Laden reviews...
3.425 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Kwaliteit snel en accuraat .
Yvo Ferdinand van der hoek
Vlissingen
Een moeilijk te vinden onderdeel vond ik op de website van parts. De bestelling ,afhandeling en levering zijn volgens een ideaalscenario verlopen.
Pierre
Stadskanaal
Moeilijk te vinden onderdelen, geen punt voor PartsNL. Binnen een dag geleverd, prima !
CG
Hoofddorp
Alles verliep volgens afspraak, dus tevreden.
Bertus Kuiper
Groningen
Had eerst onderdelen bij de concurrent gekocht (fixparts) maar dit ging totaal mis, verkeerde onderdelen opgestuurd, zeer slecht reagerende support, maand later nog geen oplossing. Toen bij partsnl besteld, direct dag later het juiste onderdeel in huis en ook een eerlijke prijs. Ik heb spijt ooit ergens anders te hebben besteld, Partsnl is het voortaan voor mij.
Maikel Kelder
Diemen
Goed product alleen jammer dat ik verkeerd gekeken had klepje had ik niet nodig maar de beugel waar het klepje moest komen was kapot even gelijmd en afwachten maar
Peter Mulder
Gouda
Je hoopt er altijd op en soms gebeurt het ook zo. Alles top, van bestelproces tot levering. En onze Dyson voor net geen 107 euro kunnen herstellen. Een tip. Zoek via ai naar het juiste artikelnummer als je het niet direct kan vinden.
Raf
Kontich
Product snel geleverd en voldoet geheel aan de omschrijving
Bert Sierag
Badhoevedorp
Verzending was volgens afspraak en op tijd. Artikel was correct zoals we het bestelde.
Ron
Purmerend
Snelle en exacte levering, product makkelijk te vinden en voldoet aan de wensen
Alex
Groningen
Besteld en zeer snel geleverd
Johan
Ehv
Snel geleverd correct artikel
Ronald
Zoetermeer
Heb het zeer prettig ervaren, snelle bezorging, juiste onderdeel geleverd., goed informatie op de website, voor de juiste onderdeel.
Beveelt niet aan
Jim
Jans
Juiste onderdelen makkelijk te vinden op de site door alleen merk en type oven in de vullen . Oven werkt weer als nieuw !!!
Richard
Andijk
Waaier van de droger was stuk, meteen een nieuwe besteld. Dag erna was hij al in huis. Super snelle levering.
Diana Huijgen
Heerhugowaard
Een nieuw apparaat bestellen is geen kunst, maar een simpel onderdeel vinden valt niet mee. Toen op Parts.nl gezocht. Vier schuurbandgeleiders voor de powerfile besteld en vier apparaten zijn weer gebruiksklaar.
Will
Duiven
Al diverse keren gebruik gemaakt van jullie service. Altijd perfect passende onderdelen en zeer snelle levering. En altijd zo verpakt dat het zeker heel aankomt. Zeer tevreden !!!
Daniel
De Kwakel
Prima volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit.
Peter-Jan
Someren
Ik overwoog een hele nieuwe stofzuiger te kopen, alleen omdat de zuigmond verbinding lam was geraakt en lijmen of plakband geen optie waren. Toen ik zag dat de nieuwe stofzuigers van Philips eigenlijk nog hetzelfde waren heb ik gezocht naar het oudere onderdeel en gevonden bij PartsNL. Geeft een goed gevoel: geen heel nieuw apparaat, maar een nieuwe zuigmond. Lagere kosten en vooral veel duurzamer. Het onderdeel was er ook binnen 1 dag.
Linda
ODIJK
Ik had een verkeerd product ontvangen maar na een mailtje direct centjes terug gekregen. Keurige service
Wout
Aruba
Vandaag.bestelt Morgan.gelevert
George
Velsen.noord
Geeft als beste site zeer grondige beschrijving vaan het artikel zodat je zeker weet dat je goed zit. Dat voor een schappelijke prijs en directe verzending.
Roan
Heerlen
Jan
Nijverdal
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn