Laden reviews...
3.465 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Duidelijke site waardoor je goede keuze kunt maken. Besteld en 2 dagen later in huis. Perfect toch?
Wim
Tiel
Snelle en goede service
Abx
Apeldoorn
Onze lade in de koelkast was stuk gegaan. Binnen enkele tellen het juiste vervangend onderdeel gevonden bij PartsNL en de dag erna was het weer in huis. Geweldige en snelle service!
Pimm
Alphen aan den Rijn
Zeer goede ervaring.
Nail Karaman
Dordrecht
ik bestel de ene dag een onderdeel voor mijn koelkast de volgende dag algoed geleverd dat noem ik nog eens snel toppie een echte aanrader
ronald
amsterdam
Henk
Meppel
Onderdeel snel gevonden op de website en heel snel geleverd.
Paul
Arnhem
Past precies in de duer van de koelkast
Gerrit sluis
Sluis
Super snelle levering van het juiste product !!
Louis
almere
Formulier ingevuld om het juiste product te ontvangen. Binnen een half uur had ik een mail met het juiste product. Gelijk besteld en de volgende dag had ik het al in huis.
Henriette Ras
Ouddorp
Goede en snelle service
Kees
Middelburg
We bestelden een moeilijk onderdeel dat bij montage toch niet helemaal paste. Terugsturen was geen probleem. Uiteindelijk hebben we bij Parts toch nog de juiste scharnieren gevonden.
E de Jonge
Rotterdam
I received the parts i ordered next day. The product page was quite detailed.
Arif
Groningen
omdat hij ook op de aanrecht staat , zocht ik naar een leuk kleurtje, en zijn kleur is mooi en de kwaliteit is stevig, heel blij mee
Tineke
Zoetermeer
artikel past perfect, was een hele goede beschrijving wat ook hielp waren de bij vermelde maten. Ik heb nu spijt dat ik geen meerdere (andere artikelen) heb gekocht, had me verzendingskosten bespaard. Maar ik weet nu waar ik terecht kan voor onderdelen, zowat alles (meeste) hebben ze.
Cees
Rijswijk
Uitstekend makkelijk het juiste onderdeel gevonden bij het bijbehorende type makkelijk en snel gevonden op de site! Duurzaam bezig geen nieuwe magnetron maar een perfect passend goed betaalbaar onderdeel.
Helena Van ernst
Amsterdam
Juist product en snelle levering
Fabienne
Assen
Duidelijke site
Iris
Waddinxveen
Bestelde artikelen zeer snel en correct geleverd en tegen goede prijs ! Ga zo door !!
Rob Pothoven
Baarn
zeer snelle levering alles prima ingepakt en persoonlijk ontvangen. Een 100% aanrader
Jo
Kerkrade
2de keer dat ik 1 bestel. Snel geleverd
Annelies Sijtsma
Leeuwarden
Ik heb een brouwunit besteld voor mijn espresso machine . Snel Gevonden op de website en heel snel verzonden . De volgende werkdag in huis . Artikel was goed verpakt . Hele blije klant
Sue
Arnhem
Wat makkelijk serie nummer ingetoetst en daar kwam mijn product op zondag besteld en echt op maandag bezorgd. Ik had mijn twijfels welk bedrijf werkt op zondag maar toch op maandag binnen. Super sevice 100%.
Vanessa
Lelystad
Zondagmiddag besteld, maandag in huis. Goede uitleg op de site van het onderdeel.
Jill
Berlicum Nb
Het betreffende onderdeel was snel te vinden en de volgende dag was het bij ons. Probleem was binnen 24 uur dus weer opgelost.
Herbert
Uden
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn