Irresponsible seller

Fixpart sent me the wrong product but they dont accept their mistake. They make fun with me on email by writing “just give it a try, it should work” !!!!! What a scammer.

Verschillende keren wat besteld, altijd keurig en snel geleverd!! Wat wil een mens nog meer, nou ja, de loterij winnen misschien?

Makkelijk en snel

Mooi bestelsysteem en supersnel geleverd in een degelijke verpakking

Goeie service, snelle levering

In de ware zin van het woord een specialist, niet allen in onderdelen en accessoires, maar ook op het gebied van klantenservice, orderprocessing en levering.

super

precies het goede onderdeel en op tijd geleverd. prijs is oke

Snel

Onderdeel van de wasdroger nodig, volgende dag in huis.

Wat een vlotte service!

Zeer overzichtelijke website. Prima prijzen. Zeer snelle levering.

Eenvoudig om de juiste onderdelen te kiezen

Onderdelen passen goed en zien er netjes uit

Fijn dat jullie telefonisch bereikbaar zijn !!

Werd goed geholpen. Dus blij met de nabestellingen

Keurige service!

Aangezien ik een stofzuiger motor zocht die aan specifieke maten moest voldoen een reactie gestuurd via het formulier. Netjes antwoord gekregen op mijn vragen. De motor besteld die erg snel binnen was. Dit ook alles voor een nette prijs. Bedankt voor alles!

Vakkundig personeel

Zeer positief over de winkel.

Gewoon weer het juiste product

Perfect.

Gewoon goed. Goed product. Snelle levering. Klasse.

Super zaak goede service en snelle levering

Super zaak Snelle levering Goede service Goed bereikbaar En vriendelijk personeel Met goed advies Kortom helemaal top+

top goed

Vlotte levering

Zondag besteld en ik had het maandag al in huis

Prima service!

Alles goed en zeer snelle levering

good quality and fast delivery

The portafilter for my coffee machine got clogged and stopped working. After trying every possible way to remove the clog, I gave in and bought a new one. The new portafilter arrived quickly (next day!) and is a perfect replacement.

Prima website. Onderdeel eenvoudig kunnen vinden en ook snel bezorgd.

Het product dat ik besteld heb werd keurig op tijd bezorgd, was goed verpakt en ik ben er blij mee!

Snel

Onderdeel voor koelkast werd snel en goed verpakt geleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Ik had een deurhaak nodig voor een wasdroger. Via PartsNL heb ik deze gevonden. Dankzik de duidelijke site en slimme zoekfuncties. Het product werd via DHL geleverd wat daardoor veel sneller werd geleverd dan Post NL. Enigste miniscuul minpuntje was dat de verpakking veel te groot was voor het geleverde product.

Prima product op de originele rubber zat een tuitje voor de water toevoer deze zit op de nieuwe rubber niet kan deze wel doorboren op de aangegeven plaats

De volgende dag gelijk het goede artikel in huis.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!