Laden reviews...
3.361 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Goede ervaring met deze leverancier van onderdelen
Willem
Groningen
Tevens ontvangen wat vanuit de foto en omschrijving was besteld.
Goyi
Den Bosch
Goede keuze geweest zou het zo weer een aankoop doen.
Dianne
Terheijden
Het was makkelijk te vinden en ook op voorraad. Ook tips op de site. Direct verstuurd.
Jörg
Heemskerk
Makkelijk bestellen via de website. Prima prijzen. Goede informatievoorziening. Product snel en goed geleverd. Voldoet aan de verwachtingen.
Marcel
Velp
Altijd een gedoe om een onderdeel van een electrisch apparaat te vinden. Goed gelukt bij Parts en een dag later in huis!
M
Groningen
Groot assortiment maar te hoge kosten voor kleine (brievenbus)onderdelen €5,99 voor een vriezerdeur magneetje van €7,99 is veel te veel. Als je dan kiest om het op te halen in een PartsNL winkel in de omgeving betaal je alsnog €1,99 terwijl dat deze niet eerder wordt verstuurd maar mee gaat met de eerst volgende levering van het hoofdmagazijn aan partsNL winkel. Wel goedkoper voor PartsNL om hun eigen goederen bij de winkels te krijgen. Daarbij geven ze aan dat : Meer dan 90% van de bestellingen wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd in de winkel. Echter heb ik net het ene magneetje dat er al ruim 4 dagen over moet doen.
Marko
Ede
I had to return the order due to my own mistake. It was simple, and the refund process was smooth and fast.
Georgy
Zaandam
Prima vervangende onderdelen, snel geleverd.
Arnold van Huet
Zwolle
Deur scharnier voor wasmachine besteld. Volgende dag gelverd. Past precies. Enige kleine ding > iets lagere verzendkoste bij bijv. ophalen bij een afhaalpunt. Dank.
Sergij Plevin
Voorschoten
Zeer tevreden over parts nl. Onderdelen Siemens goed. Snel met de levering en goed geprijsd
Edward Lodewijk Thorig van Bemmel
Gorinchem
Ik had op zondag een mengkom besteld, maar bleek dat ik de verkeerde had gekozen. Telefoon op zondag was niet mogelijk, dus wel een mail dat ik de verkeerde had. Echter het proces was al op gang gebracht. Toen ik maandag wilde bellen, bleek dat jullie op vakantie waren, dat vind ik een slechte zaak. Uiteindelijk de juiste mengkom besteld en het geld van de teruggestuurde mengkom terug gekregen. Voor mij was het niet duidelijk waar ik de retourticket vandaan kon halen.
Paul
Koekange
Ik kon ze negergens anders vinden. Groot assortiment.
Pat
Tilburg
Voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf. Was op zondag namiddag , zondagavond kreeg ik al een mail dat het ingepakt was en opgestuurd. Maandag in de ochtend kon ik mijn onderdelen al ophalen bij primera. Ik kan alleen maar respect en waardering voor uitspreken! Voor mij een topbedrijf.
Marco
Purmerend
10 September 2026
Arno Hendriks
Boxmeer
Goede website en hele snelle levering
Ruud
Moerkapelle
Je kan het niet zo gek bedenken of partsnl heeft het. een nee is er niet gauw bij in deze thuiswinkel.
Leendert
Oudeschild
Hoe men erbij komt juist DIT lekbakje voor mijn heel oude koelkast te selecteren op basis van het typenummer, is mij een groot raadsel ! Begrijpelijk, de koelkast is heel erg oud, maar zeg dan eerlijk 'We hebben het niet'. Dit komt over als van je oude troep afkomen en er ook nog wat op verdienen ! Waardeloos.
Lieverniet
Amsterdam
Na bestelling andere dag in huis en keurig netjes verpakt, alle lof voor “Parts” , Top !
Ton
Wagenberg
Bestelling van onderdeel scheerapparaat gedaan in de webshop voor 22.00 uur de ene dag en werkelijk de volgende dag al goed verpakt in huis gekregen via post.nl Dankzij duidelijke afbeeldingen in de webshop zekerheid dat je het juiste onderdeel besteld als er meerdere mogelijkheden zijn.
Harry
Monster
Reageren optimaal op mijn vragen
Lammy
Vaassen
Hoera, ik kan weer een latte maken. De melkschuimer van m'n koffie apparaat had ik laten vallen. Bij Partsnl hadden ze hem op voorraad en ik zou hem de volgende dag al thuis krijgen. Helaas. Kreeg ik een bericht van de vervoerder dat het pakje beschadigd was en was teruggestuurd naar Partnl. Binnen een werkdag kreeg ik bericht dat het bestelde onderdeel opnieuw onderweg was. Geen gedoe, maar goede service. De latte smaakt weer goed.
C.H. Jaeger
Zwijndrecht
Per Abuis bestelde: Tefal delicio snelkookpan rubber besteld bij parts NL Euro 20,98 betaald. Na vele email n Parts NL! Geen gunstig resultaat. * tefal delicio rubber terug verzonden n Parts NL WEEGSCHAALSTRAAT 15 7324 BE APELDOORN OPNIEUW EURO 8,75 PORTI BETAALD. * VOLGENS DIRECTIE PARTS NL DIE KOSTEN ZIJN V MIJN EIGEN REKENING. * NU AFWACHTEN, OF EN HOEVEEL PARTS NL GAAT DE BETAALDE SOM GAAN ZE OVERMAKEN. HOPENDE U HIEROVER VOLDOENDE GEÏNFORMEERD TE HEBBEN. Met vriendelijke groeten, Mevrouw Vina Lengton-Taluja
Vina Lengton-Taluja
Amersfoort
Snel kunnen vinden op site (vriesvakklep). Levering zoals beloofd. 18.00u trek ik klepsluiting kapot, volgende dag 13.00u nieuwe (en de juiste) klep in huis. Prima!
Bas
s-Gravendeel
No lo he recibido
IÑAKI
Bormujos
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn