Snelle en correcte levering

Ook bij eerdere bestellingen een goede service

Zeer goed materiaal

Alles was zoals omschreven, vlugge verzending, in prima staat

goed maar erg duur

Snelle en goede service maar bijna € 60,- voor een flessenrek in een koelkast is wel aan de hoge kant om het voorzichtig uit te drukken.

Alles naar wens en vlug thuisgebracht

Alles snel geregeld zeer tevreden

Pervect

Goed pervect goeie Service

Super.

Het ging over een deurbak voor mijn dometic koelkast voor in de camper /mobilhome.Daar hij van het jaar 2016 is twijfelde ik wat ik moest bestellen,dan maar contact opgenomen met Parts NL .Die hebben me direct geantwoord wat ik moest bestellen. Bestelling geplaatst en de de dag erna werd het al geleverd op de afgesproken tijd die me is doorgegeven. Ik heb nog nooit zo snel een levering ontvangen vanuit Nederland naar België.

Goede en betrouwbare bezorging

Post wordt op tijd bezorgd

J.K.Wulffraat

Wat een ongelooflijk goede communicatie via de Chatt. Zeer uit Gebreid assortiment en snelle levering. Wij zijn heel blij met jullie bedrijf. Geeft voor de toekomst zeer goede mogelijkheden. Han Wulffraat Gorinchem.

Snel en soepel

Al eerder onderdelen besteld, ook deze keer snel en soepel onderdelen in huis.

Supersnelle levering

Schakelaar nodig s’avonds besteld volgende dag in huis.

Perfecte levering

Artikel was conform bestelling. Levering was uitstekend zoals vooraf aangekondigd. Ook de bezorger was vriendelijk.

Te dure verzendkosten

Heb iets gekocht wat makkelijk in een brievenbus doosje had gepast. Alleen het is verstuurd in een grote doos en afgerekend als pakket post. Gevolg dat de verzendkosten maar een paar euro goedkoper waren als de aankoopprijs. Het zou de organisatie en het milieu goed doen om brievenbus post te versturen als brievenbus post en niet als pakketpost. Voor de rest fijne paasdagen. Het kleine mica plaatje is verder prima

Zeer snelle levering

Goede service snelle levering

Makkelijk te bestellen snelle levering

Fijne webshop met ruim aanbod

Fijne webshop met ruim aanbod aan onderdelen. Betrouwbaar en snel geleverd.

Volledig tevreden!

Betreft aankoop van scharnieren voor een inbouw koelkast. Duidelijke omschrijving bij product en nog belangrijker, goede informatie over de geschiktheid voor mijn model koelkast. Goede prijs en snelle verzending. Kortom: geweldig!

Wasmachine filter besteld. Was de volgende dag binnen en werkt top.

Onderdeel van een koffiemachine besteld. Keurig verpakt, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces, en op de afgesproken tijd geleverd. Ben heel tevreden.

Snel en eerlijk

Diepvries lade besteld en volgende dag geleverd. Bleek echter toch niet te passen en dezelfde dag weer retour gedaan. 3 dagen later stond het geld alweer op onze rekening.

Supersnelle en keurig verzorgde bezorging!

Ben super tevreden over jullie service partsNL omdat iedere keer dat ik iets nodig heb, het altijd op voorraad is en je vooraf kunt checken of hetgeen je wilt kopen ook het juiste onderdeel is voor je apparaat.

Onmisbaar!

Ik dacht dat mijn espressomachine kapot was, totdat ik bedacht dat het misschien, ondanks meerdere keren per dag schoonspoelen, aan een verstopte filterbakje kon liggen dat het water niet meer kon doorlopen. Bij PartsNL had ik eerder een onderdeel voor een stofzuiger besteld. PartsNL had en heeft precies het filterbakje dat bij mijn espressomachine hoort!!! Ik zit nu van een heerlijk espresso te genieten en kan beamen dat PartsNL onmisbaar is op vele terreinen!!

Duidelijke product keuze en snelle levering.

Goede begeleiding om het juiste onderdeel te vinden en een super snelle levering.

Prima service snelle levering

Gisteren besteld vandaag in huis prima geregeld

Het onderdeel dat ik zocht snel gevonden. En snelle levering.

Product was goed te vinden, snel geleverd. Perfect eigenlijk!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!