Laden reviews...
3.468 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Ruim assortiment en snelle levering.
Bert
Leidschendam
Prima product voor een nette prijs
C. de Korte
Hoofddorp
Snel met antwoorden op vragen snelle levering van het correcte artikel
Robert
Midwoud
Artikelen bestelt, die allemaal op voorraad zijn (stond op de website), maar pas na vragen (na 3 werkdagen) een reactie over niet tijdig leveren. Eerst niet juiste antwoord (komt uit ander magazijn), bleek dat het artikel op de backorder bij leverancier stond. Zeer jammer, dat er niet proactief gecommuniceerd word over levertijden en niet correcte voorraadstatus op de website getoond word.
Beveelt niet aan
Ronald
Den Bosch
Wasmachinemanchet was defect. Makkelijk gevonden op de website en zeer snel geleverd. Origineel onderdeel. Perfect.
Dick
Oostvoorne
Eenvoudig zoeken naar het bewuste artikel. Artikelnummers komen overeen met het merk. Snelle levering. Prima webshop
Henk
Veghel
Goede site, snelle en correcte afhandeling
M.
Terborg
Met modelnummer het juiste onderdeel kunnen bestellen voor de wasmachine en dankzij het filmpje dit ook heel makkelijk kunnen vervangen. Daarnaast was ik heel blij met de service: voor 22 uur besteld, de dag erna in huis. Als de wasmachine het niet doet, ontstaat er altijd paniek, maar nu de dag erna weer gewoon de was kunnen doen
Saskia
Susteren
Onderdeel kwam snel binnen en was netjes verpakt. Ook de informatie op de website klopte. De reparatie is weer uitgevoerd en we kunnen weer verder. Volgende keer bestel ik zeker weer hier.
Jor
Maarssen
Goede website, snel gevonden wat ik nodig had en werd vlot geleverd.
Dick
Oud-Alblas
Snelle service en het juiste artikel. Wat wil een mens nog meer?
Margot
Kapel Avezaath
Duidelijke site waardoor je goede keuze kunt maken. Besteld en 2 dagen later in huis. Perfect toch?
Wim
Tiel
Snelle en goede service
Abx
Apeldoorn
Onze lade in de koelkast was stuk gegaan. Binnen enkele tellen het juiste vervangend onderdeel gevonden bij PartsNL en de dag erna was het weer in huis. Geweldige en snelle service!
Pimm
Alphen aan den Rijn
Zeer goede ervaring.
Nail Karaman
Dordrecht
ik bestel de ene dag een onderdeel voor mijn koelkast de volgende dag algoed geleverd dat noem ik nog eens snel toppie een echte aanrader
ronald
amsterdam
Henk
Meppel
Onderdeel snel gevonden op de website en heel snel geleverd.
Paul
Arnhem
Past precies in de duer van de koelkast
Gerrit sluis
Sluis
Super snelle levering van het juiste product !!
Louis
almere
Formulier ingevuld om het juiste product te ontvangen. Binnen een half uur had ik een mail met het juiste product. Gelijk besteld en de volgende dag had ik het al in huis.
Henriette Ras
Ouddorp
Goede en snelle service
Kees
Middelburg
We bestelden een moeilijk onderdeel dat bij montage toch niet helemaal paste. Terugsturen was geen probleem. Uiteindelijk hebben we bij Parts toch nog de juiste scharnieren gevonden.
E de Jonge
Rotterdam
I received the parts i ordered next day. The product page was quite detailed.
Arif
Groningen
omdat hij ook op de aanrecht staat , zocht ik naar een leuk kleurtje, en zijn kleur is mooi en de kwaliteit is stevig, heel blij mee
Tineke
Zoetermeer
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn