Geweldig gewoon duidelijke website en snelle service

Gewoon het goede onderdeel en hele bezorging

Snel en handig

De database van partsnl en zoekfuncties zijn voortreffelijk

TOP product, precies wat ik zocht.

Ik had een nieuw onderdeel nodig voor mijn Black & Dekker kruimelveger. PartsNL had dat gewoon op voorraad. En de volgende dag had ik het al in huis. Een super service. Hier kom ik graag terug.

Groot aanbod en het juiste product is snel geleverd

Veel onderdelen zijn voorradig en het wordt in een winkel in de buurt geleverd waardoor de leveringskosten laag zijn. Nu 4 sterren want bij afhalen van de bestelling uit een winkel zou het logisch zijn om geen leveringskosten te berekenen. Dan zou het 5 sterren zijn.

Heel snel het goede onderdeel geleverd

Heel snel het goede onderdeel geleverd

Topbedrijf, een aanrader.

Zeer snelle en correcte levering; ik ben zeer tevreden.

Precies wat ik zocht

Ik vond precies wat ik zocht voor een mooie prijs. Snel Verzonden en snel in huis.

Product voldeed 100% aan mijn verwachting.

Ik wou een origineel onderdeel en kreeg ook origineel!

Helemaal tevreden

Heel blij dat jullie het product hadden Die we nodig hadden. Scheelt nu een nieuwe stofzuiger!! Helemaal top

Partsnl geeft goed advies.

Om mijn afzuigkap te repareren bestelde ik op telfonusch advies van een medewerker van partsnl een nieuw onderdeel. Jammergenoeg functioneerde dit niet. Maar geen probleem. Teruggestuurd en binnen een week mijn geld weer op de rekening. Top.

Professioneel en klantvriendelijk

Goed advies vooraf en ook als een bestelling niet juist blijkt te zijn snelle en professionele afhandeling

prima site overzichtelijk en snel geleverd

Een onderdeel bestellen voor mijn espresso machine ging makkelijk en werd super snel geleverd voor een goede prijs!

Snel en goed

Snel de juiste artikelen ontvangen. Duidelijke website.

Lastige job maar resultaat OK

De dempers werden gebruikt op Siemens SIWAMAT XL 540 wasmachine. Op deze machine is de bovenste pin van de demper deel van de trommel. De pin (= 13 mm diameter) kan dus niet eenvoudig verwijderd worden maar moet weggeboord worden. Ik heb vanuit de achterwand midden op de pin geboord met een 12 mm platte houtboor en vervolgens het laatste restje materiaal weggeboord met een 13 mm diameter verzinkboor. Omdat het steeltje van de verzinkboor eigenlijk veel te kort was heb ik hierop een dopsleutel met een verlengstang moeten zetten. Misschien zou een 13 mm hout boor ook gewerkt hebben maar die had ik niet. Van belang is de boor nauwkeurig te centreren. Het is ook opletten de achterliggende rubber onderdelen niet te beschadigen als de boor zou doorschieten! Alles bij elkaar was er wel een beetje creativiteit nodig om de klus te klaren.

Mijn ervaring is zeer positief voor mn 1e aankoop

Ruim aanbod met goede verwijzing naar orginele onderdelen die passen bij Merk. Vlotte verzending, goed verpakt en binnen 24 uur (ook bij bestellen op zondag) had ik het al in huis. Mijn magnetron is weer als nieuw met een micaplaatje van PartsNL Bedankt!

niet ***len maar poetsen

snel geleverd, heb verkeerd besteld maar kan het eenvoudig terug sturen

Goed gedocumenteerde website

Altijd griezelig om een onderdeel van een apparaat te bestellen als de fabrikant duizenden types en subtype heeft en zelf geen onderdelen levert. Bijna het verkeerde onderdeel besteld via een zoekmachine. Het scheelde maar één cijfertjes, maar zou wel te klein zijn. Op een rustige zondagmiddag op parts.nl het juiste onderdeel gevonden. Tot mijn verbazing al maandagmiddag goed verpakt ontvangen. En tot mijn opluchting past het perfect. Dank voor de goede service.

Snel, netjes geleverd en fijn mijn huishoudelijk apparaat het weer doet met het nieuwe onderdeel!

Snel, netjes geleverd en fijn mijn huishoudelijk apparaat het weer doet met het geleverde onderdeel!

Supersnel

Supersnelle levering, zelfs bij bestelling op zondag. Helaas was nee niet duidelijk dat ik een nc schakelaar had besteld ipv een no waardoor ik nog een x kon bestellen.

Supersnelle levering!

Zondagmiddag besteld en maandag al geleverd. Top!

Snel en goed geholpen

Mijn bestelling gedaan online Binnen twee dagen was het bestelde in huis

Verwarmingselement

Op zondag verwarmingselement voor de koelkast vd caravan besteld, en gelijk dezelfde dag verstuurd, en maandag was ie al aangekomen. Kort maar krachtig en zeker een aanrader voor de volgende keer.

Voortreffelijk

Alles volgens afspraak verlopen.

Top super snel en goed levering Ik ga daar vaker bestelen

Correct, snel en prima

Mijn Black en Decker bladzuiger heeft een opvang zak voor de bladeren. Deze ging kapot en na een bestelling bij PartsNL was een dag later het probleem opgelost. Momenteel maak ik weer prima gebruik van mijn bladzuiger dan zei de correcte, snelle en prima hulp.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!