Smeg motor

Prima product Goed ingepakt De prijs is goed Duidelijke website

verkeerde bestelling.

Ik heb helaas een fout gemaakt en het verkeerde filter besteld. Dat past dus niet in de Philips luchtzuiveraar. Kan ik dit filter retourneren? Zo ja, hoe dan?

Het nieuwe onderdeel past mooi.

De wasmachine ziet er weer uit als nieuw.

Alles is volgens mijn (hoge) verwachting verlopen.

Alles is volgens mijn verwachting verlopen.

zeer netjes strak verpakt

goede communicatie, 1 onderdeel was er niet alles was zeer goed strak verpakt en geborgt net het verkeerde frontje , maar het past dus is wel in orde

Goede snelle levering

Product zoals omschreven.

Vlotte levering

Vlotte en correctie levering en prima communicatie!!

Het onderdeel wat ik nodig had was in voorraad en is snel geleverd. Ik kan weer stofzuigen, ik ben heel tevreden.

Onderdeel geleverd, conform verwachting

Het onderdeel was makkelijk te vinden op de website, en kwam overeen met de specificatie. Belangrijk minpunt van PartsNL is desalniettemin dat de verzendkosten vrij hoog zijn. Ophalen bij de winkel is helaas in Utrecht niet mogelijk.

Geweldig!

Zowel voor mijn robotstofzuiger als airfryer onderdelen besteld. Nog nooit van deze site gehoord, dus ik was benieuwd. Binnen een dag netjes geleverd en alles was prima!

Ik moest een onderdeel van mijn stoomgenerator bestellen. Maar ik kon de goede niet vinden. Na een vraag en wat foto’s gestuurd te hebben , kreeg ik een advies en een prijsofferte. Dit was inderdaad het goede onderdeel. Zo fijn dat iemand meekijkt.

Snelle levering goede kwaliteit

Mijn ouders op leeftijd hadden een nieuw onderdeel nodig voor een Dyson Absolute stofzuiger. Ik had het voor ze besteld, werd op tijd bezorgd en Dyson doet het weer als nieuw. Heel erg fijne duidelijke site van Parts.

Makkelijk met retourneren

Verkeerd product geleverd gekregen Is alleen verder niet opgelost

Super snelle levering

Duidelijke omschrijving wat je zoekt, goede website

Goede onderdelen, snel geleverd

Vlot

Vlotte bezorging, netjes verpakt, prima klantenservice

Bestelling ging vlot, klantvriendelijk en behulpzaam. Onderdeel de volgende dag ontvangen, Kortom: prima service en vriendelijke medewerkers. Ik ben zeker tevreden en kom indien nodig de volgende terug.

snel, correct en mijn probleem met het wisselstuk zelf opgelost

Het kon niet beter lopen. Stuk ontvangen. Stuk vervangen en het defecte toestel werkt weer perfect.

Makkelijke site, ruim assortiment, voordelig

Snelle levering, voordelig, ruim assortiment

Goede en snelle levering

Produkt snel gevonden op de site en de levering was prima

Snel en uitgebreid assortiment

Binnen en dag kan al je apparatuur weer Adam de bak

Onderdeel past niet

Lange levertijd. Onderdeel past uiteindelijk helaas niet.

Eindelijk weer krokante snacks!

Mijn partner wilde al steeds een nieuwe airfryer omdat die niet tevreden was met het resultaat. Bij een podcast hoorde ik dat het kwam door het mandje. Je moet het mandje echt elke keer schoonmaken anders krijg je 'm nooit meer goed en is het resultaat altijd minder. Wees dus gewaarschuwd! In plaats van een nieuwe airfryer kon ik bij Parts.nl alleen het mandje vernieuwen et voila! De snacks zijn weer krokant en fris! Snel geleverd ook :)

alles in eens goed gegaan

goed bereikbaar en snelle levering

Snelle levering, en precies goed!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!