perfect

snelle en perfecte levering

perfect

snelle en perfecte levering

Snel en goed geleverd

Onderdeel op de site snel gevonden

En de volgende dag in huis en de afzuigkap werkt weer naar behoren

Goede snelle levering

Super goede behandeling

Goede snelle service

Ik had een verkeerd artikel besteld en kon deze gemakkelijk retour sturen en kreeg snel mijn geld terug. Ook nog het juiste artikel kunnen vinden via de hun zoek machine op merk .

Goede snelle service

Vlot en doeltreffend

De heldere website, de snelle verzending en de beloofde kwaliteit geven een goed gevoel!

Heel tevreden

Snel gelevert - alles prima.

Goede service en snelle levering

Via de chatbot heb ik gegevens doorgegeven van mijn vaatwasser. De dag erna per email een offerte ontvangen voor de onderdelen die ik nodig had. Weer een dag later de onderdelen ontvangen. Top service! Ik ga hier vaker onderdelen bestellen!

positief

Snel item ontvangen, helaas defect item ontvangen maar daarna snel een ander goed exemplaar ontvangen.

Makkelijk te vinden, en goed zoals hoort

Had een nieuwe houder nodig en had geen zin om soorten uit te pluizen, was makkelijk te vinden, niet te duur en gewoon een goed product dus top.

Makkelijk te vinden, en goed zoals hoort

mijn beste web bestelling tot heden

nooit eerder een web winkel die zo volledige service biedt inclusief tips voor de reparatie

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!