Prime webshop

Doet wat het belooft, snelle levering en ook het juiste onderdeel is goed te vinden op de website.

zeer tevreden

Product precies wat ik nodig had. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering. Netjes verpakt en snel verzonden.

Geweldig!

Snelle levering en de onderdelen passen perfect op mijn foodprocessor. Zeker een aanrader!

Vlot

Super goede communicatie over exacte timeing van het afleveren van het pakje

super specialist, ze hebben alles

snelle levering op alle spullen

Pakket niet geleverd op juiste adres

Onderdeel is oke maar bezorging en afhandeling daarvsn is … of onder de maat Graag bellen of mailen, geen charbox

Goede website, je kunt wat je nodig hebt makkelijk vinden

Snel, goed en niet te duur

Prima service en snel bezorgd

Goede side en product snel gevonden

Altijd prima service

Onderdeel kapot?.....zij hebben wel nieuwe Vooral hun hulp bij het juiste onderdeel is super!

Super snel de juiste artikelen geleverd

Dit was de eerste keer dat we bij jullie jebben besteld

Prima tijdige levering

Juiste onderdeel en tijdig geleverd

in 1 zin geweldig!

Part besteld en aflevering gevraagd bij de lokale winkel. Het was er al begin middag van de volgende werkdag! Zo snel kan het gaan dus!

Uitstekende gardena onderdeel en uitstekende snelheid van levering

Ik heb een gardena onderdeel besteld en kreeg erbij een beschrijving hoe het vervangen moest worden. Ook de levering en service was uitstekend voor 15.00 uur besteld de volgende dag bezorgd zoas op de website beloofd. Uitstekende website ,overzichtelijk en makkelijk je onderdelen te vinden

Prima snel geregeld

Flessenbak voor mijn koelkast besteld. Snel en professioneel geregeld.

uitstekende service

Prima producten en snelle levering

Al meerdere producten besteld, altijd heel snel en keurig geleverd.

Precies wat ik zocht, snel bezorgd.

Ik was al een tijdje op zoek naar onderdelen voor mijn magnetron, Bij parts.nl heb ik deze eindelijk gevonden en de onderdelen werden in no time bezorgd. Dikke 10!

Fijn dat er zo een webshop bestaat die alleen de juiste onderdelen verkoopt!

Parts.nl heeft geleverd!

De bestelling die ik heb gedaan was erg snel bij mij thuis. Uitgepakt en ook nog het juiste onderdeel besteld past perfect in de koelkast.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Zo mooi dat je onderdelen voor je gereedschsp kan bestellen die je snel weer verder laten werken. In dit geval twee essentiele onderdelen voor een de walt afkortzaag, binnen twee dagen geleverd tegen prima prijzen.

Makkelijk, snel en betaalbaar

Op zondag stopte mijn oven er plots mee. Dikke paniek natuurlijk. Oorzaak snel gevonden, verwarmingselement gespleten. Bij PartsNL makkelijk een nieuw element (Bosch 00472510 Verwarmingselement boven 2300W) gevonden en besteld en de volgende dag keurig netjes geleverd. Wij hebben weer een perfect werkende oven. Dank je wel PartsNL!

Deskundige eigenaar/verkoper in Nunspeet

Artikel online besteld en bij winkel in Nunspeet laten bezorgen. Prima geregeld. Voor ander onderdeel deskundig geholpen.

Uitstekend geregeld

Wij hadden maar een kleine bestelling, maar zowel de bevestiging hiervan, het tijdstip van levering waren exact op tijd. Ook de levering binnen 2 dagen klopte. Bij het afhalen regrind we nog een tip die ons zeker geld gaat besparen.

Correcte communicatie

Van bestelling tot aan de levering heldere communicatie waardoor je als klant weet het tijdstip van Levering. Deze manier van handelen geeft veel vertrouwen in de goede afloop van de transactie.

Zeer goed!

Part was super makkelijk te vinden en het past perfect

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!