Mijn Workmate weer helemaal tip top

Ik was aangenaam verrast dat onderdelen van deze toch ruim 25 jaar oude Workmate nog beschikbaar waren. Voor een redelijke prijs en snel verstuurd. Ik kan er weer jaren tegenaan.

Ontstellend veel onderdelen

Ik heb al heel wat keren onderdelen besteld. Het is verbazingwekkend hoeveel onderdelen ze hebben. Je kunt op merk zoeken. Een hele duidelijke website@

Snelle levering goede onderdelen en gunstig verzonden

Had een defecte pomp van mijn wasmachine. Ik kon bij Parts snel het juiste onderdeel vinden. Verzending ging snel en tegen een gunstig tarief. De wasmachine was weer snel gemaakt. Bedankt Parts nl. Mvg M. Blokker

Snel, vriendelijk en duidelijk advies. Was een onderdeel vergeten maar werd na telefonisch contact gelijk erbij gezet en aangepast in de mail. Na bestelling volgende dag in huis

Top and snell

Snell bezorg

Geweldig snelle service

Zondagmiddag manchet voor wasmachine besteld. Dinsdag in huis en 's avonds gemonteerd. Perfect :)

Top bedrijf dat levert wat ze beloven.

Je kunt met een gerust hart iets bestellen want ze leveren snel en doen wat ze beloven.

Net zo goed als het origineel!

Luchtfilters voor een circulerende Pelgrim afzuigkap aangeschaft. Prima kwaliteit! Net zo goed als het origineel maar dan iets goedkoper. Snelle levering.

Alles oerfect afgehandeld.

Alles perfect.

Originele product netjes op tijd geleverd.

Het door mij bestelde artikel was het originele onderdeel van Dewalt en werd binnen 24 uur geleverd. Hier kunnen sommige leveranciers een voorbeeld aan nemen.

Super geregeld

Eenvoudig en snel onderdelen bestellen

Ouderwetse vriendelijke en gedegen bediening

In de zaak in Goirle werd ik geholpen door een vriendelijke, deskundige jongeman. Trots op de stenen winkel die op dat moment werd gevierd met kans op prijzen en een rad waaraan ik mocht draaien met een mooie geurkaars als kado. Heel fijne winkel beleving, een aanrader!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Alles wat ik besteld had kwam snel binnen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.

Goede hulp van klantenservice.

Uitstekende hulp van uw klantenservice, zodat ik het juiste onderdeel kon bestellen. Mailde zelfs een tekening van het product met een onderdelen. Zeer tevreden over Parts.nl. Daarbij is de prijs ook zeer acceptabel. Top bedrijf dus.

Deskundig advies, snelle levering, top!

Gewoon een 10!

Het juiste product heel snel geleverd

zie hierboven

vlotte en goede service

's-middags besteld en de andere dag al in huis. van te voren duidelijke en goede chat gehad.

De zoekfunctie op de website werkt geweldig. Hierdoor had ik het geschikte product voor mijn type oven snel gevonden!

Een goede ervaring vanaf bestelling tot en met levering.

Een overzichtelijke site, duidelijk te herkennen welk product bij welke machine hoort. In mijn geval een vriesvakrubber voor het vriesvak in de koelkast.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima ervaring

Item is snel en goed geleverd, en item is van originele kwaliteit.

Echt een topbedrijf

Ik had een lager nodig voor een vrij nieuwe Samsung wasmachine die ik niet op de site kon vinden. Overigens op geen enkele site. De medewerker van PartsNL vroeg mij om het typenummer van de wasmachine en binnen een uur had ik een mail ontvangen met het juiste product. De wasmachine draait weer als een tierelier.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!