Laden reviews...
3.442 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Onderdeel besteld, goede kwaliteit, snelle verzending.
Kevin
Spijkenisse
Snel gelverd, alle onderdelen passen. Zoeken op geschiktheid voor specifieke apparaten is handige functionaliteit.
Patrick
Utrecht
Zeer tevreden over de service
Albert Vasse
Veendam
Echt fantastisch. Mijn vrouw en ik hebben samen de wasmachine van Haier wetenbte repareren met het door parts.nl geleverde slot
Hans
Den Haag
Een perfecte levering
Ab
ARCEN
Een verlengbuis voor stofzuiger besteld. Snel geleverd, goede kwaliteit, prima prijs.
Karel
Holten
Korte levertijd en prima verpakking
Hans Vonk
Berkel en Rodenrijs
Ik had een rubber ringetje besteld en was snel binnen. Alleen vind ik de verzendkosten niet in verhouding staan voor iets wat door de brievenbus past.
Don
Oude Wetering
Goed product netjes in gepakt en snel verzonden zeker voor daar altijd te kopen
Rene
Vught
Had een nieuwe deurgreep voor onze droger nodig. Na een slechte ervaring met een andere verkoper, de goede keuze gemaakt om hier te bestellen. Super snel ontvangen en helemaal passend, blij mee!
Miranda
Leusden
Zondagmiddag besteld, maandags in huis, goed product.
Hendrik Lucas Vaartstra
Lucaswolde
Een opladerkabeltje van mijn scheerapparaat was zoek.Een nieuwe was niet te krijgen in de hele omgeving.Bij PARTS NL in Castricum heeft de verkoper het kabeltje pasklaar. gemaakt.Hulde voor service!!
Frederik
Hoogezand
Er ontbrak een essentieel onderdeel aan de Etna toevoer slang, die ik had besteld. Na heel veel uitzoekwerk en uitproberen vond ik in de oude kapotte slang het ’ rode puntje filter’ dat ervoor zorgde dat de machine weer kon draaien. Deze slordigheid heeft twee man 5 uur werk gekost
Beveelt niet aan
Ries Bode
Väckelsång
Heel fijn dat ik een nieuwe beker + mes voor m'n staafmixer heb kunnen kopen. De motor doet het nog prima en nu kan ik er weer een aantal jaar tegenaan. Het was zonde geweest om alles weg te gooien en een nieuwe set te kopen. En dit is ook nog eens goedkoper. Nette prijs, originele onderdelen en snelle verzending.
Linda
Den Haag
Nette en duidelijke communicatie. Groot assortiment.
Sander
Kampen
Duidelijke rustige uitleg!!!!! Daar ben ik zeer tevreden mee. Een Pluim voor jullie.
Marjan
Sint Anthonis
Duidelijke foto's voor het bestellen van een lichtunits voor afzuigkap en zeer snelle bezorging, dank@
H.J. Robroch
Rolde
Snel en makkelijk te plaatsen, goede kwaliteit dus top. Aftekenen,boren ,keilbout indoen schroeven in en vast . Gewoon TOP , wandanker
Arthur
Zwaag
Ter vervanging van een onderdeel (scharnier) en niet te weten of dit gecodeerd en genummerd was telefonisch contact gezocht en gekregen. Uitermate correct en vriendelijk geholpen en samen kwamen we eruit (code en nummer)! Vervolgens snel door de bestelprocedure en een dag er na werd het artikel al thuisbezorgd. Heel veel dank en een pluim voor de klantvriendelijkheid!!!
Harm
Pol
Duidelijke site en ze doen wat ze beloven.
Henk
Helmond
Ik had iets nodig wat ik nergens meer kon vinden in de bouwmarkten of speciaalzaak. Maar via Parts wel te verkrijgen met super snelle levering (max 2 dagen) en ook prima prijs productverhouding
Erwin
Almelo
Mijn ervaring is super. Je geeft het modelnummer en productnummer op. En dan heb je direct een goed overzicht van de onderdelen.
Peter
Best
Fijne webwinkel, alles te krijgen, nette prijzen zeer snelle verzending.
Piet Braaksma
FRANEKER
Goede service en top product!
sylvia anka van leenen
amsterdam
Onderdeel koelkast was kapot met keuzehulp snel nieuw onderdeel kunnen vinden en snelle levering waardoor de koelkast binnen 24 uur weer was gemaakt
Marco
Badhoevedorp
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn