Overzichtelijke website, makkelijk te overzien

Zeer snel gevonden via google, makkelijk te vergelijken met andere onderdelen, snelle afhandeling bij bestellen. Goede communicatie omtrent de verzending en verwachtte aflevering.

Verbaasd blij…

Ik was verbaasd dat ik twee onderdelen op de site van Parts.NL kon vinden en gelijk aanschaffen gezien dat alle twee artikelen in voorraad waren. De bestelling was eenvoudig, snel en duidelijk. Het is ook in de site duidelijk te zien en controleren of het artikel de juist is. Heb de artikelen volgende dag mogen ontvangen. Dus het is ook 100% betrouwbaar.

Zeer snelle levering

Zeer duidelijk te vinden op het web. En overzichtelijk. Goed dat jullie bestaan.

Snelle levering van producten

Goede service, duidelijkheid en snelle levering! Tevreden

Zeer goede service

Goede service, snelle levering goede kwaliteit

Uitstekende service

Heel goed en snel geholpen

Vlotte service

Na duidelijke uitleg bij het gekozen product een vlotte levering.

Uitstekend, perfect

Direct het juiste onderdeel ontvangen, al geïnstalleerd !

Ben heel goed geholpen

Razendsnel geleverd

Stofzuigerslang besteld, volgende dag geleverd. Produkt was prima

Top! Snelle levering

Goed en zeer snel

Mijn besteling savonds na 10.00uur besteld en alsnog de volgende ochtend in huis. Onderdelen duidelijk op de site aangegeven en paste dus precies en alles werkt weer top. Kortom goede goed werk van parts nl

Snelle service. Dinsdagavond besteld woensdag in huis

Snel, goed verpakt en kwlateit top

Geweldige service

Zeer snelle levering!

Gezochte onderdeel gevonden

Voor mijn koelkast zocht ik een glazen plaat, ik vond het niet op de site van Siemens. Ik heb een foto, omschrijving en typenummer naar Parts.nl gemaild en ontving binnen een dag een mail met het juiste onderdeel, wat ik na bestelling bij Parts.nl snel in huis had. Heel blij met deze service!

Gewoon krijgen waar je om gevraagd hebt.

Heerlijk snelle levering

vlotte en op tijd geleverd

Vond wat ik zocht.en gevonden, zeer snel geleverd.

Snelle levering van het juiste product.

Vaatwasser afvoerslang snel gevonden en correct geleverd.

Duidelijke website en goede service.

Ruim assortiment en snelle levering. Bij defect artikel werd direct een nieuwe opgestuurd.

Gebelt dat mijn pakket verkeerd bezorgd is

Kom afspraak niet na als als je pakket verkeerd bezorgd is wordt je niet terug gebeld

Snelle levering , goed product

Onderdeel diepvries snel geleverd en past prima

Telefonisch contact gehad voor een onderdeel van mijn koelkast..perfect te woord gestaan...dhr stuurde een link en kon hem direct bestellen...paar dagen gewacht en binnen ...was top!

Product snel en netjes geleverd.

Snel en goed service

Onderdeel snel gevonden. Snelle en goede levering.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!