Prima levering en ruim assortiment

Wij waren op zoek naar een glasframe voor onze Progress combioven. PartsNL had dit orginele onderdeel in hun assortiment en past perfect. Vlotte en correcte levering..

Duidelijke foto's van de onderdelen. Het werken met de webshop is eenvoudig. levering is snel en de onderdelen zijn goed verpakt.

Duurt te lang

Op hun site staat 99.3 % dat het product de volgende dag er is bij mij heeft het bijna 4 dagen geduurd. Het is jammer om dit te zetten want ik weet niet of het bij hun is of DHL. Maar het product is goed.

Fijn dat er een winkel op het web bestaat waar je zoveel kunt kopen

goede service

Onderdeel besteld via offerte

Koelkast lade besteld via offerte en contact+betaling ging soepel. Naar verwachting geleverd en correct onderdeel

Fantastisch geholpen

De motor van mijn ingebouwde 20 jaar oude Itho afzuigkap moest vervangen worden. Met behulp van de website en zoekhulp van PartsNL had ik de vervangende nieuwe rechtsdraaiende motor in no time gevonden. Een paar dagen later ontving ik het nieuwe onderdeel en inmiddels werkt alles weer perfect. Op naar de komende 20 jaar!

Snel gevonden, snel geleverd!

Ik was op zoek naar een deurrubber voor mijn wasdroger die al heel wat jaartjes meedraait en toe was aan een nieuw rubber. Snel gevonden bij PartsNL en ook supersnel geleverd. Heel blij mee!

Ik heb nog geen ervaring

Op 8 januari besteld maar tot op heden (13-1) niets ontvangen. Er is met de verzending van alles misgegaan wat niet met het winterweer te maken heeft.

We hadden een onderkorf besteld voor de vaatwasser. Op de site stond dat de levertijd 3 tot 4 weken zou zijn maar na bestellen kregen we een mail dat de korf toch op voorraad was en hadden we de korf binnen 3 dagen in huis. Top service en past precies

Snel en makkelijk!

Op zondagochtend bestelt en maandagmiddag al in huis, ondanks dat zondag niet als een werkdag beschreven wordt.

snel en overzichtelijk

Snel gevonden wat ik zocht en super snel geleverd!

Top product van Dyson

Heb onlangs een motor unit besteld van Dyson, kan niet anders zeggen dan dat het top is. Goede service Snelle levering Top kwaliteit

Goed en snel geregeld

Keurig bedrijf snel en perfect geregeld

Klik, klik, besteld, volgende dag in huis

Tja, meer dan de titel was niet nodig. Typenummer ingevuld van het apparaat, de accesoires kwamen daarbij in het scherm. Aangeklikt en besteld. Moeilijker werd het niet. Product voldoet aan verwachtingen. Goed en netjes verpakt!

Snel geleverd! Prima service

Perfecte servive

perfect

Perfecte service om offerte op te vragen, zeer vlotte levering

Alles op tijd en goed geregeld!

Alles prima geregeld!

Geweldig goed

Eindelijk een bedrijf die je telefonisch te woordt staat Vriendelijke medewerkers Ga er zeker weer bestellen als nodig is

Perfect onderdeel

Mijn koffiezetapparaat werkt weer dankzij een onderdeel van PartsNL

duidelijke e-mail communicatie

Website met veel info, en snelle service met duidelijke e-mail communicatie.

Snel en trefzeker!

Duidelijke communicatie, en door ai denk ik ook erg snel de duidelijk. Erg tevreden klant!

Snelle levering, artikel goed verpakt

Ik had een probleem met de deur van de oven. Een foto gemaakt van het onderdeel en opgestuurd naar Parts. Hier kreeg ik een vrijblijvende offerte wat ik nodig had. Dit heb ik ook besteld en het paste perfect. Ik had de onderdelen binnen 2 dagen in huis. Ik kan alleen maar zeggen toppie en bedankt.

Erg snel geleverd

Mijn artikel snelgeleverd zag er goed uit en al gemonteerd ook moest wel bij mijn oude alles zoals het kliksysteem los halen om op de nieuwe passend te maken maar is gelukt een beschrijving erij zou ideaal zijn

Netjes geleverd.

Toch nog snel ondanks het winter weer. Waren de correct onderdelen.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!