Laden reviews...
3.457 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat snelle levering, betrouwbare voorraad en duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Het bestelproces verloopt meestal soepel en de onderdelen passen zoals beschreven. Klanten melden vaak een goede verpakking en betrouwbare service. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wisselen kennis en vertrouwen in de leverancier zich af.
Had een verwarmings element besteld maar na binnen komst de droger volledig gedemonteerd was deze te gevaarlijk om te repareren. Element retour gedaan en heb netjes mijn geld terug gekregen. Super .
Danny
Zeewolde
Kwaliteit voldoet aan verwachtingen en supersnelle levering
Harald
Steenwijkerwold
Op zoek naar schokbrekers van m’n wasmachine, merk en type ingevoerd en hebbes meteen de juiste in 5 minuten gevonden en daarna in 15 min gemonteerd met de instructie video helemaal top en de was draait weer perfect zonder gebonk of storing van de wasmachine Ook heel fijn dat het snel verzonden is vrijdag einde middag besteld en zaterdag net na de middag geleverd echt top
Alexander
Hellevoetsluis
Enige minpunt was dat de verzendkosten bijna evenveel waren als het product dat ik kocht, iets wat gewoon met de normale post in mijn brievenbus paste. Maar buiten dat, top.
Hamid
Genk
Ik had een flessenbak voor koelkast besteld, helaas bij aankomst was bak beschadigd. Bericht met foto verstuurd en er is een nieuwe bak zonder extra kosten verzonden. Deze is onbeschadigd aangekomen. Dat noem ik topservice.
Monique
Geldrop
Duidelijke webshop. Snel geleverd. Blij mee!
Jose
Alphen ad Rijn
onderdeel makkelijk vindbaar, levering prima en snel verzorgd
Peter
De Lier
Al voor de tweede keer besteld hier. Het wordt echt heel snel verzonden. Het assortiment is heel groot en de producten zijn makkelijk te vinden.
A.
's-Hertogenbosch
Had een onderdeel nodig voor mijn koffiemachine en gevonden via PartsNL. Vrijdag besteld en had het juiste onderdeel de volgende dag al in huis. Dit is TOP! Ga zo door!
Max
Hoogblokland
Koelkastbakje van de caravan stuk, balen. Bij mijn zoektocht op Google kwam ik uit bij Parts NL. Via gemakkelijk zoeken vond ik snel het juiste bakje, een dag later had ik het in huis! Topbedrijf!
Gert
Wagenborgen
Ik kwam er zelf niet achter wat het juiste onderdeel zou zijn voor mijn koelkast, dus het typenummer gemaild en het juiste artikel gekregen. Ook van de nieuwe onderdelen voor de stofzuiger hebben we direct profijt.
Anita
Oostzaan
Voor de tweede keer het zelfde onderdeel besteld voor mijn Delonghi magnifica S In zeven jaar dat ik deze heb. En waarom een nieuwe kopen als je de onderdelen zo kunt kopen voor een veel lagere prijs dan bij het merk zelf. Echt top zo besteld en snel geleverd.
Cor
PURMEREND
Goede en snelle service, toppie
John
Heerlen
Goed geholpen en vlug verstuurd
Els
Eindhoven
Ben goed geholpen met mijn bestelling.
S H Muns
VOORBURG
makkelijk te vinden en snel in huis
Servé Wierts
Schin op Geul
Goede informatie
Harrie
Valthermond
Onderdeel zeer snel geleverd en de droger werkt weer prima
Jacob Bisschop
ASSEN
De volgende al geleverd en artikel was helemaal goed
Crys
Hilversum
Werkt allemaal prima. Alleen snapte ik sommige dingen niet helemaal, zoals dartstpelers etc. Maar als je er op klikt is het wel duidelijk en in dat opzicht wel weer handig
Tom
Emmen
na de bestelling kreeg ik bericht dat het produkt (branderdeksel) niet op voorraad was. Het zou alsnog worden besteld en binnen drie dagen lag het in de brievenbus., Goed gedaan hoor !
René Brendel
Noordhoek
Klikte het produkt aan, betaalde en binnen no time kreeg ik de melding verstuurd. Het was er ook zeker de volgende dag, echt een hele snel levering! Ga er zeker vaker bestellen! Zoveel keus ook
Jennifer
Waddinxveen
Ze leveren precies wat ik zoek ( onderdelen zodat ik geen heel nieuw apparaat hoef te kopen). Levering gaat supersnel.
Marieke
Enschede
Afzuigkap lamp stuk. Offerte aangevraagd. Kreeg een duidelijke mail met hierin een link naar een nieuwe lamp. Gelijk besteld en nog geen 3 dagel later in huis. Goed verpakt. Zeer tevreden over partsNL. mvg manolito nieskens
Manolito Nieskens
Holtum
Na tel gesprek snel naar de juiste onderdelen
A.J.
Huizen
PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn