Goed geïnformeerd en juiste product toegezonden gekregen.

Hierdoor heb ik mijn microwave weer kunnen voorzien van een motortje inzake het draaiplateau en dit werkt weer prima.

Onderdeel eenvoudig gevonden

Ik kon het onderdeel eenvoudig vinden, en werd snel verstuurd.

Perfecte service en afhandeling

Was op zoek naar een Grease filter voor een 12 jaar oude Bauknecht afzuigkap die feitelijk niet meer verkrijgbaar was. Echter PartsNL heeft mij telefonisch voortreffelijk geholpen het juiste filter alsnog te traceren en het uiteindelijk kunnen leveren. TOP en bedankt. Een extra pluim voor het telefonisch contact dat klantvriendelijk en klantgericht was.

Het onderdeel voor mijn Dometic koelkast was snel gevonden op de site. Ook prettig dat het verpakt was in een passende verpakking en niet in een veel te grote doos met overbodig plastic,dus beter voor het milieu.

Alle benodigde onderdelen op voorraad en snelle levering. Top!

Mijn ervaring is super jullie leveren super snel en altijd goed

perfect geregeld

bestelling vlot en volledig geleverd, alles naar verwachting.

Snel geleverd heel goed verpakt

Fijn dat ik de juiste garden heb ontvangen voor een keukenmachine van zeker 35 jaar oud die nog steeds goed functioneert behalve de garden ik ben er heel blij mee.En prima verzorgd meteen bericht dat wij betaald hadden en de volgende dag in huis het kan niet beter.

Keurig netjes, snel geleverd

In de avond voor 22.00 besteld en de volgende dag keurig geleverd

Duidelijke website. Redelijk goed geprijsd en supersnel geleverd

Prijs aan de hoge kant, verzend- en retourkosten betaalt de klant. Dat is minder.

Een goede site goed overzicht

Onderdelen besteld voor stofzuiger

Duidelijke site, volgende dag in huis. Compact verpakt.

Doen wat ze beloven

Conform afspraak geleverd. Niks op aan te merken.

Snel verzonden, goed product

Product snel verzonden, in goede staat aangekomen, en werkt goed. Alleen jammer dat er €5,75 aan verzendkosten wordt berekend voor een brievenbuspakketje... weet dat dat goedkoper kan ;-)

Zeer goede winkel

Ik heb een onderdeel gekocht, verzending dezelfde dag, levering op de tweede dag. komt overeen met de beschrijving. alles is in orde, ik kan deze winkel oprecht aanbevelen.

Top.

Snelle levering. Goed product, keurig verpakt!

Supersnelle levering

Product besteld volgende dag al in huis zodat het kapotte onderdeel meteen vervangen kon worden echt top.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Snelle en goede levering

's Avonds om 20.30 uur besteld, de volgende dag voor 12.00 uur al in huis. Het onderdeel paste perfect!

Snel en gemakkelijk de benodigde onderdelen kunnen vinden. Vervolgens werden die snel en helemaal naar wens geleverd.

Zeer tevreden.

Snel en keurig geleverd, Heel blij mee.

Goede website en redelijke prijs

Snel mijn artikel kunnen vinden, overzichtelijke orderverwerking. Snel geleverd

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!