Prima, snel, correct en juiste prijs

Goede overzichtelijke webshop, concurrerende prijzen

Prima ervaring!!

Snel en netjes geleverd! Top!!

Nette en duidelijke site

Had een nieuw scheerkop nodig voor mijn baard trimmer. Kon makkelijk zoeken en vinden wat/welke ik nodig had. Top

Mijn bestelling werd snel geleverd! Genoeg keuze om de juiste artikel te vinden

Snelle verzending

Onderdeel wat ik kocht was precies wat ik nodig had. Het was heel snel al verstuurd en aangekomen Waar ik blij mee was Kon meteen aan de reparatie beginnen en heb weer werkend apparaat Al met al een positieve ervaring

uitstekend geregeld en snel

het bestelde onderdeel is goed, echter zelf niet opgelet dat het niet compleet was zoals ik wilde. Stond wel op de site.

Goed product, snel geleverd

Flessenrekjes voor koelkast caravan snel gevonden op de website. Meteen besteld en snel geleverd.

Nooit eerder wat gekocht hier. Duidelijke site. Prima assortiment. Snelle en goede levering. Top

productkennis en zeer vriendelijk

Na 1 telefoontje het juiste artikel in huis. Verkoper had kennis van zaken en was er vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig geholpen

Ik ben geweldig geholpen en had mijn bestelling snel in huis

PartsNL leverd Service met een Hoofdletter S!

Vrijdagmiddag bellen met een zeer behulpzame jonge dame omdat ik twijfelde welk onderdeel ik moest hebben en op zaterdag mijn bestelling al ontvangen, dat noem ik Service met een Hoofdletter S, dat is nou precies wat klanten graag willen ervaren van een bedrijf!

Alle onderdelen op voorraad,makkelijk te bestelling,zeer snelle levering. Helemaal top

Perfect geregeld!

Heb gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Snel geleverd en een goede prijs / kwaliteitverhouding.

Razendsnel geleverd en past exact

's avonds besteld en de volgende dag in huis, specifiek component voor een vaatwasser van 10 jaar oud en het paste exact, perfect !

Het juiste product snel geleverd, top!

Het juiste product snel geleverd, top!

De volgende dag al geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering

Al vaker dingen besteld. Prima service en groot assortiment!

Snel geleverd en in goed overleg.

Uit mijn bestelling was 1 onderdeel niet op voorraad. Na overleg werd de rest keurig meteen opgestuurd. Het ontbrekende onderdeel bleek ik achteraf niet nodig te hebben en werd nadat ik dat had aangegeven direct gecrediteerd.

Snel

Te vrede en snelle levering

De artikelen zijn snel en goed geleverd voor een normale prijs en de onderdelen paste precies in de vaatwasser.

Veel parts, snel geleverd!

Verrassend veel onderdelen en snel geleverd. Wel wat aan de dure kant maar het is altijd beter dan een nieuwe vaatwasser.

Product naar wens.

Snelle levering en product goed verpakt.

Prima wat lange levertijd maar ok

Prima product, levertijd langer dan verwacht maar niet te lang dus prima ok

Klep van diepvries besteld en een dag later geleverd. Wat een supersnelle levering!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!