Laden reviews...
3.453 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Na googlen op het onderdeel direct doorverwezen naar partsnl. Daar een duidelijke omschrijving in tekst en foto’s zodat ik zeker was van het juiste onderdeel. Prijs is oké en levering snel en zonder gedoe.
Harry
Berkel en Rodenrijs
Voor mijn whirpool wasmachine in de avond voor 22:00 een verwarmingselement besteld en en de volgende ochtend kon ik alweer wassen. Snelle verzending zoals beloofd op de website.
Michael
Rotterdam
Alles snel, goed en vlgs mijn idee gegaan!
M
Driebergen
Heb alleen de kabelschoen aansluitingen moeten rechtbuigen , maar mijn oven functioneert weer ✅
Rene
Wijchen
De bestelling verliep heel vlot en de levering was super snel.
Tuur
Gent
Aloha, Mensen, Waarom, IN GODSNAAM WAAROM… Krijg ik een nieuwe wasmachine deur met een KUNSTSTOF????? Greepje??? 130 euro in totaal. Kan eigenlijk die hele wasmachine wel van twee hoog naar beneden flikkeren. Waarom niet gewoon metaal en kwaliteit verkopen? Daar wordt toch iedereen beter van?
Beveelt niet aan
Wouter
Gouda
Beste Wouter,
Wat een heftige reactie.
Wij zijn echter afhankelijk van de onderdelen die de fabrikant levert en hebben geen invloed op de materiaalkeuze of de uitvoering daarvan.
Als u uw boosheid en onvrede over de kunststof handgreep kenbaar wilt maken, kunt u zich het beste richten tot de fabrikant.
Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de onderdelen.
Groet, Team PartsNL
Klemmen in mijn oven/magnetron waren gebroken waardoor het rooster niet meer goed vast zat. De nieuwe klemmen passen precies en de bestelling was binnen de kortste keren binnen.
Joost
Gouda
Heel blij met de nieuwe binnenpan voor mijn airfryer, kan ie mooi weer een tijdje mee.
Monique
Eindhoven
We waren op zoek naar deurglas van wasmachine. Supersnel juiste artikel gevonden, en ook geleverd. Dus groooote klasse.
Jan Jacobs
Oud Gastel
Ik krijg alsmaar berichten van PostNL dat het vertraagd is, dat het bezorgmoment aangepast is, dat het pakketje vandaag om 15.00 wordt afgeleverd en dat het pakketje nu bij het PostNL punt in Gouda ligt en binnenkort naar PartsNL teruggestuurd wordt terwijl het bezorgadres is: Watertorenweg 180 in Rotterdam. Ze zijn dus flink in. de war en ik heb nog niks behalve een hoop mails. Mvrgr, Victor Mani
Beveelt niet aan
Victor
Rotterdam
Beste Victor,
Vervelend om te lezen dat de bezorging zo is verlopen. Wij begrijpen dat de vele berichten van PostNL voor veel verwarring en frustratie hebben gezorgd.
Vanuit PartsNL heb je alleen de gebruikelijke e-mails ontvangen: de orderbevestiging, de melding dat uw bestelling is klaargemaakt, de verzendbevestiging, de factuur en de uitnodiging om een review te plaatsen. De overige e-mails zijn afkomstig van PostNL niet van PartsNL. Helaas hebben wij geen invloed op de communicatie en bezorging door de vervoerder.
Wij zien dat de bezorger het bezorgmoment niet heeft gehaald en dat uw pakket ten onrechte naar een PostNL-punt in Gouda is gegaan, terwijl het bezorgadres in Rotterdam is. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Wij nemen hierover contact op met PostNL en zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een passende oplossing voor u komt.
Onze excuses voor het ongemak.
Groet, Team PartsNL
Omdat wij lang doen met onze spullen, wordt het wel eens lastig een onderdeel te vinden voor een ouder toestel. Daarom zijn we blij dat we al jaren de goede stofzuigerzakken voor onze Nilfisk kunnen bestellen.
Ineke
Lopik
Snel dienst.Ik beveel
Heroes
Helmond
Ik heb een offerte aangevraagd, deze kreeg ik zeer snel per mail. Alle gegevens erin gezet om zo de kans op een verkeerd onderdeel uit de weg te gaan. Onderdeel direct kunnen bestellen. Levering zou 2 weken kunnen duren, maar met een paar dagen in huis.
Eveliene
Sittard
Ik had eerder eentje gekocht maar pas het toen niet. Maar deze keer had ik goed de onderdelen gekeken en de juiste gekocht en het was perfect. Heel blij mee
Bea
Amsterdam
Bestelling supersnel ontvangen, goed verpakt en product is prima
Adrie
Zwijndrecht
Het is bijna onmogelijk je vervangende onderdeel niet te vinden bij PartsNL en het wordt bijna direct verzonden. Kan niet beter.
Alex
Amerfoort
Het is een onderdeel voor de mini krups koffie machine en na het vervangen werkt mijn machine weer perfect en heb ik mijn bakkie koffie weer.
Johan
Amsterdam
Makkelijke mogelijkheid onderdelen te zoeken met controle en snelle offerte. Snelle en correcte levering.
L.H.W.P Hamers
Maasbracht
Op woensdagmiddag beatelde ik het onderdeel en donderdag kon ik het al ophalen. De medewerker in de winkel adviseerde me ook nog wat het handigst was.
Daniël
Zaandam
Vlot en correct
Daaf
Den Ham
Duidelijke website. Snelle levering. Wat wil je nog meer.
G
Zutphen
De binnen een dag geleverde ventilator-torentjes zijn ideaal. Lichtgewicht, makkelijk overal neer te zetten. En met de drie standen steeds de juiste en gewenste verfrissing.
Angela
Amsterdam
Makkelijk te bestellen via duidelijke site en snel geleverd.
Anne
MAARSSEN
Ik ben Fan van PartsNL. Ze hebben een ruim assortiment en vaak ook direct leverbaar. Snelle levering waardoor bv een koelkast weer snel inzetbaar is. Jammer dat er geen winkel meer in Uden zit. Maar goed dat is het enige nadeel.
Dick
Uden
Snelle levering en een gunstige prijs.
Gerard
Steenderen
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn