Super, binnen 1 dag de spullen in huis.

Zeer snel geleverd. Voor iedereen aan te bevelen.

Geweldig!!

Ik had wat besteld maar was niet goed. Heel erg goed geholpen aan de telefoon en kreeg direct mijn geld terug inclusief portokosten. Dat vind je nergens meer. Geweldig!!

Prima, juiste onderdeel en supersnel.

Het onderdeel was makkelijk te vinden en de volgende dag kon ik het ophalen in de winkel, gewoon betrouwbaar. Volgende keer weer.

Precies wat ik nodig had

Ik ben een groot voorstander van repareren. Dit bedrijf bied die mogelijkheid! Super! Blij dat ik jullie gevonden heb,dankzij het zoeken van onze zoon. Ons hele gezin is voor repareren!!!

Serie nummer komt niet overeen met product

Heb een ring besteld voor een blender via het serienummer maar dat kwam helaas niet overeen. Moest weer een bestelling plaatsen.

Toplevering en vriendelijk

duidelijke communicatie over de levering en vriendelijke bediening in de winkel aan de beeklaan in den haag

Makkelijk en snel onderdelen bestellen

Makkelijk zoeken op site, snel leverbaar en op te halen in een filiaal van Parts.nl

Duidelijke informatie, en razendsnelle service

Met een lekkage aan m’n vaatwasser had ik binnen 24 uur het juiste onderdeel in huis . En draaide de vaatwasser weer oke

Goede ervaring

Goede ervaring. Gemakkelijk te gebruiken. Snelle levering …..

Snelle levering, onderdelen pasten perfect

Savonds besteld en volgende dag al geleverd. De stofzuiger is weer gefixed

deskundig, bshulpzaam en efficient

Had ik deze site maar eerder ontdekt. hoe moest ik een onderdeel zoeken, waar ik geen naam voor ken? Bij deze site geen probleem. Een vriendelijk persoonlijk advies, een foto erbij en de volgende dag al bezorgd! Top.

Goed concept

Goede prijs snelle levering kwaliteit materiaal

Geweldige service, heel vriendelijk en volgende dag in huis!! Blij mee!

Duidelijk, snel en goede kwaliteit

Duidelijk, snel en goede kwaliteit. Mand.

Goede website en snelle levering.

Mijn bestelling is via de website gegaan. Overzichtelijke website en het onderdeel was goed te vinden. De levering was snel en het onderdeel was goed verpakt. Alles is zonder problemen verlopen.

Gisteren besteld, vandaag ontvangen

Keuze eenvoudig kunnen maken en snel geleverd. Kortom een zeer tevreden klant.

Bestelde spullen netjes geleverd.

Geen opmerkingen Makkelijk zoeken en bestellen. spullen netjes geleverd.

Perfect !

Onlangs een scheerkop tbv een Braun shaver bij PartsNL gekocht. Geweldig dat dit onderdeel los te bestellen is. Ik ben daar heel erg blij mee, zodat ik niet een heel nieuw apparaat hoef te bestellen. Daarnaast is de levering snel en correct bezorgd.

Top ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij PartsNL en het was een top ervaring. Het opzoeken van het juiste onderdeel is eenvoudig geregeld. Daarnaast is het top dat je nog kunt controleren of het onderdeel echt geschikt is voor jouw apparaat. Je hoopt onderdelen nooit te hoeven te kopen, maar als het dan moet, dan graag bij PartsNL.

Kopen bij PartsNL is van bestelling tot levering een feestje.

Zowel het zoeken naar je gewenste onderdeel, het plaatsen van de bestelling als de tussentijdse info over de levering zijn prima verzorgd. Levering is op het beloofde tijdstip afgeleverd. Zoals gezegd, kopen bij PartsNL is gewoon een feestje.

levering snel en vakkundig afgeleverd

in een woord ""geweldig"", producten besteld en volgende dag geleverd. Top services... Volgende keer bestellen we weer :-)

Goed origineel onderdeel, supersnel geleverd!!

Parts.nl.......AANRADER!!!!!

Snel

Super snel en netjes geleverd

Prima spullen

Prima spullen, snelle levering!@

Snel en goed geholpen.

Ook telefonisch zijn mijn vragen netjes beantwoord.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!