Vlotste levering ooit.

Glasplateau voor mijn koelkast besteld, 's avonds kapotgevallen, de volgende dag de nieuwe er ingezet. Klasse!

In een woord: perfect.

Het onderdeel wat ik zocht stond duidelijk omschreven en binnen 24 uur werd het onderdeel geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de goede en snelle service.

Zeer snelle levering

Op mijn vraag naar het artikel , zeer snel en correct antwoord verkregen . Proficiat .

Prima. Produkt zoals beschreven

Een tijd gezocht naar een diepvriesla die paste bij mijn Zanussi koelkast. Eindelijk gevonden bij parts.nl

goede service

Snel geleverd, goede website

Het lijkt overtoom wel :-)

‘s Middags besteld de volgende ochtend binnen. Perfect geregeld.

Snel, goed en duidelijk

Binnen een dag de bestelling in huis. Supersnelle service

je vind er alles, snel geleverd

Het onderdeel wordt super snel geleverd en werkt. Het lijkt op het origineel, maar ik had me toch gewenst, dat het steviger gemaakt is als het origineel, zodat het niet weet op de zelfde plek als het origineel gaat breken.

Top.

Product is goed. Verzending is snel. Track en tracé is goed. Niks op aan te merken!

Snel en netjes

Ben tevreden

Ik was zeer tevreden dat ik het wissel stuk kon kopen bij julie Ik wist niet waar ik het moest aan kopen..zeker niet in belgie Bedank nogmaals parts NL

Juiste onderdeel gevonden en snel geleverd

Het is nog wel even uitzoekwerk of je echt een passend onderdeel hebt voor het juiste apparaat, dat zou nog wat beter kunnen.

duurde even maar alles perfect geregeld

Ik ben erg blij met de uiteindelijk geleverde onderdelen, het duurde alleen wat langer voordat ze beschikbaar waren, daarom 9/10 ipv 10/10!

Goede ondersteuning bij uitzoeken juiste onderdelen

Ik kon de onderdelen van Karcher hogedrukspuit eerst niet vinden . Ze hebben tekeningen toegestuurd van het juiste model waarna ik aan kon geven welke onderdelen ik nodig had . Daarna ging het bestellen makkelijk en herik de onderdelen na 5 dagen ontvangen. Helemaal prima !

Topbedrijf met deskundige medewerkers.

Ik verbaasde me over de deskundigheid en vlotheid van de vrouw ( saskia)die ik na een telefoontje aan de lijn kreeg. Zij stuurde mij per e-mail een foto van het bedoelde artikel , en na betaling had ik de andere dag het gewenste produkt in huis. Top, zonder meer grote klasse. Mvg. JMA Tol Jo Spierstraat 10 1132XA Volendam

Snel

Het is snel geleverd en gemakkelijk om te bestellen

Meedenkend

Had een foto van een tekening gestuurd en met pijl aangegeven welk wij moesten hebben en hebben de goede onderdelen gekregen

Goede snel service

Goed product, snel geleverd

Betreft een thermostaat koelkast. Besteld en binnen één werkdag in huis. Fijne snelle service en een duidelijke website.

Supersnelle levering

Bij Parts NL kun je bijna voor alle onderdelen terecht. Na een modellencheck zie je gelijk of het benodigde onderdeel geschikt is voor jouw apparaat.

Onderdeel makkelijk kunnen vinden en bestellen. Levering zoals belooft op website. Prima service in totaal.

Heb vaker een onderdeel besteld en het is altijd goed!

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

snelle levering goede kwaliteit

Süper

product van hoge kwaliteit snelle verzending

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!