Kwam er niet helemaal uit op site,maar na een telefoontje prima geholpen. En de volgende dag bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis!

Super snelle levering makkelijk site om onderdelen te vinden via dropdown typenummers. De onderdelen zijn van goede kwaliteit!

Snel gevonden én ontvangen!

Deksel van mijn Bosch keukenmachine laten vallen. Met het typenummer snel de mogelijke vervangende onderdelen kunnen vinden. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend was het als binnen! Had niet zo snel gehoeven, maar wordt wel zeer gewaardeerd

Zeer snel geleverd voor een goede prijs

Helemaal naar wens

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Nette prijs.

de elementen zijn super snel geleverd ondanks dat we hier op een eiland zitten

past perfect, oven werkt weer.

Top, heel snel

Werd heel snel bezorgd . Goeie service

Lampje voor oven, 1 dag later al bezorgd

Snelle levering, goed product!

Nieuwe Philips Brouwunit besteld, volgende dag geleverd en koffiemachine is weer als nieuw! Goed verpakt, snel geleverd en top product!

Betrouwbaar bedrijf

Ik heb de motor van mijn Electrolux droger vervangen. De nieuwe was exact hetzelfde als de defecte en paste perfect. Wat mij opviel was dat de motor heel goed verpakt was om beschadigingen te voorkomen.

Prima in alle opzichten

Snelle levering en de retourafhandeling vanwege een foutje mijnerzijds is binnen een paar dagen opgelost. Prima service.

geweldig

Nette website, onderdeel snel gevonden

Snelle levering van onze nieuwe koffiekan

Makkelijke website en onze nieuwe koffiekan werd de volgende dag al geleverd.

Onderdeel was goed te vinden op de site heb zondag besteld maandag om 11 uur werd het geleverd , had nog een vraag over product ze waren goed bereikbaar en werd zeer vakkundig geholpen .

Bestellen volgende dag had ik het in huis door eigen toedoen verkeerde schakelaar besteld nog een keer de goeie besteld weer volgende dag in huis erop gezet en kon weer wassen de verkeerde kon in het zelfde doosje waarmee het kwam terug gestuurd worden heel tevreden met ze

Zeer goede en snelle service

Ik zocht wieltjes voor de stofzuigermond van mijn dyson. De vragen die ik naar de klantenservice stuurde werden supersnel en netjes én goed beantwoord! Een dag later kwam mijn bestelling met de juiste onderdeeltjes binnen!

Correcte product binnen dag geleverd

Ik heb een Bosch stofzuigermond besteld en deze was de volgende dag al binnen

Geweldige service

Na veel problemen met levering via DHL doet Partsnl alles om er voor te zorgen dat mijn bestelde artikel toch mijn kant op komt. Reageren zéér snel op mijn gestuurde mail en blijven informeren hoe het met de bestelling gaat.

Uitstekend voor mij.

Moest een onderdeel hebben en die had ik ook al gezocht op de site zelf, maar ik ben niet zo'n klusser. Dus denk probeer het via een contact. Kreeg chatbot, altijd huiverig. Maar alles ingevuld en dacht we zien het wel. Binnen 15 minuten hetzelfde onderdeel wat ik moest hebben, kwam Part.nl ook mee. Dus besteld en de volgende dag in huis. Dus gewoon uitstekend hoe het voor mij ging. En ja het onderdeel was wattig moest hebben en met 2 linkerhanden en YouTube draait de wasmachine weer.

Duidelijk & snel!

Met chatgpt gevonden wat ik nodig had om mijn koelkast te repareren. Door duidelijke beschrijving weet ik dat ik het juiste bestel. Product was volgende dag in huis en mijn koelkast sluit weer netjes!

Top !

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie en duidelijk in antwoord

Uitstekend gecommuniceerd en goed te volgen qua bezorging

Uitstekend op de site te vinden duidelijke foto’s en informatie.

Wij ervaren PartsNL als een geweldige firma medewerker heeft ons heel goed geholpen toen we er niet uitkwamen en het product was er de andere dag al top

Het juiste onderdeel

Had lampglas voor een afzuigkap nodig. Fijn dat bij hun de maatvoering erbij stond.

Snel,product kennis en klantgericht

Snelle reactie op mijn vraag,direct een offerte en een dag later kreeg ik mijn onderdelen,perfect

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!