Snel en vakkundig

Makkelijk opzoeken benodigde en snel verstuur

Snel geleverd, juiste onderdeel

Geweldig!

De site is zeer overzichtelijk. Wat fijn is, is dat je extra kunt checken of het artikel wel geschikt is voor het betreffende model. Bestellen gaat zeer snel. Maar nog sneller is de levering! Zelf had ik om 19.30 besteld. En werd het de volgende ochtend voor 11.00 bezorgd.

Hoppper de TOP

Overzichtelijk zoeken en bestellen en vooral de levering snel en probleemloos

snelle correcte levering

Onderdeel makkelijk gevonden en besteld, snel correct geleverd.

Super kwaliteit voor gunstige prijs

De geleverde filters zijn origineel maar voor een **** prijs echt super

Vlug en goed

Dag van tevoren besteld de volgende dag thuis top

Zeer slecht verpakt

Ik had een glazen magnetronbord besteld en dat zal met 1 laagje bescherming in een grote doos. De doos was slap, open en beschadigd bij aankomst.

Good!!

Goooood!!

Juiste onderdeel snel in huis!

De grill platen van onze Tefal contactgrill waren beschadigd en bladderden af. Op parts.nl met het serienummer snel de juiste grill platen gevonden en besteld. De volgende dag al in huis. Heel fijn.

Top levering

Op zondag was het handvat van de wasmachine afgebroken. Wat nu? Is dit zelf te vervangen. Mooi filmpje gevonden van PartsNL met instructie om dit te vervangen. Via offerte foto's gestuurd met modelnummer om er zeker van te zijn dat we het juiste handvat zouden bestellen. Na korte tijd kreeg ik al antwoord op mijn vraag. Handvat bestelt en maandag al binnen. Maandagmiddag draaide de wasmachine alweer. Top geleverd PartsNL

Snel geleverd, goed verpakt

Het onderdeel werd zonder problemen geïnstalleerd door een handige medewerker van het RepairCafe alhier. We kunnen weer koffiezetten! ;-)

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Site is duidelijk en onderdelen zijn makkelijk te vinden.

De ene dag besteld, de volgende dag al binnen. Snelle service. Ik had ook nog een vraag en deze werd ook snel beantwoord.

geweldig

voor 25 jaar oude vaatwasser een korf besteld, volgende dag in huis, perfect

Glaasje voor afzuigkap besteld en binnen 24 uur in huis.

Helemaal prima

Producten keurig verpakt en op tijd geleverd

Lekker snel

Heb wat hout besteld , en ik mocht een datum uitkiezen voor levering, heb toen de eerste datum uitgekozen . Er zat een dag tussen ,maar deze bestelling was inderdaad op de afgesproken datum. Dus een dikke voldoende voor deze organisatie.

Goede en snelle service en levering

Alles wat ik nodig had was op voorraad en binnen een enkele dag netjes geleverd.....top

Eng snel!

Mooie overzichtelijke site. En na het bestellen werd het onderdeel dezelfde dag verzonden! Netjes verpakt als brievenbus pakketje. Dus dik tevreden.

Geweldig geholpen, prima onderdeel!

Ik had schokbrekers nodig voor een whirlpool wasmachine, en ga op de site aan het zoeken, Dan staan er meerdere typen en wordt ik altijd onzeker, ik wil wel de juiste schokbrekers bestellen, bij Contact staan de telefoonnummer van fysieke winkels, daarheen gebeld en mijn probleem uitgelegd, ik werd super vriendelijk geholpen en heb de onderdelen via internet besteld dat was voor de winkel geen probleem. De schokbrekers pasten prima en de wasmachine "bonkt" niet meer.

Bedrijf waar je blij van wordt!!

Op de site eenvoudig het juiste onderdeel voor onze vaatwasser kunnen selecteren, simpel bestellen, snel en correct geleverd. Prijs niveau prima.....kortom fijn bedrijf!

Super.

Fijne site om wat te bestellen en hele snelle levering

Heel snel geleverd

Super snel en netjes geleverd

Perfect geregeld en prima geholpen.

Flessenrek in de koelkast bleef niet meer hangen op de steun vanwege een klein ongelukje. De rechterzijkant moest worden vervangen. Na een mailwisseling met PartsNL kreeg ik het juiste onderdeel aangereikt. De bestelling was binnen 2 dagen binnen en vervanging was een "fluitje van een cent".

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!