL. Alles bij elkaar 14 mailtjes voor 1 bestelling.
Jaap van der Vlies
Hendrik-Ido-Ambacht
Our door shelf cracked and partsNL had exactly what we needed at a good price. The order was delivered quickly and was packaged well!
Ropher
G
Uitstekend assortiment, prima website en snelle levering
Frank
Amersfoort
Vlotte bestelling , snel geleverd en goed materiaal
Gerard
Eijsden
Prima service. Artikel van uitstekende kwaliteit.
Dorinde Bierma
Apeldoorn
Ik heb gevonden wat ik zocht op een overzichtelijke site. Snelle nette levering
Edith
Enschede
Onderdeel werkt perfect. Makkelijk te vervangen en de oven werkt weer!
Yassin
Rotterdam
Het product is correct en precies zoals de website aangaf. Fijn dat dit kon aangezien het bij het merk niet op voorraad was.
Besteller
Ons Dorp
Orginele onderdelen. Snel geleverd.Goed op de hoogte gehouden over bestelling en levering.
Jos Timmer
Loil
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn