zoals het hoort

afspraak 100% nagekomen. Prima mogelijkheid om op verantwoorde manier onderdelen te bestellen

Prima service en volgende dag geleverd

Ik ben zeer tevreden, fijne website en levering de volgende dag.

Foutje Bedankt!

Na middels chatten, ondanks toezegging dat het gaat passen tocht de verkeerde thermostaat ontvangen. Deze tijdens installatie helaas "ongeschikt voor retour" te hebben gemaakt in overleg met PartsNL, Lang verhaal kort: PartsNL geeft ruiterlijk fout toe, ik hoef de nu defecte schakelaar niet retour te sturen, ontvang credit en inmiddels is de juiste thermostaat opnieuw besteld en onderweg. Complimenten voor de Service medewerkers van PartNL.

Lade voor vriezer hier wel te bestellen

Fijn dat onderdelen die elders niet leverbaar zijn, hier wel te bestellen zijn.

Snel en netjes bezorgd

Bestelling netjes en vlot geleverd. Had een glasplaat voor de koelkast besteld en was zeer netjes ingepakt!

Altijd de juiste kwaliteit producten voor schappelijke prijzen. Retour ook altijd zonder problemen. En producten ook altijd snel in huis.

Goed, helder en duidelijk Het is altijd lastig om het juiste onderdeel te bestellen, echter bij jullie is dit duidelijk omschreven over hoe en wat.

Zeer positief

De medewerker dacht met mij mee om het juiste onderdeel te bestellen. Over het onderdeel zelf kan ik nog niets zeggen. Ik moet het nog plaatsen

Snel geleverd, perfect aangekomen

Waterreservoir besteld voor onze Delonghi koffiemachine.

Snel, attent, en duidelijk!

Het pakje was er supersnel! Alles was duidelijk ook op de verpakking van het pakje. Er moest iets retour en dat ging ook soepel.

Top Leverancier

Mijn spullen kreeg ik snel geleverd.

Alles volgens afspraak

Optijd verstuurd en ontvangen. Onderdelen prima kwaliteit

prima service

alles naar verwachting, prima communicatie etc.

Zeer goede site, vlotte levering en keurig verpakt. Zeer tevreden

beter kan niet.

Heel klein maar essentieel onderdeel van onze koffiemachine was verdwenen. Zochten al naar vervangend nieuwe machine. Bij PartsNL direct goed geholpen met onderdeelnummers, bestelling en levering binnen 1 dag ! Geweldig.

Great, but expensive

The part was searched and found easily, the part was original and high quality. It was delivered soon at the selected location. The person at parts.nl location was friendly and quick. The only downpoin was that I paid 8+2€ for a trimming comb on a ~40€ hair trimmer!

Bijzonder!

De glasplaat die boven in onze Siemens combimagnetron van zeker 10 jaar oud zit was gebarsten. Je gaat er niet vanuit dat er dan nog een onderdeel te leveren is, maar al googlend kwamen we bij Parts uit. We kregen vrij snel een mailtje met de vraag naar een E-nummer en twee dagen later werd de glasplaat geleverd. Kortom ... bijzonder dat het nog te leveren was en bovendien een prettige verwerking door Parts!

Snel en prima

De afstandsbediening werkte in een keer.

Ordered a part for my oven

Excellent delivery and the part was exactly like the one I was looking for!

Perfect, snel en voordelig

Betrouwbaar

De zetfilter voor mijn koffieapparaat werd snel gevonden

Het toestel werd snel geleverd. Indien nodig, bestel ik hier weer

Zeer snelle en goede reactie

Ik zocht een zouttrechter voor mijn Bosch vaatwasser. Aan de hand van het modelnummer kwam ik er niet uit. Een bericht achtergelaten op de site en binnen een paar uur antwoord. Echter volgens zoeken met Google zou deze niet passen. Dit teruggeven aan Parts. Bijna direct antwoord. Men had nagevraagd bij de fabrikant en de door hen aanbevolen trechter zou moeten passen. Daarom toch besteld en inderdaad, past perfect. Chapeau voor de genomen moeite en de snelheid van reageren! Dank Richelle!

Snel en de juiste onderdelen geleverd

Overzichtelijke website waar de juiste onderdelen eenvoudig te vinden zijn.

Slecht. Telefonisch advies gekregen wat ik moest bestellen. Blijkt het art. Niet compleet te zijn

Slecht telefonisch advies gehad welk art. Ik moest bestellen. Blijkt het niet compleet te zijn. Weer gebeld hoorde dat ik zelf hierop moet letten en moest nog een snoertje bestellen en ook de verzendkosten weer betalen Heb ik niet gedaan en ergens anders gekocht gewoon in de winkel Slechte ervaring hier bestel ik niets meer

snelle afhandeling,

vragen over mijn product worden snel behandelt

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!