Goede service en goed geholpen door de medewerker omdat t product niet standaard int assortiment stond

Prima service, snelle levering !

Zeer goed.

Duidelijke site en artikel volgende dag ontvangen.

Zoals door jullie aangegeven voor 22:00 besteld ,volgende middag door postnl bezorgd.Oven werkt weer.

het artikel was makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

De bestelling was binnen voordat ik het wist. Er werd aangegeven dat er 3 tot 5 dagen levertijd zou zijn . na dag 2 was de bestelling al gearriveerd keurig verpakt zodat er tijdens het transport weinig mis kon gaan, dank u wel.

Snelle en goede service

Op mijn vraag naar schokdempers voor een Miele wasmachine ontving ik direct een reactie met voorstel. Hier heb ik gebruik van gemaakt en vervolgens is de levering via een PartsNL-winkel snel tot stand gekomen. De geleverde alternatieve schokdempers pasten en werken prima! Bedankt.

Snelle levering top!!

Goede website en snelle levering

Voldoen

Uitstekende goed service

Ik heb mnpakket nog steeds niet ontvangen. Dit ondanks berichten aan DHL en parts. Bij DHL blijft men beweren dat het pakketje is bezorgd op mijn adres. Ik heb echter niets ontvangen. Parts heeft hierop besloten mij een nieuw pakketje te sturen. EEN GOEDE SERVICE.

Super snelle service

Ik had problemen met mijn zanussi dus gekeken voor nieuwe koolborstels, deze besteld en binnen 24 uur geleverd. Super gewoon

Snel het juiste onderdeel snel gevonden, redelijke prijs en snell in huis.

Zie hier boven

Bestekbak vaatwasser

Juiste model bestekbak voor Bosch vaatwasser binnen een dag geleverd

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Snel onderdeel gevonden en besteld,snelle levering.

Makkelijk&snel besteld en geleverd.

Perfecte webshop en vlotte levering.

Een onderdeel nodig voor ons Longhi koffie machine,en Parts.ml levert het originele onderdeel voor een zacht prijsje. Perfect en een aanrader.k

Duidelijke website

Website is overzichtelijk. Product makkelijk te vinden. Snelle levering.

Snel en juiste onderdeel.

Fijne service binnen een dag bezorgd.

Snel en efficiënt

Snelle en prima levering

Snelle levering volgens afspraak. Helemaal prima.

Snelle en goede service!

snelle en vlotte service dank aan jullie

snelle en vlotte service top

Perfect en snel!

Erg snel bezorgd zonder beschadigingen!

Zeer snelle reactie en verzending, heel tevreden.

Het bestelde artikel voldeed aan de verwachting, De maatvoering was correct.

Zeer goed verzorgde en geleverde bestelling

Na mijn bestelling via internet werd ik al de volgende dag blij verrast met het bestelde. "Geweldig"

In een woord goed.

Ik beveel iedereen aan om bij Parts NL. iets te bestellen, alles op tijd bezorgd netjes ingepakt en prijsbewust. Dus aarzel niet en bestel bij Parts NL.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!