Onderdelen zijn makkelijk te vinden, snelle levering

Overzichtelijk, makkelijk bestellen, snelle levering.

Prima service en snel geleverd

Snelle levering.

Was prima.

Goed en netjes op tijd dus prima.

super service

Geweldig positieve ervaring met PartsNL.

Alles goed

Gekregen wat ik nodig had

Goede lamp met prima lichtopbrengst.

Goede lamp eenvoudig te installeren. Op te laden via usb. Het is alleen jammer dat het (nog) via usb c is maar via de usb micro stekker.

Doen hun best…..en meer!

Naar aanleiding van mijn, minder positieve, review kreeg ik een mailtje waarin werd aangeboden om alsnog, kosteloos, de gewenste flessen-Deurbak op te sturen. Dat is nog eens ouderwetse service, chapeau! Kan partsNL dus zeker aanraden…

Duidelijke website en voor mij de juiste producten gevonden. Volgende dag al in huis.

De snelheid waarmee ik mijn bestelde product in huis had was helemaal top.

Snelle levering.

Goed assortiment met duidelijk beschrijving en zeer snelle levering.

Aanbevelingswaardig.

Wat een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling! Ik beveel al mijn vrienden PartsNL aan.

Geoliede organisatie waarbij alles klopt dat je als klant graag wil.

Duidelijke invoering van de bestelling, direct bevestiging van de order, snelle levering, zorgvuldig verpakt. Wat kan je meer willen?

Alles is 100% vlot naar wens geleverd. Prima gedaan!

Snellere levering dan eigen leverancier.

Levering wifi module eigen leverancier (diepvries) 4/5 werkdagen Levering PartsNL 1 werkdag.

In enkele minuten was de bestelling geregeld en de aflevering meteen de volgende dag.

Handige website, snelle levering

Twee keer kort achter elkaar iets besteld. Beide keren binnen 1 dag geleverd en goed spul. Website is super handig dat je bij elk onderdeel kunt zien of het voor jouw machine geschikt is. Top!

Snel geleverd goed verpakt en Origineel Product.

Zeer goede ervaring met PartsNL

Goeie zaak met ruime keuze en snelle levering.

Wat je zoekt is eenvoudig te vinden op hun website

Snel en betrouwbaar

Moest helaas een artikel retour doen. Alles verliep makkelijk. Van levering tot retour.

Snel netjes verpakt en volgende dag in huis.

Makkelijk te vinden op service nummer fabrikant en merk. Na bestellen meteen bericht en volgende dag zeer netjes verpakt al thuis bezorgd.

Vlekkeloze afhandeling!

Alle stappen verliepen vlekkeloos: bestelling, betaling, bevestiging, verzending, berichtgeving over bezorging en de uiteindelijke bezorging binnen de toegezegde levertijd. Bravo!

perfect

heeft geen uitleg nodig

Op zondag besteld en maandagochtend al bezorgd.

Veel keuze en snelle levertijden

Onderdeel goed te vinden en snel geleverd

Prima site voor onderdelen

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!