Laden reviews...
3.428 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Snel en goed ontvangen !
Wim
Enter
Klep van de diepvrieslade kapot, makkelijk te vinden op de website. Binnen 24 uur geleverd. Top!
Thea
Landgraaf
Goed product en snel bezorgd.
Edwin de Mooij
Lelystad
De schroefdeksel voor mijn Black & Decker gras-trimmer werd zelfs 1 dag eerder geleverd dan verwacht, chapeau! Na een snelle zoektocht bleek parts.nl de beste prijs te hebben, zo besteld, zo geleverd.
Mirmir
Venlo
Onderdeel past perfect zoals aangegeven
Wilfried
Torhout
Ik was blij verrast dat ik mijn bestelling zo snel binnen had. Bovendien kreeg ik per mail de updates binnen van mijn bestelling van de nieuwe koffiekan was perfect ingepakt. Ik kon weer heel snel koffie drinken gelukkig. Wát een goede service, bedankt!
Judith
Drachten
Super snel binnen past perfect staat er weer netjes in Top Service
Gerardus De Haan
Assendelft
Ik heb op de nacht van 30/07 -31/07 het besteld op post NL gaf het aan dat het 31/07 al zou aan komen, ik zeg top maar had mijn verwachting niet op zekerheid maar eerder op hmmm dat is wel heel snel. Vrijdag avond nadat ik het niet kreeg heb ik weer gekeken wanneer ik het zou krijgen en plots zie ml ik "Nog niet verwerkt door PostN". En toont dat de laatste update de 31/07 om 04u15 was. Dus niet vrijdag niets ontvangen- zaterdag niets ontvangen-maandag niets ontvangen en nu hopelijk ontvangen we het vandaag (dinsdag) het nog wel want 3 kinderen die naar de speelplein werking gaan en veel buiten spelen in het bos en een man die veel buiten werkt in de moestuin dringend een wasmachine nodig!!! Dus dringend die stuk nodig om mijn wasmachine te herstellen!!!
Beveelt niet aan
despeghel- Ramon
Assebroek
Mijn afzuigkap werd gloeiend heet moest een nieuwe koolstoffilter dus besteld op deze was er lekker snel
Ashley Spies
Zeist
Ik vind het jammer dat de bestelkosten niet in verhouding zijn met de prijs voor het bestelde onderdeel.
Jan
Bussum
Via model nummer van mijn vaatwasser kon ik al snel het onderdeel vinden welke ik moest vervangen. Dmv van duidelijke fotos op website kon ik makkelijk bevestigen dat ik het juiste onderdeel had en korte tijd later had ik het in huis.
B
van Son
Kwaliteit snel en accuraat .
Yvo Ferdinand van der hoek
Vlissingen
Een moeilijk te vinden onderdeel vond ik op de website van parts. De bestelling ,afhandeling en levering zijn volgens een ideaalscenario verlopen.
Pierre
Stadskanaal
Moeilijk te vinden onderdelen, geen punt voor PartsNL. Binnen een dag geleverd, prima !
CG
Hoofddorp
Alles verliep volgens afspraak, dus tevreden.
Bertus Kuiper
Groningen
Had eerst onderdelen bij de concurrent gekocht (fixparts) maar dit ging totaal mis, verkeerde onderdelen opgestuurd, zeer slecht reagerende support, maand later nog geen oplossing. Toen bij partsnl besteld, direct dag later het juiste onderdeel in huis en ook een eerlijke prijs. Ik heb spijt ooit ergens anders te hebben besteld, Partsnl is het voortaan voor mij.
Maikel Kelder
Diemen
Goed product alleen jammer dat ik verkeerd gekeken had klepje had ik niet nodig maar de beugel waar het klepje moest komen was kapot even gelijmd en afwachten maar
Peter Mulder
Gouda
Je hoopt er altijd op en soms gebeurt het ook zo. Alles top, van bestelproces tot levering. En onze Dyson voor net geen 107 euro kunnen herstellen. Een tip. Zoek via ai naar het juiste artikelnummer als je het niet direct kan vinden.
Raf
Kontich
Product snel geleverd en voldoet geheel aan de omschrijving
Bert Sierag
Badhoevedorp
Verzending was volgens afspraak en op tijd. Artikel was correct zoals we het bestelde.
Ron
Purmerend
Snelle en exacte levering, product makkelijk te vinden en voldoet aan de wensen
Alex
Groningen
Besteld en zeer snel geleverd
Johan
Ehv
Snel geleverd correct artikel
Ronald
Zoetermeer
Heb het zeer prettig ervaren, snelle bezorging, juiste onderdeel geleverd., goed informatie op de website, voor de juiste onderdeel.
Beveelt niet aan
Jim
Jans
Juiste onderdelen makkelijk te vinden op de site door alleen merk en type oven in de vullen . Oven werkt weer als nieuw !!!
Richard
Andijk
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn