in de middag besteld: volgende morgen bezorgd.

onderste sproeier van afwasautomaat was defect. gezocht op uw site en binnen 1 minuut was het bewuste onderdeel gevonden. goede afbeelding en daarmee dus direct helder. ook de verpakking was uitstekend.

een firma die zich aan de afspraken houdt.

een heel overzichtelijke webshop waarin je het benodigde product makkelijk kan terugvinden.

Op tijd en goede spullen.

Weer besteld en weer op tijd bezorgd Kwaliteit weer prima, heeeeel goede spullen.

For the second time, great.

This is the second time that I have ordered through Parts.nl and very pleased with the experience. Easy to use, and a saviour for parts no longer available by the original company of the product. Thank you.

Duidelijk en snel

Met typenummer kon ik snel het juiste part snel vinden. Volgende dag geleverd.

Super snel gelverd

voor herhaling vatbaar

Prima en snelle levering

Ik had een nieuwe mengkom nodig voor mijn keukenmachine. Via de website was het heel gemakkelijk om de juiste te vinden in het oerwoud van mogelijkheden. Ik had mijn twijfels: zou het wel goed komen, of moet ik de bestelling weer terug sturen? Ik kende Parts immers niet. Maar: goed komen deed het, de kom is gelijk aan de oude, en ik kan mijn machine weer gebruiken!

Alles naar wens

Bestelling en levering gingen gemakkelijk en goed. Communicatie was prima en de afhandeling in de winkel was ook prima.

Super snelle levering

Echt geweldig dat je hier vanalles kunt vinden om je spullen langer te behouden.

Super snel gevonden en ontvangen

Ik had een probleem met mijn droger, ben naar de website gegaan heb mijn typenummer ingetoetst en het onderdeel stond direct op de eerste pagina. Besteld en de volgende dag ontvangen. Fantastisch zeker een aanrader.

Betrouwbaar en snel

Voor het eerst iets besteld bij PartsNL, een onderdeel voor een koelkast. Snelle reactie, supersnelle levering en perfect passend. In één keer raak! Hier kom ik beslist vaker terug.

Niks mis mee.

Alles volgens planning en niet ingewikkeld.

Zeer goede ervaring

Product wordt snel geleverd en voldoet aan de verwachting prijs naar verwachting

Snelle vlotte service

Kon zelf het juiste onderdeel in eerste instantie niet vinden, maar via helpdesk uiteindelijk het juiste gevonden waarna ik snel daar achteraan de offerte kreeg toegezonden vanwaar uit het ook simpel was het product te bestellen. Zal zeker vaker wanneer nodig is via Parts bestellen

Duidelijke beschrijving op de site en snel geleverd.

Verzendkosten zijn absurd hoog

Voor een piepklein onderdeel van 10 gram, in een verpakking van 50 gram, dat ook nog eens gewoon door brievenbus kon, betaal je €6 verzendkosten, disproportioneel hoog. Verdiend niet de klantvriendelijkheidsprijs. Gauw vergeten dit bedrijf.

Goede service, voorraad, prijs en heel snel!

Op zoek naar de vervanging van een kapot onderdeel van m’n koelkast kwam ik bij Parts.nl Enorme assortiment voor een goede prijs. De klantenhulp hielp me snel kundig het juiste onderdeel te kiezen. Bezorging is razendsnel. Kortom een tevreden klant hier.

Precies volgens afspraak geleverd.

Dopjes voor rooster combimagnetron waren op het moment van bestellen niet op voorraad. De bestel tijd die nodig was werd netjes nageleefd. Keurig verpakt afgeleverd.

Prima communicatie

Artikel was uitverkocht, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum. Met diverse reminders kreeg ik iig het gevoel dat het goed zat en dat bleek het geval Groet Willem

Top! Artikel binnen 24 uur geleverd naar volle tevredenheid.

Top! Artikel binnen 24 uur geleverd naar volle tevredenheid.

Heel snelle levering van de rpodcuten

Makkelijk te bestellen, goed website met veel keuze. Aflevering was snel.

Prima service, snelle terugkoppeling en info!

Prima service, snelle terugkoppeling en info!

Snel en goed geholpen

Onderdeel van mijn staafmixerset kwijt. Via de website gevraagd welke ik moest hebben. Heel snel antwoord en advies gekregen en ook het onderdeel was snel in huis. Super dus!

Goede en snelle service.

Ook snel telefonisch contact.

Goe webshop met veel keus en schappelijke prijzen

Als handige jonge kan ik bijna alles zelf repareren, met de onderdelen van Parts.nl ben ik snel klaar. Bedankt voor de snelle levering !

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!