Ben zeer tevreden na telefonisch overleg

Na telefonisch overleg artikel besteld en de volgende dag in huis Ben zeer tevreden over de afhandeling

Snelle goede service

Vandaag besteld morgen inderdaad in huis, prima geregeld.

Perfect job guys.

Perfect condition, very fast delivery. Great job

Great!

Awesome service.

Prima snelle levering

Mijn artikel 's avonds om 21.45 uur besteld, volgende dag in Huis. Top gewoon !

goed te bestellen

En oo de afgesproken tijd binnen

Gewijzigd artikel ontvangen

Na enige communicatie met PartsNL bleek dat het geleverd artikel als modificatie op het bestelde 'oude' artikel geleverd was. De leverancier had de wijziging doorgevoerd en dit was nog niet bekend bij PartsNL.

Levering sneller als wachttijd.

IJsklontjes maker hier besteld en de volgende dag al ontvangen. Via de mail zeer goed op de hoogte gehouden. Vergeleken bij meerdere aanbieders maar dit was toch de voordeligste en ook nog het originele onderdeel. Zeer tevreden.

Onderdelen goed te vinden op de website en fijn dat je het bij een fysieke winkel kan ophalen

Naast de prima website vind ik het prettig dat ik het onderdeel bij een fysieke winkel kan ophalen, waardoor de verzend- en retourkosten lager zijn.

Goede voorlichting en snel geleverd

Goede uitleg gekregen over een vervangend artikel en de volgende dag al in huis, super!!

Bestellen is zeer eenvoudig, Zeker snelle levering en top product ,paste perfect

Na snel online advies over de flessenhouder heb ik de juiste besteld. Is stevig en past goed in de koelkast.

snelle foutloze levering

Onderdeel voor de deur van onze wasdroger makkelijk te vinden op de website. Snelle foutloze levering.

Super snel en duidelijk.

Duidelijk en overzichtelijke web site,Ik had een onderdeel nodig voor de wasmachine Had hem 's avonds besteld en de volgende dag was het al geleverd en kon ik weer wassen. Echt super.

uitstekend

prima service. voor 22.00 besteld volgendedag in huis. uitstekend.

Prima produkt en supersnel geleverd

Prima produkt en supersnelle levering tegen een goede prijs.

Het gekochte werd keurig en netjes verzorgd afgeleverd.

Geweldige service

3 dingen besteld. 1 bij parts.nl, 1 bij coolblue.nl en de laatste bij www.calconditioner.nl. Alle 3 tegelijk de volgende ochtend geleverd door dezelfde bezorger. Hoe geweldig is dat! Al vaker bij parts.nl besteld en altijd snel geleverd en het juiste onderdeel.

Snel levering en goede prijs/kwaliteit

Het product werd snel geleverd en voldeed aan de omschrijving.

zeer snelle verzending

Ik heb de bestelling 's avonds geplaatst en de volgende ochtend was hij al in huis. Ik heb het modelhoofd Braun Silk Epil 9/5378 besteld. De meegeleverde headset is volledig compatibel met mijn apparaat en de prijs is zeer betaalbaar. Bedankt PartsNL

snel geleverd.

Duidelijk site en top kevering

Site was duidelijk, daarom juist onderdeel kunnen bestellen. Deze was keurig en snel geleverd

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en snel geleverd.

Snel binnen

Product was wel anders als beschreven was op mijn mail(vraag) Maar mocht retour sturen Heb zelf kleine aanpassing gedaan en kon het product gebruiken

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!